Προσωρινά αποτελέσματα Δικαστικής Αστυνομίας (ΔΕ) 2023
Re: Προσωρινά αποτελέσματα Δικαστικής Αστυνομίας (ΔΕ)
Όσο δε βλέπετε τον δυκ να γράφει τότε μη περιμένετε
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 16
Γενικά το ΑΣΕΠ είναι αφερέγγυο στις ημερομηνίες του
Μην γράφετε ότι σας κατέβει πραγματικά η επιτροπή ήταν μέσα άτομο του ΑΣΕΠ και δεν έχουν γίνει λάθοι κάνεις δεν θα παίξει το κεφάλι του για κανέναν μην λέτε ότι θέλετε πραγματικά έχετε κουράσει και εμείς κουραστεί Νά τα ακούμε αυτά. Μπαίνουμε εδώ μέσα να δούμε κανένα νέο και όλα άκυρα διαβάζουμε.Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιαν 07, 2024 11:03 amοχι εγω δεν ειμαι ειδικος επι του θεματος αλλα με τη λογικη η επιτροπη του υπουργειου που εβγαλε τα μορια το κανει αυτο πρωτη φορα. Αυτοι στον ΑΣΕΠ το κανουν συνεχεια οποτε λογικα θα εχουν γινει λαθη που θα βρει ο ΑΣΕΠ και για να το παω κι ενα βημα παραπερα μπορει να μην ειναι και τοσο λαθη μπορει να εγιναν και λιγο επιτηδες τα λαθη αυτα... Γιατι αυτη η επιτροπη δεν ηταν ΑΣΕΠ το τονιζω!
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 21
Έχουν γίνει λάθη και με μόρια και με προϋπηρεσίες.Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιαν 08, 2024 1:32 pmΜην γράφετε ότι σας κατέβει πραγματικά η επιτροπή ήταν μέσα άτομο του ΑΣΕΠ και δεν έχουν γίνει λάθοι κάνεις δεν θα παίξει το κεφάλι του για κανέναν μην λέτε ότι θέλετε πραγματικά έχετε κουράσει και εμείς κουραστεί Νά τα ακούμε αυτά. Μπαίνουμε εδώ μέσα να δούμε κανένα νέο και όλα άκυρα διαβάζουμε.Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιαν 07, 2024 11:03 amοχι εγω δεν ειμαι ειδικος επι του θεματος αλλα με τη λογικη η επιτροπη του υπουργειου που εβγαλε τα μορια το κανει αυτο πρωτη φορα. Αυτοι στον ΑΣΕΠ το κανουν συνεχεια οποτε λογικα θα εχουν γινει λαθη που θα βρει ο ΑΣΕΠ και για να το παω κι ενα βημα παραπερα μπορει να μην ειναι και τοσο λαθη μπορει να εγιναν και λιγο επιτηδες τα λαθη αυτα... Γιατι αυτη η επιτροπη δεν ηταν ΑΣΕΠ το τονιζω!
Υπάρχει άτομο με μόρια ΔΕΑ ΕΔ ΟΒΑ ξαναγράφω, που δεν γίνεται.
Συμφωνώ. Εγώ έκανα ένσταση γιατί δεν μου έβαλαν την εντοπιότητα ενώ έστειλα το χαρτί της βεβαίωσης μόνιμης κατοικίας κανονικά. Τώρα στην ένσταση τους το ξαναεστειλα κ ηλεκτρονικα! Γίνονται λαθηDiasostis31 έγραψε: Δευ Ιαν 08, 2024 1:44 pmΈχουν γίνει λάθη και με μόρια και με προϋπηρεσίες.Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιαν 08, 2024 1:32 pmΜην γράφετε ότι σας κατέβει πραγματικά η επιτροπή ήταν μέσα άτομο του ΑΣΕΠ και δεν έχουν γίνει λάθοι κάνεις δεν θα παίξει το κεφάλι του για κανέναν μην λέτε ότι θέλετε πραγματικά έχετε κουράσει και εμείς κουραστεί Νά τα ακούμε αυτά. Μπαίνουμε εδώ μέσα να δούμε κανένα νέο και όλα άκυρα διαβάζουμε.Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιαν 07, 2024 11:03 am
οχι εγω δεν ειμαι ειδικος επι του θεματος αλλα με τη λογικη η επιτροπη του υπουργειου που εβγαλε τα μορια το κανει αυτο πρωτη φορα. Αυτοι στον ΑΣΕΠ το κανουν συνεχεια οποτε λογικα θα εχουν γινει λαθη που θα βρει ο ΑΣΕΠ και για να το παω κι ενα βημα παραπερα μπορει να μην ειναι και τοσο λαθη μπορει να εγιναν και λιγο επιτηδες τα λαθη αυτα... Γιατι αυτη η επιτροπη δεν ηταν ΑΣΕΠ το τονιζω!
Re: Προσωρινά αποτελέσματα Δικαστικής Αστυνομίας (ΔΕ) 2023
Οι πληροφορίες μου λένε για ανακοίνωση μέχρι την Παρασκευή.
Επιβεβαιώνει κανείς άλλος;
Σήμερα συμπληρώνεται ακριβώς ένας μήνας από την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων για την κατηγορία μας.
Σήμερα συμπληρώνεται ακριβώς ένας μήνας από την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων για την κατηγορία μας.
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 16
Αν βγουν Παρασκευή για γιατρούς θα δώσουν 20 μέρες ;D.Y.K έγραψε: Δευ Ιαν 08, 2024 2:22 pm Οι πληροφορίες μου λένε για ανακοίνωση μέχρι την Παρασκευή.
Συνήθως 10-15 μέρες δίνουν.
Θα γράφει και πότε θα ξεκινήσουν τα αθλήματα ή μόνο καρτέλα θα υπάρχει;
Αυτό που γνωρίζω, με επιφύλαξη πάντα, είναι ότι θα λειτουργήσει στα πρότυπα της 9Κ.
Αυτό που λες δεν το γνωρίζω το γράφει όμως μέσα η προκήρυξη ότι αν αν κάποιος έχει μόρια στρατού θα μοριοδοτηθει μόνο ένα από αυτά γιατί δεν το έχω δεί να το γράφει και αν δεν το γράφει τότε καλά έκανε και έβαλε τα μόρια.Diasostis31 έγραψε: Δευ Ιαν 08, 2024 1:44 pmΈχουν γίνει λάθη και με μόρια και με προϋπηρεσίες.Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιαν 08, 2024 1:32 pmΜην γράφετε ότι σας κατέβει πραγματικά η επιτροπή ήταν μέσα άτομο του ΑΣΕΠ και δεν έχουν γίνει λάθοι κάνεις δεν θα παίξει το κεφάλι του για κανέναν μην λέτε ότι θέλετε πραγματικά έχετε κουράσει και εμείς κουραστεί Νά τα ακούμε αυτά. Μπαίνουμε εδώ μέσα να δούμε κανένα νέο και όλα άκυρα διαβάζουμε.Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιαν 07, 2024 11:03 am
οχι εγω δεν ειμαι ειδικος επι του θεματος αλλα με τη λογικη η επιτροπη του υπουργειου που εβγαλε τα μορια το κανει αυτο πρωτη φορα. Αυτοι στον ΑΣΕΠ το κανουν συνεχεια οποτε λογικα θα εχουν γινει λαθη που θα βρει ο ΑΣΕΠ και για να το παω κι ενα βημα παραπερα μπορει να μην ειναι και τοσο λαθη μπορει να εγιναν και λιγο επιτηδες τα λαθη αυτα... Γιατι αυτη η επιτροπη δεν ηταν ΑΣΕΠ το τονιζω!
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
[/quote]
Αυτό που λες δεν το γνωρίζω το γράφει όμως μέσα η προκήρυξη ότι αν αν κάποιος έχει μόρια στρατού θα μοριοδοτηθει μόνο ένα από αυτά γιατί δεν το έχω δεί να το γράφει και αν δεν το γράφει τότε καλά έκανε και έβαλε τα μόρια.
[/quote]
Οι ΔΕΑ δεν μπορούν να πάνε ΟΒΑ.
Αυτό που λες δεν το γνωρίζω το γράφει όμως μέσα η προκήρυξη ότι αν αν κάποιος έχει μόρια στρατού θα μοριοδοτηθει μόνο ένα από αυτά γιατί δεν το έχω δεί να το γράφει και αν δεν το γράφει τότε καλά έκανε και έβαλε τα μόρια.
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Γιατί δε μπορούν εφόσον εκπληρώσουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις μετά τη θητεία τους; Όπως μπορούν να πάνε ΕΠΟΠ, μπορούν και οβα
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
[/quote]
Γιατί δε μπορούν εφόσον εκπληρώσουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις μετά τη θητεία τους; Όπως μπορούν να πάνε ΕΠΟΠ, μπορούν και οβα
[/quote]
Δεν επιτρέπεται από την στρατιωτική νομοθεσία.
Οι ΔΕΑ είναι έφεδροι αξιωματικοί.
Οι οβα είναι οπλίτες και κάνουν ανακατάταξη με τον βαθμό που ήδη φέρουν (έως έφεδροι λοχίες).
Η επιτροπή έχει δώσει παράνομα επιπλέον μόρια στο συγκεκριμένο άτομο.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες