Υγειονομικά και αθλήματα επιλαχόντων 6Κ/2018
Re: Υγειονομικά και αθλήματα επιλαχόντων 6Κ/2018
Αυτό που άκουσα εγώ είναι ότι όσοι τερμάτισαν θα πάνε και αύριο για τα αθλήματα επίσης τα αποτελέσματα ούτε αυτοί ξέρουν πότε θα βγουν είχε κάποιες ταινίες που λέγανε ότι έχουν τσιπακι τώρα τι θα γίνει δε ξέρουμε
Δηλαδή όσοι τερμάτισαν γνωρίζοντας πως κόπηκαν θα συνεχίσουν αύριο να δώσουν και τα άλλα. Δεν υπάρχει λογική η εκτός αν μας πάρουν όλους.
Το νούμερο που φοράγατε στην μπλούζα ήταν το ίδιο με τις κατάταξης ;
Ναι αυτό το νούμερο ήταν
Κάνα νέο από σήμερα παιδιά; Ρώτησε κανείς πότε θα έχουμε αποτελέσματα
Δεν ξέρανε ρωτήσαμε αλλά το πιο παράλογο είναι ότι σε κανέναν δεν είπε ότι κόπηκε
- ale3andros12
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 64
Δεν είπαν σε κανένα γιατί θα βγάλουν τα αποτελέσματα ποιος κόπηκε και σε πιο άθλημα.
Όπως σας είχα πει και σε προηγούμενο ποστ ουτε εμείς γνωρίζαμε. Σε 10-15 μερες θα μάθετε με επίσημο πίνακα από ασεπ και χρόνους αναλυτικά...
Πως ηταν τελικα; Κοβανε; Εγω δεν πηγα να δωσω λογω κακης φυκικης καταστασης πχ ουτε 2.5 μετρα μηκος δεν ειχα. Η μλκια εκανα που δεν πηγα
Αυτό φίλε θα φανεί αλήθεια γιατί στην δική μου ομάδα μόνο αυτοί που δεν τερμάτισαν τους είπαν ότι δεν χρειάζεται να έρθουν την επόμενη οι υπόλοιποι είτε είχαν άλμα είτε όχι εκτέλεσαν τα αθλήματα με ότι αποτέλεσμα μπορεί να έχουν
Τι ποσοστό (άτομα) λέτε να είναι από αυτούς που δεν πιάσαν τα στάνταρ από τα αθλήματα. Ειναι πολλά άτομα; Άτομα που δεν ήρθαν καν πρέπει να ήταν κοντά στα 90
Παιδιά οτι και να λέμε, είμαι και εγω ενας από αυτούς που δώσαμε σήμερα και εχθές 36 ετών, θα φανεί στα αποτέλεσματα, αν και επιτυχών σε όλα ανεπίσημα όμως βάση με αυτά που είδα στο 1000ρι 100ρι μήκος υψος, ίσως, γνώμη μου βέβαια, ίσως και ολο αυτο ήτανε εμπειρία μόνο γιατί απο οτι ειδα και άκουσα κάνεις δεν ήξερε τι γίνεται στη συνέχεια, απλα μας κάλεσαν, κάναμε υγειονομικα, αθλητικα, ισως και ψυχοτεχνικα, μετα άγνωστο το ποσό θα περιμένουμε κάτι! Ζήσαμε και αυτή την εμπειρία όμως! Ολα τα παιδια έδωσαν 150 τα 100 γιατί είχαμε μια ευκαιρία που κάνεις δε περίμενε και το βγάλαμε εις πέρας με το παραπάνω, η ζωή συνεχίζεται, ολα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε όπως λένε και στο χωριό μου! Υ. Γ γνώρισα παιδιά με μεγάλη καρδιά που αξίζουν για πολλά περισσότερα,(μεροκάματιαριδες οπως εγω και πολλοί, αλλοι η ηλικία δε
πεζει ρόλο πάρα μόνο η θέληση. Καλή συνεχεία σε όλους
πεζει ρόλο πάρα μόνο η θέληση. Καλή συνεχεία σε όλους
Συμφωνώ απόλυτα με το γεγονός ότι τουλάχιστον από τα παιδιά που δώσαμε μαζί ότι προσπάθησαν πραγματικά όλοι τους. Και να επισημάνω ότι η διαδικασία από ότι φαίνεται είναι αξιοκρατική γιατί υπήρχε τσιπακι που κατέγραφε το χρόνο του καθενός ξεχωριστά. Ίσως γι'αυτό και να μην επιτρέπονται ενστάσεις.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες