Προσωρινά αποτελέσματα Δικαστικής Αστυνομίας (ΔΕ) 2023

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προσωρινά αποτελέσματα Δικαστικής Αστυνομίας (ΔΕ)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

*Στα τελευταία μέτρα ήθελα να γράψω.
Marialeta

Δημοσίευση από Marialeta »

Δυκ έχεις κάποιο νέο εσύ?
Juspol

Δημοσίευση από Juspol »

Μην αποθαρρύνετε το κόσμο ρε! Αφήστε τη κοπέλα να κάνει τη προπόνηση της και ποτέ δε ξέρεις!
Πήγαινε σε κάποιο γήπεδο εάν δεν έχεις κάποιο τηλέφωνο και σίγουρα θα βρεις εκεί προπονητή και να επιλέξεις να κάνεις περσοναλ και σίγουρα θα προλάβεις με πείσμα και θέληση. Κανείς δε ξέρει πότε θα δώσουμε αθλήματα εδώ καλά καλά δεν έχουμε πάρει καρτέλες
MEP

Δημοσίευση από MEP »

Καταρχάς, αν δεν εξεταστούν και απορριφθούν όλες οι ενστάσεις, δεν ξεκινά η επόμενη φάση. Νομίζω έχουν 50 μέρες να απαντήσουν στις ενστάσεις υποψηφίων. Θα περιμένετε προς το παρόν.
Tsitsos

Δημοσίευση από Tsitsos »

MEP έγραψε: Πέμ Ιαν 04, 2024 4:05 pm Καταρχάς, αν δεν εξεταστούν και απορριφθούν όλες οι ενστάσεις, δεν ξεκινά η επόμενη φάση. Νομίζω έχουν 50 μέρες να απαντήσουν στις ενστάσεις υποψηφίων. Θα περιμένετε προς το παρόν.
Σιγά μην έχουν 3 χρόνια για να απαντήσουν.
Αύριο λήγει η διορία!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από D.Y.K »

Marialeta έγραψε: Πέμ Ιαν 04, 2024 3:47 pm Δυκ έχεις κάποιο νέο εσύ;
Κρατήστε ότι βιάζονται συνάδελφε. Πολύ.;)
MEP

Δημοσίευση από MEP »

Είπα τη γενική προθεσμία της διοίκησης να εξετάζει αιτήματα. Η προκήρυξη απ' όσο είδα αναφέρει συντομότερη προθεσμία 20 ημερών. Μέχρι 15/12 ήταν οι ενστάσεις αν δεν κάνω λάθος. Αν γίνει έστω και μια δεκτή, αν πχ ξέχασαν να μετρήσουν κάποια εντοπιότητα, χρειάζεται να βγάλουν διορθωμένους πίνακες. Πώς προτού καλά-καλά περάσει το 20ήμερο περιμένετε να βγει το πρόγραμμα για τις δοκιμασίες;
Επισκέπτης

D.Y.K έγραψε: Πέμ Ιαν 04, 2024 4:29 pm
Marialeta έγραψε: Πέμ Ιαν 04, 2024 3:47 pm Δυκ έχεις κάποιο νέο εσύ;
Κρατήστε ότι βιάζονται συνάδελφε. Πολύ.;)
Ποια είναι η εκτίμηση σου?
Alkss65566

Δημοσίευση από Alkss65566 »

20 ημερολογιακές σήμερα λήγει η προθεσμία μπορεί και αυτή την βδομάδα πίνακες οριστικών κ να καλέσουν αρχές Φεβρουαρίου για δοκιμασιες
Επισκέπτης

Tsitsos έγραψε: Πέμ Ιαν 04, 2024 4:26 pm
MEP έγραψε: Πέμ Ιαν 04, 2024 4:05 pm Καταρχάς, αν δεν εξεταστούν και απορριφθούν όλες οι ενστάσεις, δεν ξεκινά η επόμενη φάση. Νομίζω έχουν 50 μέρες να απαντήσουν στις ενστάσεις υποψηφίων. Θα περιμένετε προς το παρόν.
Σιγά μην έχουν 3 χρόνια για να απαντήσουν.
Αύριο λήγει η διορία!
Sosta avrio ligi i dioria
Katsaplias

Δημοσίευση από Katsaplias »

Μετά τις 20 Γενάρη θα ξεκινήσουν πκε.
Marialeta

Δημοσίευση από Marialeta »

Alkss65566 έγραψε: Πέμ Ιαν 04, 2024 5:03 pm 20 ημερολογιακές σήμερα λήγει η προθεσμία μπορεί και αυτή την βδομάδα πίνακες οριστικών κ να καλέσουν αρχές Φεβρουαρίου για δοκιμασιες
Πρέπει πρώτα να δώσουν καρτέλες. Δεν έχω εμπειρία από άλλη προκήρυξη δε ξέρω πως τρέχει η διαδικασία οπότε αν ξέρει κάποιος άλλος έγκυρα να μας πει. Όταν λήξει το 20ημερο βγαίνει αμέσως για αθλήματα?
Alkss65566

Δημοσίευση από Alkss65566 »

Θα βγει ανακοίνωση και θα σου πουν από 22 πχ μέχρι 26 Ιανουαρίου έχεις να κάνεις την καρτέλα και 29 Ιανουαρίου να δώσεις υγειονομικά 30 αθλήματα 31 ψυχοτεχνικα κάπως έτσι
Επισκέπτης

Ειμαι πολυ περιεργος να δω μετα απο 3 μηνες ποσοι θα το εχουν ξεχασει κιολας οτι εκαναν αιτηση και τρεχει προκηρυξη!:D :lol:
Foivos8

Δημοσίευση από Foivos8 »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιαν 05, 2024 1:44 pm Ειμαι πολυ περιεργος να δω μετα απο 3 μηνες ποσοι θα το εχουν ξεχασει κιολας οτι εκαναν αιτηση και τρεχει προκηρυξη!:D :lol:
Μετά από 3 μήνες από σήμερα εννοείς;
Σε 3 μήνες θα είναι στη σχολή οι διοριστεοι!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες