Πόσα μόρια συγκεντρώνουμε για την προκήρυξη της Πυροσβεστικής (ΕΜΟΔΕ - 2023)
Re: Πόσα μόρια συγκεντρώνουμε για την προκήρυξη της Πυροσβεστικής (ΕΜΟΔΕ - 2023)
Σε ποιον το ειπε το σημερα η αυριο; Γιατι εγω εχω πληροφορια για αρχες Φλεβαρη οι προσωρινοι
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 17
Re: Πόσα μόρια συγκεντρώνουμε για την προκήρυξη της Πυροσβεστικής (ΕΜΟΔΕ - 2023)
Εγω στελνω στο meseger στο υπουργειο και στο αρχηγειο και δεν απαντανε
Kostis372 εγώ πήρα τον Τουρνά αλλά έχει δουλειά είπε θα με πάρει πίσω σε μισή ώρα
σε ποιο νούμερο πήρες στο αρχηγείο;purosvestis έγραψε: Δευ Ιαν 15, 2024 1:04 pm Το αρχηγείο είπε η σήμερα η αύριο τα αποτελέσματα…τώρα αν το τρενάρουν δεν ξέρω
-
Στο 57500 μου είπε επειδή πήραν αρκετά άτομα ζήτησε ενημέρωση απο πάνω και του είπαν σημερα η αύριο τώρα τι να πω με δαύτουςPyr έγραψε: Δευ Ιαν 15, 2024 1:56 pmσε ποιο νούμερο πήρες στο αρχηγείο;purosvestis έγραψε: Δευ Ιαν 15, 2024 1:04 pm Το αρχηγείο είπε η σήμερα η αύριο τα αποτελέσματα…τώρα αν το τρενάρουν δεν ξέρω
Τώρα που γυρνάει πείτε. Βάλτε στοιχήματα. Εγώ πήρα τον πρωθυπουργό πάντως και μου είπε Παρασκευή μεσημέρι.
Πώς γίνεται αυτο το πράγμα να συμβαίνει...purosvestis έγραψε: Δευ Ιαν 15, 2024 2:03 pmΣτο 57500 μου είπε επειδή πήραν αρκετά άτομα ζήτησε ενημέρωση απο πάνω και του είπαν σημερα η αύριο τώρα τι να πω με δαύτουςPyr έγραψε: Δευ Ιαν 15, 2024 1:56 pmσε ποιο νούμερο πήρες στο αρχηγείο;purosvestis έγραψε: Δευ Ιαν 15, 2024 1:04 pm Το αρχηγείο είπε η σήμερα η αύριο τα αποτελέσματα…τώρα αν το τρενάρουν δεν ξέρω
στο ίδιο πήρα το πρωί και μου ειπε να κοιτάω στη σελίδα απο 9 το πρωί ώς 5 απογευμα κάθημερινά και μάλιστα οτι πρώτοι θα το μάθουμε εμείς και μετά αυτοί στο τηλεφωνικό κέντρο που μιλάμε σε αυτο το τηλέφωνο.
Και εσένα σου είπανε οτι λές οτι σου ειπανε... Δηλαδή η ημέρα με την νύχτα...
Πηρα στο κυλικειο του αρχηγειου και μ ειπε οτι του ειπαν 18 Ιουλιου οι προσωρινοι πινακες
Pyrosvesti τι χαρταετό πετάς ρε φίλε όλοι έχετε πληροφορίες από πάνω
Και εσύ την Παρασκευή έλεγες για βάση και ότι θα βγουν σήμερα μήπως όλοι πετάτε χαρταετό όπως λες
-
Τενεκέ εγώ οτι έχω πει έχει βγει…τόσα ξέρεις τόσα λες…είπα πήρα τηλ δεν μίλησα με γνωστό πόσο τραχανάδες είστε μερικοί και στην τελική με τα μόρια μ εγώ είμαι μέσα για άλλους πήρα γιατι ανχώνονται…τι θέλω και μιλάω παιδάκια πραγματικά
Παιδιά φέτος θα κόψουν πολύ κόσμο στα αθλήματα να έχετε το νου σας. Έχω πληροφορίες από μέσα από πολύ μέσα. Δεν λέω αστεία.
Επιπλέον, έμαθα με ακρίβεια πόσα άτομα έχουν κάνει αίτηση από τους 19 και τους 20. Θα γίνει μάχη! Το νου σας!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες