Πόσα μόρια συγκεντρώνουμε για την προκήρυξη της Πυροσβεστικής (ΕΜΟΔΕ - 2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Upoulosgr

Re: Πόσα μόρια συγκεντρώνουμε για την προκήρυξη της Πυροσβεστικής (ΕΜΟΔΕ - 2023)

Δημοσίευση από Upoulosgr »

Επίσης, θα πέσει πολύ βύσμα για την τοποθέτηση του καθενός. Ήδη έχω πληροφορηθεί ποιους βάλανε για βύσμα. Βέβαια, λίγοι έχουν υπουργούς και μητροπολίτες. Εγώ προσωπικά και το λέω ευθέως έχω τον πρωθυπουργό.
Καλή επιτυχία σε όλους και ας κερδίσει το πιο δυνατό βύσμα!
Prk
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 39

Re: Πόσα μόρια συγκεντρώνουμε για την προκήρυξη της Πυροσβεστικής (ΕΜΟΔΕ - 2023)

Δημοσίευση από Prk »

Ypoulosgr δεν ξέρω αν τρολαρεις η αν τα εννοείς πάντως το λυπηρό δεν είναι για το βυσμα που θα πέσει για τις περιοχές άλλο για το βύσμα κου έχει πέσει για να μπουν μέσα κάποιοι είτε από τεχνικό είτε από επιστημονικό.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Για την τοποθέτηση νομίζω παίζουν ρόλο και τα μόρια, δε βγαίνει σύμφωνα με τη λίστα οποιος είναι πιο ψηλά.
Prk
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από Prk »

Μιας και η προκυρηξη δεν ειναη μέσω ΑΣΕΠ εξ ολοκλήρου και έχει επιτήρηση από ΑΣΕΠ. Το βύσμα του βύσματος γίνεται
Arna

Δημοσίευση από Arna »

Prk μάλλον έχεις μπερδέψει κάποια πράγματα φίλε αν έχεις τα μόρια θα εισαι μέσα διαφορετικά και τον Μητσοτάκη τον ίδιο να έχεις αν δεν έχεις τα μόρια ούτε από έξω δεν παίρνεις ναι συμφωνώ για την τοποθέτηση μπορεί να κάνει κάτι το βύσμα
Επισκέπτης

Με λίστα δεν πάει η τοποθέτηση; Δλδ οποίος είναι πιο ψηλά δε μπορώ να καταλάβω
Επισκέπτης

Εγώ πάντως παίδες νομίζω ότι δε παίζει βύσμα για τοποθετήσεις εφόσον υπάρχει πίνακας μορίων έκτος εάν οι τοποθετήσεις δεν πάνε μέσω του πίνακα μόνο έτσι...
Upoulosgr

Δημοσίευση από Upoulosgr »

Θεωρώ ήμουν ξεκάθαρος. Αναφέρομαι μόνο για την τοποθέτηση και ναι μπορεί να κάνει κάτι εκεί ένα βύσμα. Σας παρακαλώ μην κοροιδευομαστε μεταξύ μας. Φτάνει πια. Εύχομαι να Μπείτε όλοι σας. Να δούμε καμία χαρά.
Επισκέπτης

Upoulosgr έγραψε: Δευ Ιαν 15, 2024 2:55 pm Επίσης, θα πέσει πολύ βύσμα για την τοποθέτηση του καθενός. Ήδη έχω πληροφορηθεί ποιους βάλανε για βύσμα. Βέβαια, λίγοι έχουν υπουργούς και μητροπολίτες. Εγώ προσωπικά και το λέω ευθέως έχω τον πρωθυπουργό.
Καλή επιτυχία σε όλους και ας κερδίσει το πιο δυνατό βύσμα!
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα τουλάχιστον με έκανες να γελάσω!
Otinanai

Δημοσίευση από Otinanai »

Εδώ μέσα μερικοί γράφουν ότι τους κατέβει
Prk
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από Prk »

Περίμεναμε πως και πως να έρθει η σημερινή μέρα και τίποτα πάλι. Την προηγούμενη φορά ήταν κοντά 5000 οι αιτήσεις και έκαναν 5 εργάσιμες στην 6 τα ανάρτησαν δηλαδή σαν να λέμε 1000 αιτησεις την ημέρα έλεγχαν…Τωρα με 8000 έχουν περάσει 9 εργάσιμες μέρες δηλαδή σαν να λέμε 890 την ημέρα. Βεβαια η προηγούμενη προκυρηξη ήταν μέσα στην άνοιξη έτρεχαν και δεν έφταναν.
ApostolidisK

Δημοσίευση από ApostolidisK »

Σας εχω πει απ την αρχη προσωρινοι πινακες μεσα φλεβαρη και αθληματα μεσα Μαρτιου, δε θελετε να το καταλαβετε σας αρεσει να κοροιδευετε τον εαυτο σας, ε συνεχιστε να τον κοροιδευετε δε μπορω να σας βοηθησω καπως αλλιως
Επισκέπτης

ApostolidisK έγραψε: Δευ Ιαν 15, 2024 4:16 pm Σας εχω πει απ την αρχη προσωρινοι πινακες μεσα φλεβαρη και αθληματα μεσα Μαρτιου, δε θελετε να το καταλαβετε σας αρεσει να κοροιδευετε τον εαυτο σας, ε συνεχιστε να τον κοροιδευετε δε μπορω να σας βοηθησω καπως αλλιως
Και γιατί ρε φίλε από στο υπουργείο λένε ότι θα από μέρα σε μέρα τι λόγο έχουν;
ApostolidisK

Δημοσίευση από ApostolidisK »

Απο μερα σε μερα λεγαν και για την προκυρηξη απ τον Οκτωβριο και βγηκε Δεκεμβριο
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες