Πόσα μόρια συγκεντρώνουμε για την προκήρυξη της Πυροσβεστικής (ΕΜΟΔΕ - 2023)
Re: Πόσα μόρια συγκεντρώνουμε για την προκήρυξη της Πυροσβεστικής (ΕΜΟΔΕ - 2023)
Επίσης, θα πέσει πολύ βύσμα για την τοποθέτηση του καθενός. Ήδη έχω πληροφορηθεί ποιους βάλανε για βύσμα. Βέβαια, λίγοι έχουν υπουργούς και μητροπολίτες. Εγώ προσωπικά και το λέω ευθέως έχω τον πρωθυπουργό.
Καλή επιτυχία σε όλους και ας κερδίσει το πιο δυνατό βύσμα!
Re: Πόσα μόρια συγκεντρώνουμε για την προκήρυξη της Πυροσβεστικής (ΕΜΟΔΕ - 2023)
Ypoulosgr δεν ξέρω αν τρολαρεις η αν τα εννοείς πάντως το λυπηρό δεν είναι για το βυσμα που θα πέσει για τις περιοχές άλλο για το βύσμα κου έχει πέσει για να μπουν μέσα κάποιοι είτε από τεχνικό είτε από επιστημονικό.
Για την τοποθέτηση νομίζω παίζουν ρόλο και τα μόρια, δε βγαίνει σύμφωνα με τη λίστα οποιος είναι πιο ψηλά.
Μιας και η προκυρηξη δεν ειναη μέσω ΑΣΕΠ εξ ολοκλήρου και έχει επιτήρηση από ΑΣΕΠ. Το βύσμα του βύσματος γίνεται
Prk μάλλον έχεις μπερδέψει κάποια πράγματα φίλε αν έχεις τα μόρια θα εισαι μέσα διαφορετικά και τον Μητσοτάκη τον ίδιο να έχεις αν δεν έχεις τα μόρια ούτε από έξω δεν παίρνεις ναι συμφωνώ για την τοποθέτηση μπορεί να κάνει κάτι το βύσμα
Με λίστα δεν πάει η τοποθέτηση; Δλδ οποίος είναι πιο ψηλά δε μπορώ να καταλάβω
Εγώ πάντως παίδες νομίζω ότι δε παίζει βύσμα για τοποθετήσεις εφόσον υπάρχει πίνακας μορίων έκτος εάν οι τοποθετήσεις δεν πάνε μέσω του πίνακα μόνο έτσι...
Θεωρώ ήμουν ξεκάθαρος. Αναφέρομαι μόνο για την τοποθέτηση και ναι μπορεί να κάνει κάτι εκεί ένα βύσμα. Σας παρακαλώ μην κοροιδευομαστε μεταξύ μας. Φτάνει πια. Εύχομαι να Μπείτε όλοι σας. Να δούμε καμία χαρά.
Upoulosgr πόσα άτομα έκανα του 2019-2020?
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα τουλάχιστον με έκανες να γελάσω!Upoulosgr έγραψε: Δευ Ιαν 15, 2024 2:55 pm Επίσης, θα πέσει πολύ βύσμα για την τοποθέτηση του καθενός. Ήδη έχω πληροφορηθεί ποιους βάλανε για βύσμα. Βέβαια, λίγοι έχουν υπουργούς και μητροπολίτες. Εγώ προσωπικά και το λέω ευθέως έχω τον πρωθυπουργό.
Εδώ μέσα μερικοί γράφουν ότι τους κατέβει
Περίμεναμε πως και πως να έρθει η σημερινή μέρα και τίποτα πάλι. Την προηγούμενη φορά ήταν κοντά 5000 οι αιτήσεις και έκαναν 5 εργάσιμες στην 6 τα ανάρτησαν δηλαδή σαν να λέμε 1000 αιτησεις την ημέρα έλεγχαν…Τωρα με 8000 έχουν περάσει 9 εργάσιμες μέρες δηλαδή σαν να λέμε 890 την ημέρα. Βεβαια η προηγούμενη προκυρηξη ήταν μέσα στην άνοιξη έτρεχαν και δεν έφταναν.
Σας εχω πει απ την αρχη προσωρινοι πινακες μεσα φλεβαρη και αθληματα μεσα Μαρτιου, δε θελετε να το καταλαβετε σας αρεσει να κοροιδευετε τον εαυτο σας, ε συνεχιστε να τον κοροιδευετε δε μπορω να σας βοηθησω καπως αλλιως
Και γιατί ρε φίλε από στο υπουργείο λένε ότι θα από μέρα σε μέρα τι λόγο έχουν;
Απο μερα σε μερα λεγαν και για την προκυρηξη απ τον Οκτωβριο και βγηκε Δεκεμβριο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης