Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Καλησπερα σε όλους.
Η προκυρηξη του 2024 θα είναι το Μάρτιο η πάει για καλοκαίρι ; Όπως κάποιες παλιες, είχαν νγει 4 μήνες μετά από τις προηγούμενες.; Επίσης, ποτε γίνεται γνωστό αυτο στο Ίντερνετ; Ποτε θα ειπωθεί 1 μηνα πριν αραγε;
Η προκυρηξη του 2024 θα είναι το Μάρτιο η πάει για καλοκαίρι ; Όπως κάποιες παλιες, είχαν νγει 4 μήνες μετά από τις προηγούμενες.; Επίσης, ποτε γίνεται γνωστό αυτο στο Ίντερνετ; Ποτε θα ειπωθεί 1 μηνα πριν αραγε;
Χαζη ερωτηση. Οταν με το καλο μπουμε εποπ οσοι υπηρετησαμε εχουμε τον παλιο μας αριθμο γενικου μητρωου ετσι;:geek:
Κανετε λαθος, εχει βγει γραπτως σε σαιτ του κ δενδια η δηλωση πως σχεδιαζεται η προκυρηξη για 1,194 θεσεις ναυτικου κιολας. Ολοι λενε μαρτιο και ολοι ξερουν πανω κατω.
Κοίτα εμένα μου έχουν πει ότι θα βγεί σίγουρα από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Το πότε ακριβώς ακούγεται λογικά μέχρι τον Μάϊο το πολύ. Απλά τι εννοείς δύο σειρές δεν κατάλαβα το 24 και το 25 του χρόνου; Πάντως ότι λέει ο Δένδιας ότι θα πάρει 1194 θέσεις εμένα δεν μου λέει κάτι γιατί πολύ απλά δεν θα πάει ο κόσμος είναι χάλια το ναυτικό.
Αν έπαιρνες φάρμακα στο παρελθόν και δουν ότι πχ τα τελευταία χρόνια δεν τα παίρνεις δεν ασχολούνται. Μιλάμε για εν ενέργεια νοσήματα.
Τέλος πάντων.
Το παλικάρι που ρώτησε για αριθμό μητρώου, όχι δεν είναι ο ίδιος τον αλλάζουν. Στη θητεία υπάρχει ένας αριθμός μητρώου που αντιστοιχεί σε στρατεύσιμους. Όταν μπαίνεις εποπ ο αριθμός μητρώου σου θα αλλαχτεί και μπροστά μπαίνει και ένα ΕΠ για να προσδιορίζεσαι.
Τέλος η προκήρυξη μέχρι τέλη Μαρτίου φημολογείται ότι θα έχει βγει.
Τέλος πάντων.
Το παλικάρι που ρώτησε για αριθμό μητρώου, όχι δεν είναι ο ίδιος τον αλλάζουν. Στη θητεία υπάρχει ένας αριθμός μητρώου που αντιστοιχεί σε στρατεύσιμους. Όταν μπαίνεις εποπ ο αριθμός μητρώου σου θα αλλαχτεί και μπροστά μπαίνει και ένα ΕΠ για να προσδιορίζεσαι.
Τέλος η προκήρυξη μέχρι τέλη Μαρτίου φημολογείται ότι θα έχει βγει.
Ρε παιδιά σοβαρά Τωρα εγώ που είμαι 11/10/1996 δεν θα μπορώ να κάνω αίτηση; Αφού δεν έχω συμπληρώσει το 28ο ετος
Δημήτρη, φίλε πραγματικά αυτο είναι πολύ λάθος, και εγώ του 96 αλλα δεν μπορούμε φέτος, αστυνομια που εχει το ιδιο κριτήριο δηλαδή τα 28 μπορούμε ΚΑΙ φετος, αλλα για κάποιο λόγο στο στρατό λένε οχι, ο ένας λεει 31/12 και ο άλλος 1/1. Έχουν μπλέξει τα μπούτια τους, για αστυνομια κάνεις και φέτος 28, για στρατό ήσουν μέχρι περισυ ασχετα αν γεννήθηκες πριν να συμπληρώσεις τα 28 όταν βγει η προκύρηξη.

Η δημοτική αστυνομία; Παραπάνω όριο δεν έχει; Όχι ρε φίλε ξενέρωσα άπειρα που δεν έκανα τα χαρτιά μου πέρσι μαλάκια μεγάλη κρίμα
Λέω για Ελληνικη Αστυνομια, η δημοτικη νομιζω ειναι 35 αλλα δεν το εχω ψαξει
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες