Υγειονομικά και αθλήματα επιλαχόντων 6Κ/2018

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
ord

Re: Υγειονομικά και αθλήματα επιλαχόντων 6Κ/2018

Δημοσίευση από ord »

Αυτό που άκουσα εγώ είναι ότι όσοι τερμάτισαν θα πάνε και αύριο για τα αθλήματα επίσης τα αποτελέσματα ούτε αυτοί ξέρουν πότε θα βγουν είχε κάποιες ταινίες που λέγανε ότι έχουν τσιπακι τώρα τι θα γίνει δε ξέρουμε
Kws
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 103

Δημοσίευση από Kws »

Δηλαδή όσοι τερμάτισαν γνωρίζοντας πως κόπηκαν θα συνεχίσουν αύριο να δώσουν και τα άλλα. Δεν υπάρχει λογική η εκτός αν μας πάρουν όλους.
Kostas1234

Δημοσίευση από Kostas1234 »

Το νούμερο που φοράγατε στην μπλούζα ήταν το ίδιο με τις κατάταξης ;
Kws
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Kws »

Ναι αυτό το νούμερο ήταν
Kostas1234

Δημοσίευση από Kostas1234 »

Τελικά έβγαλαν σήμερα πίνακα ;
Ord

Δημοσίευση από Ord »

Καμία λογική αλλά μάλλον έτσι θα γίνει
Kws
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Kws »

Κάνα νέο από σήμερα παιδιά; Ρώτησε κανείς πότε θα έχουμε αποτελέσματα
Ord

Δημοσίευση από Ord »

Δεν ξέρανε ρωτήσαμε αλλά το πιο παράλογο είναι ότι σε κανέναν δεν είπε ότι κόπηκε
Άβαταρ μέλους
ale3andros12
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από ale3andros12 »

Δεν είπαν σε κανένα γιατί θα βγάλουν τα αποτελέσματα ποιος κόπηκε και σε πιο άθλημα.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Όπως σας είχα πει και σε προηγούμενο ποστ ουτε εμείς γνωρίζαμε. Σε 10-15 μερες θα μάθετε με επίσημο πίνακα από ασεπ και χρόνους αναλυτικά...
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Πως ηταν τελικα; Κοβανε; Εγω δεν πηγα να δωσω λογω κακης φυκικης καταστασης πχ ουτε 2.5 μετρα μηκος δεν ειχα. Η μλκια εκανα που δεν πηγα
Ord

Δημοσίευση από Ord »

Αυτό φίλε θα φανεί αλήθεια γιατί στην δική μου ομάδα μόνο αυτοί που δεν τερμάτισαν τους είπαν ότι δεν χρειάζεται να έρθουν την επόμενη οι υπόλοιποι είτε είχαν άλμα είτε όχι εκτέλεσαν τα αθλήματα με ότι αποτέλεσμα μπορεί να έχουν
Kws
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Kws »

Τι ποσοστό (άτομα) λέτε να είναι από αυτούς που δεν πιάσαν τα στάνταρ από τα αθλήματα. Ειναι πολλά άτομα; Άτομα που δεν ήρθαν καν πρέπει να ήταν κοντά στα 90
Kits

Δημοσίευση από Kits »

Παιδιά οτι και να λέμε, είμαι και εγω ενας από αυτούς που δώσαμε σήμερα και εχθές 36 ετών, θα φανεί στα αποτέλεσματα, αν και επιτυχών σε όλα ανεπίσημα όμως βάση με αυτά που είδα στο 1000ρι 100ρι μήκος υψος, ίσως, γνώμη μου βέβαια, ίσως και ολο αυτο ήτανε εμπειρία μόνο γιατί απο οτι ειδα και άκουσα κάνεις δεν ήξερε τι γίνεται στη συνέχεια, απλα μας κάλεσαν, κάναμε υγειονομικα, αθλητικα, ισως και ψυχοτεχνικα, μετα άγνωστο το ποσό θα περιμένουμε κάτι! Ζήσαμε και αυτή την εμπειρία όμως! Ολα τα παιδια έδωσαν 150 τα 100 γιατί είχαμε μια ευκαιρία που κάνεις δε περίμενε και το βγάλαμε εις πέρας με το παραπάνω, η ζωή συνεχίζεται, ολα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε όπως λένε και στο χωριό μου! Υ. Γ γνώρισα παιδιά με μεγάλη καρδιά που αξίζουν για πολλά περισσότερα,(μεροκάματιαριδες οπως εγω και πολλοί, αλλοι η ηλικία δε
πεζει ρόλο πάρα μόνο η θέληση. Καλή συνεχεία σε όλους
ord

Δημοσίευση από ord »

Συμφωνώ απόλυτα με το γεγονός ότι τουλάχιστον από τα παιδιά που δώσαμε μαζί ότι προσπάθησαν πραγματικά όλοι τους. Και να επισημάνω ότι η διαδικασία από ότι φαίνεται είναι αξιοκρατική γιατί υπήρχε τσιπακι που κατέγραφε το χρόνο του καθενός ξεχωριστά. Ίσως γι'αυτό και να μην επιτρέπονται ενστάσεις.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες