Προσωρινά αποτελέσματα Δικαστικής Αστυνομίας (ΔΕ) 2023
Re: Προσωρινά αποτελέσματα Δικαστικής Αστυνομίας (ΔΕ)
*Στα τελευταία μέτρα ήθελα να γράψω.
Μην αποθαρρύνετε το κόσμο ρε! Αφήστε τη κοπέλα να κάνει τη προπόνηση της και ποτέ δε ξέρεις!
Πήγαινε σε κάποιο γήπεδο εάν δεν έχεις κάποιο τηλέφωνο και σίγουρα θα βρεις εκεί προπονητή και να επιλέξεις να κάνεις περσοναλ και σίγουρα θα προλάβεις με πείσμα και θέληση. Κανείς δε ξέρει πότε θα δώσουμε αθλήματα εδώ καλά καλά δεν έχουμε πάρει καρτέλες
Πήγαινε σε κάποιο γήπεδο εάν δεν έχεις κάποιο τηλέφωνο και σίγουρα θα βρεις εκεί προπονητή και να επιλέξεις να κάνεις περσοναλ και σίγουρα θα προλάβεις με πείσμα και θέληση. Κανείς δε ξέρει πότε θα δώσουμε αθλήματα εδώ καλά καλά δεν έχουμε πάρει καρτέλες
Καταρχάς, αν δεν εξεταστούν και απορριφθούν όλες οι ενστάσεις, δεν ξεκινά η επόμενη φάση. Νομίζω έχουν 50 μέρες να απαντήσουν στις ενστάσεις υποψηφίων. Θα περιμένετε προς το παρόν.
Είπα τη γενική προθεσμία της διοίκησης να εξετάζει αιτήματα. Η προκήρυξη απ' όσο είδα αναφέρει συντομότερη προθεσμία 20 ημερών. Μέχρι 15/12 ήταν οι ενστάσεις αν δεν κάνω λάθος. Αν γίνει έστω και μια δεκτή, αν πχ ξέχασαν να μετρήσουν κάποια εντοπιότητα, χρειάζεται να βγάλουν διορθωμένους πίνακες. Πώς προτού καλά-καλά περάσει το 20ήμερο περιμένετε να βγει το πρόγραμμα για τις δοκιμασίες;
Ποια είναι η εκτίμηση σου?
20 ημερολογιακές σήμερα λήγει η προθεσμία μπορεί και αυτή την βδομάδα πίνακες οριστικών κ να καλέσουν αρχές Φεβρουαρίου για δοκιμασιες
Μετά τις 20 Γενάρη θα ξεκινήσουν πκε.
Πρέπει πρώτα να δώσουν καρτέλες. Δεν έχω εμπειρία από άλλη προκήρυξη δε ξέρω πως τρέχει η διαδικασία οπότε αν ξέρει κάποιος άλλος έγκυρα να μας πει. Όταν λήξει το 20ημερο βγαίνει αμέσως για αθλήματα?
Θα βγει ανακοίνωση και θα σου πουν από 22 πχ μέχρι 26 Ιανουαρίου έχεις να κάνεις την καρτέλα και 29 Ιανουαρίου να δώσεις υγειονομικά 30 αθλήματα 31 ψυχοτεχνικα κάπως έτσι
Ειμαι πολυ περιεργος να δω μετα απο 3 μηνες ποσοι θα το εχουν ξεχασει κιολας οτι εκαναν αιτηση και τρεχει προκηρυξη!:D 

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 14 επισκέπτες