Αυτο δεν είναι εποπ, καμία σχέσηEricHalland έγραψε: Τρί Ιαν 23, 2024 12:24 pm https://www.kranosgr.com/%CF%85%CF%80%C ... 82-%CF%84/
Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Έχεις δίκιο, να σε ρωτήσω φημολογείται από μεσα από την εθνική άμυνα η τα παιδιά που το λενε από τα σωματα ότι θα βγει τέλη Μαρτίου ;EricHalland έγραψε: Σάβ Φεβ 03, 2024 12:57 am Κοίτα εμένα μου έχουν πει ότι θα βγεί σίγουρα από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Το πότε ακριβώς ακούγεται λογικά μέχρι τον Μάϊο το πολύ. Απλά τι εννοείς δύο σειρές δεν κατάλαβα το 24 και το 25 του χρόνου; Πάντως ότι λέει ο Δένδιας ότι θα πάρει 1194 θέσεις εμένα δεν μου λέει κάτι γιατί πολύ απλά δεν θα πάει ο κόσμος είναι χάλια το ναυτικό.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 5
- Επάγγελμα: Prosexos EPOP
Θά βγάλει ξανά τούς επόμενους 3 μήνες τού 2024... Ρώτα καί κάποιους άλλους που δίνουν κάθε χρόνο...
! ΠΡΟΣΈΞΑΤΕ! Άκρως μεγάλη προσοχή στις ειδικότητες πού θά δηλώσετε θα γίνουν κάποιες τροποποιήσεις σε σχέση με πέρσι... Μπείτε σε ένα σάιτ και δείτε τι μόρια έχετε... Καθώς εκτελέστε μεγάλη προπόνηση μέχρι 5 ημέρες πριν τά αθλήματα θά γίνει σφαγείο καί θά κωβουν αβερα κουβέρτα... Μόνο οι ευνοούμενοι θά περάσουν...
! ΠΡΟΣΈΞΑΤΕ! Άκρως μεγάλη προσοχή στις ειδικότητες πού θά δηλώσετε θα γίνουν κάποιες τροποποιήσεις σε σχέση με πέρσι... Μπείτε σε ένα σάιτ και δείτε τι μόρια έχετε... Καθώς εκτελέστε μεγάλη προπόνηση μέχρι 5 ημέρες πριν τά αθλήματα θά γίνει σφαγείο καί θά κωβουν αβερα κουβέρτα... Μόνο οι ευνοούμενοι θά περάσουν...
Σφαγείο γιατί; Δεν κόβανε στις προηγούμενες αβερτα κουβέρτα τώρα γιστι να γινει αυτο; Επίσης για Μάρτιο λενε ότι θα βγει; Και θα ενημερωθούμε ένα μηνα πριν να βγει ότι είναι σε εξέλιξη η προκυρηξη των εποπ 2024;M1keW0LFGR έγραψε: Κυρ Φεβ 04, 2024 9:07 pm Θά βγάλει ξανά τούς επόμενους 3 μήνες τού 2024... Ρώτα καί κάποιους άλλους που δίνουν κάθε χρόνο...
Σφαγείο γιατί; Δεν κόβανε στις προηγούμενες αβερτα κουβέρτα τώρα γιστι να γινει αυτο; Επίσης για Μάρτιο λενε ότι θα βγει; Και θα ενημερωθούμε ένα μηνα πριν να βγει ότι είναι σε εξέλιξη η προκυρηξη των εποπ 2024;M1keW0LFGR έγραψε: Κυρ Φεβ 04, 2024 9:07 pm Θά βγάλει ξανά τούς επόμενους 3 μήνες τού 2024... Ρώτα καί κάποιους άλλους που δίνουν κάθε χρόνο...
-
- Στρατιώτης
Χαίρετε μελλοντική ΕΠΟΠ Ελπίζω στο Άμεσο μέλλον του 2024 νά συνηπηρετησουμε όλοι. Παίρνω την πρωτοβουλία καί την προθυμία διότι φέτος θά είναι 3η καί τελευταία προσπάθεια νά εισηγηθώ στις διατάξεις καί εντάξεις τού ΓΕΣ ως ΕΠΟΠ. Τά πράγματα είναι ως ακολούθως θέλω να δώσετε μεγάλη προσοχή στις ακόλουθες συμβουλές πού θά σας δώσω:
1) Προσοχή στην προσκόμιση τών ατομικών σας στοιχείων στην Εφαρμογή ΕΠΟΠ κατάταξη Αρμι μεσω γκοβ. Γρ.
2) Προσοχή στην ειδικότητα πού θά επιλέξετε διότι κάθε ειδικότητα θέλει συγκεκριμένα χαρτιά είτε από θητεία είτε από ΟΒΑ είτε από πανεπιστήμια.
3) προσοχή στις εξετάσεις γιατρών νά έχετε όλα τά χαρτιά από τά πυνακακια πού θά πρέπει νά έχετε μαζί σας
4) κάντε γερή προπόνηση διότι στα αθλήματα κώβουν για πλάκα ΠΡΟΠΟΝΗΘΕΊΤΕ γερά! Καί 5 ημέρες πρίν δώσετε αθλήματα κάντε μία παύση για να τά δώσετε όλα στο τέλος.
Γνωρίζω τι διακιβαιβετε, διότι φέτος πάλι για 3η φορά θά δώσω. Την πρώτη φορά έδωσα αθλήματα στην Σ/Ε ... Ειταν ένας ανώτερος στην επιτροπή... Στο γκρούπ το δικό μου έκοψε 10 ΟΒΑ σύν με εμένα για το μίλι (1,600μ σε 7:30λ) εμένα προσωπικά για 3 δευτερόλεπτα με έκοψε... Άλλους για 10-17-20-35 κλπ... Πράγμα πού σημαίνει δεν θα δώσουν ουδέ μία εξέρεση... Πέρσι τά πέρασα όλα καί ήμουν σειρά επιλαχών 2 καί δεν ήρθε ποτέ ή σειρά μου... Τώρα πάλι ξανά από την αρχή. Καλή τύχη σε όλους
1) Προσοχή στην προσκόμιση τών ατομικών σας στοιχείων στην Εφαρμογή ΕΠΟΠ κατάταξη Αρμι μεσω γκοβ. Γρ.
2) Προσοχή στην ειδικότητα πού θά επιλέξετε διότι κάθε ειδικότητα θέλει συγκεκριμένα χαρτιά είτε από θητεία είτε από ΟΒΑ είτε από πανεπιστήμια.
3) προσοχή στις εξετάσεις γιατρών νά έχετε όλα τά χαρτιά από τά πυνακακια πού θά πρέπει νά έχετε μαζί σας
4) κάντε γερή προπόνηση διότι στα αθλήματα κώβουν για πλάκα ΠΡΟΠΟΝΗΘΕΊΤΕ γερά! Καί 5 ημέρες πρίν δώσετε αθλήματα κάντε μία παύση για να τά δώσετε όλα στο τέλος.
Γνωρίζω τι διακιβαιβετε, διότι φέτος πάλι για 3η φορά θά δώσω. Την πρώτη φορά έδωσα αθλήματα στην Σ/Ε ... Ειταν ένας ανώτερος στην επιτροπή... Στο γκρούπ το δικό μου έκοψε 10 ΟΒΑ σύν με εμένα για το μίλι (1,600μ σε 7:30λ) εμένα προσωπικά για 3 δευτερόλεπτα με έκοψε... Άλλους για 10-17-20-35 κλπ... Πράγμα πού σημαίνει δεν θα δώσουν ουδέ μία εξέρεση... Πέρσι τά πέρασα όλα καί ήμουν σειρά επιλαχών 2 καί δεν ήρθε ποτέ ή σειρά μου... Τώρα πάλι ξανά από την αρχή. Καλή τύχη σε όλους
Επίσης αφού μου λύσετε τις επάνω απορίες αν μπορείτε, για τις ειδικότητες τι να προσέξουμε δηλαδή; Στο ναυτικο ζητάνε πτυχια αλλα τους παίρνουν χωρίς να έχουν. Για τα αλλα σωματα να προσέξουμε περισσότερο εννοείτε;maritina1728393 έγραψε: Κυρ Φεβ 04, 2024 9:24 pmΣφαγείο γιατί; Δεν κόβανε στις προηγούμενες αβερτα κουβέρτα τώρα γιστι να γινει αυτο; Επίσης για Μάρτιο λενε ότι θα βγει; Και θα ενημερωθούμε ένα μηνα πριν να βγει ότι είναι σε εξέλιξη η προκυρηξη των εποπ 2024;M1keW0LFGR έγραψε: Κυρ Φεβ 04, 2024 9:07 pm Θά βγάλει ξανά τούς επόμενους 3 μήνες τού 2024... Ρώτα καί κάποιους άλλους που δίνουν κάθε χρόνο...
Καλησπερα και καλη επιτυχία. Φέτος δεν έκοβαν, εγώ ενδιαφέρομαι για ναυτικο περισσότερο. Ζητούν πτυχια αλλα επειδή δένε ΧΟΥΝ κοσμο σε παίρνουν τα έχεις η οχι και μετά δου κάνουν εκπαίδευση. Εγώ δεν ξέρω για τομέα επικοινωνιών η πληροφορικής χωρίς πτυχίο στο ναυτικο αν θα ήταν καλη επιλογή να το δηλώσωM1keW0LFGR έγραψε: Κυρ Φεβ 04, 2024 9:25 pm Χαίρετε μελλοντική ΕΠΟΠ Ελπίζω στο Άμεσο μέλλον του 2024 νά συνηπηρετησουμε όλοι. Παίρνω την πρωτοβουλία καί την προθυμία διότι φέτος θά είναι 3η καί τελευταία προσπάθεια νά εισηγηθώ στις διατάξεις καί εντάξεις τού ΓΕΣ ως ΕΠΟΠ. Τά πράγματα είναι ως ακολούθως θέλω να δώσετε μεγάλη προσοχή στις ακόλουθες συμβουλές πού θά σας δώσω:
Επίσης εκεί που δίνεις αθλήματα τουλάχιστον στο ναυτικο, δεν κόβουν..
-
- Στρατιώτης
Ακριβώς δεν είναι για ΕΠΟΠ. Ευελπιστώ στους 3 πρώτους μήνες νά αναρτηθεί όπως έλεγανmaritina73849 έγραψε: Κυρ Φεβ 04, 2024 2:35 pmΑυτο δεν είναι εποπ, καμία σχέσηEricHalland έγραψε: Τρί Ιαν 23, 2024 12:24 pm https://www.kranosgr.com/%CF%85%CF%80%C ... 82-%CF%84/
-
- Στρατιώτης
Επίσης στο ναυτικό δεν κόβουν διότι... Παραιτούνται συνέχεια από ποιο πρίν καί είναι λίγα τά άτομα. Μπορεί νά τούς περνάνε όλους αλλά... Θά πάρουν αυτούς πού έχουν πάρα πολλά μόρια από σχολές διπλώματα κλπ
Το ότι δεν κόβουν και το ότι παραιτούνται δεν σημαίνει ότι πρέπει να πάμε λαπάδες... Εμείς πρέπει να κάνουμε την προετοιμασία και ότι γίνει έγινε! Ένα παράδειγμα θα δώσω το να έχεις 5 διδακτορικά.2000 μόρια+ και να είσαι υπέρβαρος παχύσαρκος και μέχρι να σηκώσεις το ένα πόδι έχει βρομήσει το άλλο... Περιμένοντας ότι θα σε περάσουν... Άστω μην πας καθόλουM1keW0LFGR έγραψε: Κυρ Φεβ 04, 2024 9:47 pm Επίσης στο ναυτικό δεν κόβουν διότι... Παραιτούνται συνέχεια από ποιο πρίν καί είναι λίγα τά άτομα. Μπορεί νά τούς περνάνε όλους αλλά... Θά πάρουν αυτούς πού έχουν πάρα πολλά μόρια από σχολές διπλώματα κλπ
-
- Στρατιώτης
Για αυτό τόν λόγο έγραψα σε προηγούμενη ανάρτηση Γερή προετοιμασία. Ό πόνος φέρει τιμές
Το ξέρω ναι φυσικα. Οχι εγώ είχα κάνει καλη προπονηση. Στο ναυτικο δεν κοίταξαν τα διπλώματα φέτος. Δεν κοιτάνε πια αν έχεις πτυχια η οχι. Φέτος δεν τους πήραν με πτυχια.M1keW0LFGR έγραψε: Κυρ Φεβ 04, 2024 9:47 pm Επίσης στο ναυτικό δεν κόβουν διότι... Παραιτούνται συνέχεια από ποιο πρίν καί είναι λίγα τά άτομα. Μπορεί νά τούς περνάνε όλους αλλά... Θά πάρουν αυτούς πού έχουν πάρα πολλά μόρια από σχολές διπλώματα κλπ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες