Προσωρινά αποτελέσματα Δικαστικής Αστυνομίας (ΔΕ) 2023

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προσωρινά αποτελέσματα Δικαστικής Αστυνομίας (ΔΕ)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Diasostis31 έγραψε: Δευ Ιαν 08, 2024 8:35 pm
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιαν 08, 2024 8:30 pm
Diasostis31 έγραψε: Δευ Ιαν 08, 2024 8:17 pm
Αυτό που λες δεν το γνωρίζω το γράφει όμως μέσα η προκήρυξη ότι αν αν κάποιος έχει μόρια στρατού θα μοριοδοτηθει μόνο ένα από αυτά γιατί δεν το έχω δεί να το γράφει και αν δεν το γράφει τότε καλά έκανε και έβαλε τα μόρια.
Οι ΔΕΑ δεν μπορούν να πάνε ΟΒΑ.
Γιατί δε μπορούν εφόσον εκπληρώσουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις μετά τη θητεία τους; Όπως μπορούν να πάνε ΕΠΟΠ, μπορούν και οβα
[/quote]

Δεν επιτρέπεται από την στρατιωτική νομοθεσία.
Οι ΔΕΑ είναι έφεδροι αξιωματικοί.
Οι οβα είναι οπλίτες και κάνουν ανακατάταξη με τον βαθμό που ήδη φέρουν (έως έφεδροι λοχίες).
Η επιτροπή έχει δώσει παράνομα επιπλέον μόρια στο συγκεκριμένο άτομο.
[/quote]

Εγώ νομίζω ότι οι ΔΕΑ έπαιρνα και επιπλέων μόρια για ΕΠΟΠ και οβα αλλά οκ άμα το γνωρίζεις δεν επιμένω απλά να είσαι σίγουρος γιαυτο που γράφεις γιατί αν είσαι τότε όντος υπάρχει θέμα.
pan324343

Re: Προσωρινά αποτελέσματα Δικαστικής Αστυνομίας (ΔΕ) 2023

Δημοσίευση από pan324343 »

Λογικα καποιος πηγε δοκιμος ειδικες δυναμεις και μετα εγινε οβα αφου απολυθηκε για αυτο και τα μορια
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Diasostis31 »

pan324343 έγραψε: Δευ Ιαν 08, 2024 11:33 pm Λογικα καποιος πηγε δοκιμος ειδικες δυναμεις και μετα εγινε οβα αφου απολυθηκε για αυτο και τα μορια
Δε γίνεται λέμε.
Οσοι ΔΕΑ έκαναν αίτηση για οβα, έπαιρναν χαρτί απόρριψης απ το υπουργείο αμύνης.
Μόνο εποπ μπορούν να γίνουν.
pan2323

Δημοσίευση από pan2323 »

Μπορει να γινοταν πριν 10 15 χρονια
Επισκέπτης

Καλημέρα σε όλους και συγχαρητήρια στους επιτυχόντες. Είμαι ΠΕ επιτυχών της 2γ/2022 και ενδιαφέρομαι για τις θέσεις πολιτικού προσωπικού. Έχετε ακούσει αν θα μας συντονίσουν όλους ένστολους και πολιτικό προσωπικό, ώστε να αναλάβουμε καθήκοντα όλοι μαζί; Ή πιστεύετε ότι θα πάρουν πρώτα τους ένστολους και σταδιακά θα εντάξουν το πολιτικό προσωπικό; Οι ΠΕ-ΔΕ ένστολοι έχετε προσωρινούς πίνακες. Οι ΤΕ πολιτικό προσωπικό είναι στη φάση που εξετάζουν δικαιολογητικά. Ο πρόεδρος ΑΣΕΠ εκτίμησε ότι Μάρτιο θα βγουν προσωρινοί για ΤΕ. Οι ΠΕ πολιτικού προσωπικού, είμαστε στο στάδιο των αιτήσεων,12.000 επιτυχόντες συνολικά για όλο το Δημόσιο. Λέτε να μπείτε πρώτα οι ένστολοι και μετά οι άλλοι;
Επισκέπτης

Το υπουργείο εσάς σας απαντάει;
geo11

Δημοσίευση από geo11 »

Διαβασα ενα αρθρο για την αμεση επιστροφη εκατονταδων αστυνομικων στην αμεση δραση με εντολη υπουργου που ειχαν διασκορπιστει σε διαφορες υπηρεσιες. Πιστευω πρεπει να τρεξουν την προκυρηξη για να αναλαβουμε γρηγορα καθηκοντα, εχει περασει ενας μηνας αλλα δεν εχουμε καποια ανακοινωση ακομα.
Marialeta

Δημοσίευση από Marialeta »

Έκανα ένα τηλεφώνημα σήμερα το πρωί στο υπουργείο και μου είπαν ότι τα οριστικά αποτελέσματα θα βγούνε τέλος του μήνα :cry:
Επισκέπτης

Marialeta έγραψε: Πέμ Ιαν 11, 2024 10:50 am Έκανα ένα τηλεφώνημα σήμερα το πρωί στο υπουργείο και μου είπαν ότι τα οριστικά αποτελέσματα θα βγούνε τέλος του μήνα :cry:
Σε ποιο τηλέφωνο πήρες; Εγώ πήρα χθες μου ειπανε τα περιμένουμε απο μέρα σε μέρα. Γενικά ότι να'ναι δεν βγάζεις ακρη
Marialeta

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 11, 2024 11:12 am
Marialeta έγραψε: Πέμ Ιαν 11, 2024 10:50 am Έκανα ένα τηλεφώνημα σήμερα το πρωί στο υπουργείο και μου είπαν ότι τα οριστικά αποτελέσματα θα βγούνε τέλος του μήνα :cry:
Σε ποιο τηλέφωνο πήρες; Εγώ πήρα χθες μου ειπανε τα περιμένουμε απο μέρα σε μέρα. Γενικά ότι να'ναι δεν βγάζεις ακρη
Σοβαρά μιλάς; Εγώ πήρα σε αυτό 2131307000. Εσύ?
Επισκέπτης

Marialeta έγραψε: Πέμ Ιαν 11, 2024 11:46 am
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 11, 2024 11:12 am
Σοβαρά μιλάς; Εγώ πήρα σε αυτό 2131307000. Εσύ;
Αυτό που πήρες είναι το κέντρο, δεν έχουν έγκαιρη ενημέρωση νομίζω. Πήρα το 7036 που θεωρητικά είναι της Επιτροπής που ασχολείται με την προκήρυξη... Αν θέλετε κάντε και εσείς μία προσπάθεια γιατί δύσκολα απαντάνε και ενημερώστε αν έχετε κάτι νεότερο
Panagouleassssss94
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Panagouleassssss94 »

Τους έχει αφήσει ξεκρέμαστους ως συνήθως το ΑΣΕΠ και από το υπουργείο μ είπαν ότι ο προγραμματισμός ήταν για αθλήματα τέλη του μήνα αλλά τους έχει καθυστερήσει πολύ το ΑΣΕΠ και τα περιμένουν και αυτή χωρίς να έχουν καμία ενημερώσει δλδ είμαστε στον αέρα ακόμα
Marialeta

Μόλις πήρα τηλ! Παραδόξως μου το σήκωσαν κατευθείαν και μου είπαν ότι ο ασεπ θα τα στείλει από μέρα σε μέρα... !
Επισκέπτης

Marialeta έγραψε: Πέμ Ιαν 11, 2024 12:53 pm Μόλις πήρα τηλ! Παραδόξως μου το σήκωσαν κατευθείαν και μου είπαν ότι ο ασεπ θα τα στείλει από μέρα σε μέρα... !
Ναι αυτό λένε, αλλά είναι στον αέρα. Κάθε μέρα αυτό λένε
Επισκέπτης

Οταν σας ελεγα εγω οτι μερικοι θα εχουν ξεχασει οτι κανανε αιτηση και τρεχει προκηρυξη οταν μας καλεσουν... Με κραζατε! Παιδια ειναι τεραστιος ογκος δουλειας δεν βγαινει αν το κανουν σωστα θα παρει μεχρι τελος του μηνα σιγουρα! Και μη ξεχνατε ο ΑΣΕΠ δε δουλευει μονο για αυτη τη προκηρυξη αλλα για πολλες ακομη!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες