Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Gordon

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)

Δημοσίευση από Gordon »

Hdjk έγραψε: Πέμ Αύγ 22, 2024 7:08 am Ρε μαγκες έκανα ενα χειρουργείο πρόσφατα οχι σοβαρο μια κηλη υπάρχει περίπτωση να χάσω το Ι1;
Αν δεν σου άφησε κουσούρι όχι
Gordon

Δημοσίευση από Gordon »

Ρε μάγκες εγώ δεν έχω Πτυχίο αγγλικών γιατί η μάνα μου είναι Σκωτσέζα λέτε να με κόψουν για αυτό ;
Roda

Δημοσίευση από Roda »

Gordon έγραψε: Πέμ Αύγ 22, 2024 12:32 pm Ρε μάγκες εγώ δεν έχω Πτυχίο αγγλικών γιατί η μάνα μου είναι Σκωτσέζα λέτε να με κόψουν για αυτό ;
Γιατί δεν διαβάζεις την προκήρυξη?
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Gordon έγραψε: Πέμ Αύγ 22, 2024 12:32 pm Ρε μάγκες εγώ δεν έχω Πτυχίο αγγλικών γιατί η μάνα μου είναι Σκωτσέζα λέτε να με κόψουν για αυτό ;
Αν σε κόψουν... Σε κόψανε!
Arman

Δημοσίευση από Arman »

Ερωτηση, αν δεν εχεις πτυχιο αγγλικων, καθολου καθολου, σε κοβουν?
Kostis22

Δημοσίευση από Kostis22 »

Arman έγραψε: Πέμ Αύγ 22, 2024 3:24 pm Ερωτηση, αν δεν εχεις πτυχιο αγγλικων, καθολου καθολου, σε κοβουν;
Εξαρτάται από πόσα μόρια έχεις. Αν τα έχεις χωρίς πτυχίο αγγλικών
Επισκέπτης

Απλά θα δηλώσεις μια ειδικότητα που δεν απαιτεί αγγλικά. Κάποιες ζητάνε υποχρεωτικά αγγλικά κάποιες άλλες όχι. Απλά σε όλες τις ειδικότητες δίνει έξτρα μόρια.
Arman

Δημοσίευση από Arman »

ΗΝ/ΗΛ θελουν και αγγλικα; Στο φεκ δν θυμαμαι αν ζητανε, επισης ειμαι στα 300 μορια
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 88

Δημοσίευση από Eleonora »

Arman έγραψε: Πέμ Αύγ 22, 2024 5:39 pm ΗΝ/ΗΛ θελουν και αγγλικα; Στο φεκ δν θυμαμαι αν ζητανε, επισης ειμαι στα 300 μορια
Ανεξάρτητα αν ζητάνε ή όχι, η ξένη γλώσσα μοριοδοτείται με 50,100,150 μόρια, ανάλογα με το επίπεδο γνώσης. Επειδή τα μόριά σου, δεν είναι πολλά,(αν τα έχεις υπολογίσει σωστά), δώσε βαρύτητα στα αθλήματα, για να ενισχύσεις τις πιθανότητες επιτυχίας.
Styga
Nikolaosk
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Nikolaosk »

Eleonora έγραψε: Πέμ Αύγ 22, 2024 6:04 pm
Arman έγραψε: Πέμ Αύγ 22, 2024 5:39 pm ΗΝ/ΗΛ θελουν και αγγλικα; Στο φεκ δν θυμαμαι αν ζητανε, επισης ειμαι στα 300 μορια
Ανεξάρτητα αν ζητάνε ή όχι, η ξένη γλώσσα μοριοδοτείται με 50,100,150 μόρια, ανάλογα με το επίπεδο γνώσης. Επειδή τα μόριά σου, δεν είναι πολλά,(αν τα έχεις υπολογίσει σωστά), δώσε βαρύτητα στα αθλήματα, για να ενισχύσεις τις πιθανότητες επιτυχίας.
παιζουν ρολο οι επιδοσεις στα αθληματα στην μοριοδοτηση;
Ghite

Δημοσίευση από Ghite »

Nikolaosk έγραψε: Πέμ Αύγ 22, 2024 6:51 pm
Όχι
Roda

Δημοσίευση από Roda »

Μάλλον εννοεί σε περίπτωση που κληθεί να είναι πιο καλά προετοιμασμένος.
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 88

Δημοσίευση από Eleonora »

Ghite έγραψε: Πέμ Αύγ 22, 2024 6:55 pm
Nikolaosk έγραψε: Πέμ Αύγ 22, 2024 6:51 pm

Όχι
Παίζουν καθοριστικό ρόλο, γιατί εάν κάποιος που διαθέτει πολλά μόρια, δεν περάσει στα αθλήματα, κόβεται. Με αυτόν τον τρόπο, θα περάσει εκείνος που έχει λίγα μόρια, αλλά, θα περάσει τα αθλήματα.
Styga
Επισκέπτης

Καμία καινούργια πληροφορία για το πότε θα βγεί?
roda

Δημοσίευση από roda »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Αύγ 22, 2024 8:08 pm Καμία καινούργια πληροφορία για το πότε θα βγεί;
Αν ρωτάτε κάθε μέρα κερδίζετε κανά κουπόνι?
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες