Πόσα μόρια συγκεντρώνουμε για την προκήρυξη της Πυροσβεστικής (ΕΜΟΔΕ - 2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Kostis250

Re: Πόσα μόρια συγκεντρώνουμε για την προκήρυξη της Πυροσβεστικής (ΕΜΟΔΕ - 2023)

Δημοσίευση από Kostis250 »

Σε ποιον το ειπε το σημερα η αυριο; Γιατι εγω εχω πληροφορια για αρχες Φλεβαρη οι προσωρινοι
purosvestis
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 17

Re: Πόσα μόρια συγκεντρώνουμε για την προκήρυξη της Πυροσβεστικής (ΕΜΟΔΕ - 2023)

Δημοσίευση από purosvestis »

Kostis250 έγραψε: Δευ Ιαν 15, 2024 1:21 pm Σε ποιον το ειπε το σημερα η αυριο; Γιατι εγω εχω πληροφορια για αρχες Φλεβαρη οι προσωρινοι
Σημερα που πηρα τηλεφωνο πειν λιγη ωρα ξαναειπα ομως οτι θελουν λενε
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Kostis250 έγραψε: Δευ Ιαν 15, 2024 1:21 pm Σε ποιον το ειπε το σημερα η αυριο; Γιατι εγω εχω πληροφορια για αρχες Φλεβαρη οι προσωρινοι
Εμένα το υπουργείο μου το είπε φίλε μου η σήμερα η αύριο!
Ronniemac

Δημοσίευση από Ronniemac »

Εγω στελνω στο meseger στο υπουργειο και στο αρχηγειο και δεν απαντανε
Kostasgioyri

Δημοσίευση από Kostasgioyri »

Kostis372 εγώ πήρα τον Τουρνά αλλά έχει δουλειά είπε θα με πάρει πίσω σε μισή ώρα
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Pyr »

purosvestis έγραψε: Δευ Ιαν 15, 2024 1:04 pm Το αρχηγείο είπε η σήμερα η αύριο τα αποτελέσματα…τώρα αν το τρενάρουν δεν ξέρω
σε ποιο νούμερο πήρες στο αρχηγείο;
purosvestis

Pyr έγραψε: Δευ Ιαν 15, 2024 1:56 pm
purosvestis έγραψε: Δευ Ιαν 15, 2024 1:04 pm Το αρχηγείο είπε η σήμερα η αύριο τα αποτελέσματα…τώρα αν το τρενάρουν δεν ξέρω
Στο 57500 μου είπε επειδή πήραν αρκετά άτομα ζήτησε ενημέρωση απο πάνω και του είπαν σημερα η αύριο τώρα τι να πω με δαύτους
Upoulosgr

Δημοσίευση από Upoulosgr »

Τώρα που γυρνάει πείτε. Βάλτε στοιχήματα. Εγώ πήρα τον πρωθυπουργό πάντως και μου είπε Παρασκευή μεσημέρι.
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Pyr »

purosvestis έγραψε: Δευ Ιαν 15, 2024 2:03 pm
Pyr έγραψε: Δευ Ιαν 15, 2024 1:56 pm
Στο 57500 μου είπε επειδή πήραν αρκετά άτομα ζήτησε ενημέρωση απο πάνω και του είπαν σημερα η αύριο τώρα τι να πω με δαύτους
Πώς γίνεται αυτο το πράγμα να συμβαίνει...

στο ίδιο πήρα το πρωί και μου ειπε να κοιτάω στη σελίδα απο 9 το πρωί ώς 5 απογευμα κάθημερινά και μάλιστα οτι πρώτοι θα το μάθουμε εμείς και μετά αυτοί στο τηλεφωνικό κέντρο που μιλάμε σε αυτο το τηλέφωνο.

Και εσένα σου είπανε οτι λές οτι σου ειπανε... Δηλαδή η ημέρα με την νύχτα...
Trompetas

Δημοσίευση από Trompetas »

Πηρα στο κυλικειο του αρχηγειου και μ ειπε οτι του ειπαν 18 Ιουλιου οι προσωρινοι πινακες
Kostasgioyri

Δημοσίευση από Kostasgioyri »

Pyrosvesti τι χαρταετό πετάς ρε φίλε όλοι έχετε πληροφορίες από πάνω
Arna

Δημοσίευση από Arna »

Και εσύ την Παρασκευή έλεγες για βάση και ότι θα βγουν σήμερα μήπως όλοι πετάτε χαρταετό όπως λες
purosvestis

Kostasgioyri έγραψε: Δευ Ιαν 15, 2024 2:22 pm Pyrosvesti τι χαρταετό πετάς ρε φίλε όλοι έχετε πληροφορίες από πάνω
Τενεκέ εγώ οτι έχω πει έχει βγει…τόσα ξέρεις τόσα λες…είπα πήρα τηλ δεν μίλησα με γνωστό πόσο τραχανάδες είστε μερικοί και στην τελική με τα μόρια μ εγώ είμαι μέσα για άλλους πήρα γιατι ανχώνονται…τι θέλω και μιλάω παιδάκια πραγματικά
Upoulosgr

Παιδιά φέτος θα κόψουν πολύ κόσμο στα αθλήματα να έχετε το νου σας. Έχω πληροφορίες από μέσα από πολύ μέσα. Δεν λέω αστεία.
Upoulosgr

Επιπλέον, έμαθα με ακρίβεια πόσα άτομα έχουν κάνει αίτηση από τους 19 και τους 20. Θα γίνει μάχη! Το νου σας!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες