Φυσικά και δεν την έχω ξαναπεράσει τη διαδικασία... Αν δεν υπάρχει διαφάνεια όμως θα το προσβάλλει νομικά ο δικηγόρος μου σίγουρα ο οποίος είναι και πολύ καλός
Προσωρινά αποτελέσματα Δικαστικής Αστυνομίας (ΔΕ) 2023
Re: Προσωρινά αποτελέσματα Δικαστικής Αστυνομίας (ΔΕ)
Έγινε, νομίζεις εσύ πως είσαι ο μοναδικός τόσα χρόνια σε αυτές τις διαδικασίες που προσπάθησε να κινηθεί νομικά; Όλοι άκυρο έφαγαν.
Αν δεν μπορείς να δεχτείς την πραγματικότητα είναι σεβαστό, αλλά η προσγείωση θα είναι απότομη και θα απογοητευτείς.
Δεν μπορείς να κανείς τιποτα! Και βίντεο να τραβήξεις δεν αποδεικνύει το χρόνο που υπάρχει στο χρονόμετρο του χεριού του το οποίο μπορεί να τ πατήσει νωρίτερα στα 04:00 πχ… όποτε άστο! Τ γράφει και ο νόμος ότι ενστάσεις στ αθλητικα δεν δέχονται. Στ κερκίδες δεν σ απαγορεύει κανένας να εισαι φυσικά αλλά ότι και να κανείς δεν θα δικαιωθείς. Σε περίπτωση που επεμβεις εκείνη τ στιγμή θα περάσεις αυτοφορο. Καλή συνέχεια
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 16
Καλησπέρα παιδιά επιτέλους μ χαμογέλασε η τύχη και διορίστηκα στον τόπο μ με το καλό στους νέους συναδέλφους θα αλλάξει γ ζωή μας προς το καλύτερο
Εμείς που είμαστε εξωτερικοί από την 9κ τι κυρώσεις έχουμε τώρα που θα φύγουμε και θα μπούμε δικας ;
βασικα παιδια δε γινονται αυτα που γινοντουσαν παλια τα αισχρα πραματα στην επιτροπη της ελ. Ας δεν τους περνανε ολους και μετα αν κοψουν εναν και μετα ειναι πολυ χαλαροι με καποιον αλλον το βλεπει ο πρωτος και κανει προσφυγη οποτε μη νομιζετε πως ειναι τοσο απλο και ευκολο να το κανουν τσιρκο... Τωρα νταξει αν καποιος κανει 5-10 δευτερα παραπανω στο χιλιαρι η 2-3 παραπανω στο 100αρι ναι μπορει να τον περασουν φτανει να μη το παρει πρεφα καποιος που εχει κοπει και προσφυγει! Γιατι αυτος ως συμμετεχοντας εχει καθε δικαιωμα και αυτες τις υποθεσεις τις κερδιζουν... Οποτε νταξει ναι η επιτροπη της ελ. Ας ειναι καπως πιο χαλαρη αλλα και παλι οι υποψηφιοι πρεπει να περασουν τις διαδικασιες με το σπαθι τους οποτε εχετε καποιες ελπιδες οι επιλαχοντεςΕπισκέπτης έγραψε: Σάβ Δεκ 09, 2023 8:31 pmΔεν μπορείς να κανείς τιποτα! Και βίντεο να τραβήξεις δεν αποδεικνύει το χρόνο που υπάρχει στο χρονόμετρο του χεριού του το οποίο μπορεί να τ πατήσει νωρίτερα στα 04:00 πχ… όποτε άστο! Τ γράφει και ο νόμος ότι ενστάσεις στ αθλητικα δεν δέχονται. Στ κερκίδες δεν σ απαγορεύει κανένας να εισαι φυσικά αλλά ότι και να κανείς δεν θα δικαιωθείς. Σε περίπτωση που επεμβεις εκείνη τ στιγμή θα περάσεις αυτοφορο. Καλή συνέχεια
Ρε παιδιά είχα ενσημα από δουλειά σε γραφείο τελετών, ήμουν νεκροθάφτης. Γιατί δε μέτρησαν τα ένσημα;
Και εγώ ρε παιδιά, κατέθεσα ένσημα του ΕΦΚΑ από τραγούδι σε ένα σκυλάδικο στο Μπουρνάζι και δεν τα μέτρησαν. Θα κάνω ένσταση διότι η αδικία δεν είναι σωστό πράγμα.
Παιδια εμενα εχει το ονομα μου στους επιλαχων δυο φορες. Και ενα δευτερο που βλεπουμε αν μας μετρησαν την εντοπιοτητα;
Η ένσταση γίνετε ΚΑΘΑΡΑ μέσω ΑΣΕΠ και έχει συγκεκριμένα πράγματα που μπορείς να επιλέξεις και να γράψεις. Δεν χρειαζεσαι δικηγόρο δηλαδή είναι πολύ απλή.unknown23 έγραψε: Σάβ Δεκ 09, 2023 12:34 pmΕνταξει καταλαβαινω ναι, εχεις δικαιο σε αυτα που γραφεις. Εγω την ενσταση ετσι κι αλλιως μεσω δικηγορου θα την κανω. Συμβουλευτηκα ηδη δηλαδη να του παω τα χαρτια κτλπ και μς τη βοηθεια του να τη συνταξουμε και να τη στειλουμε. Και μου ειπε κιολας ο ανθρωπος οτι αυτος ο λογος (κωδ.003) ειναι συνηθες και τυπικος που απορριπτουν. Τωρα αν μετεπειτα δε βγαλει κατι και η ενσταση και η αποστολη επικυρωμενων των χαρτιων δεν το κυνηγαω αλλο. Την ηθελα αυτη τη θεση και συγκριτικα με αυτον που την πηρε ημπυν κοντα (στα μορια) αλλα δεν υπαρχει χρονος και πιο πολυ χρηματα για ολη αυτη τη διαδικασια. Δυστυχως. Παμε για αλλα αν απορριφθει η ενστασηΕπισκέπτης έγραψε: Σάβ Δεκ 09, 2023 12:10 pmΝαι, κατά 99% θα πάρει πάνω από χρόνο και κανείς δε σου εγγυάται ότι θα κερδίσεις τη δίκη. Απλώς έχεις περισσότερες πιθανότητες να γίνει δεκτή δικαστικά η προσφυγή σου απ' όσες η ένστασή σου στη διοικητική αρχή. Εξαρτάται τι αναβολές θα πάρει η υπόθεση, αν πέσει δικάσιμος πάνω σε αποχή δικηγόρων ή στις Ευρωεκλογές, οπότε θα πάρει αναβολή. Το αν θα κινηθείς δικαστικά εξαρτάται από το πόσο πολύ θες αυτή τη θέση και αν σου πει ο δικηγόρος ότι έχεις σοβαρές πιθανότητες να ξεκαθαρίσεις κάτι. Θα υπάρχει μια θέση που έχεις πιθανότητες (όχι σιγουριά) ότι θα κερδίσεις και θα σε περιμένει, αλλά ωστόσο εσύ θα προχωράς με ό, τι προκήρυξη βγαίνει.unknown23 έγραψε: Σάβ Δεκ 09, 2023 11:45 am
Αν το πας δικαστικα ποσο χρονο παιρνει δηλαδη;(Αν γνωριζεις στο περιπου) Αν ειναι να παρει κανενα χρονο και να δωσεις κι ενα σωρο λεφτα ε μετα.
Υ. Γ γνωρίζει κάποιος αν οι ενστάσεις θα ελέγχουν από ΑΣΕΠ η από Υπουργείο Δικαιοσύνης; Αν γίνει από ΑΣΕΠ έχετε ελπίδες δικαίωσης αν όχι τότε τσάμπα το 20€.
Υ. Γ μη κάνετε ένσταση μέσω εμαιλ, χαρτιών κτλ ΔΕΝ κάνει τιποτα θα σας φάει και τ λεφτά ο δικηγορος. ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ
Δεν χρειάζεται να κοροϊδεύεις! Για ΔΕ ΤΕ ΠΕ υπήρχαν συγκεκριμένα πράγματα από θέμα εμπειρίας που ζητούσαν και δεν ήταν μόνο η φυλλαξη. Εμένα προσωπικά μου μέτρησαν 84 μήνες εμπειρίας σαν Υπάλληλος Γραφείου και 1ος επιλαχών κ χάνω μόνο λόγω μορίων. Σταματήστε τ καραμέλα με τ φυλλαξη κτλ. Διαβάστε σελίδα 7 στ προκυριξη ΠΟΙΑ είναι συνάφεια
Γνωστος μου που ειχε κανει παντως ενταση στον ασεπ για τις αθλητικες δοκιμασιες τον απερριψαν και μετα με εναν δικηγορο εκανε προσφυγη παλι τον αππεριψαν. Γνωμη μουθ ειναι να πατε ολοι προπονημενοι ειναι δεν ειναι ελαστικη η επιτροπη πολυ σημαντικο ειναι το 1000αρι εκει κοβονται πολλα ατομα καιο αλλοι δεν το βγαζουν καθολου τα παρατανε
Προφανώς και θα τον απορρίψουν γιατί αν διάβασε τ στην προκυριξη ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ δεν την διαβάζει απλά ότι ακούει και τον συμφέρει λέει, ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ότι ενστάσεις στα αθλητικα και υγειονομικά ΔΕΝ δέχονται… Ας σας γίνει μάθημα από εδω και στο εξής να διαβάζετε τις προκυριξης κατά γράμμα! Ένας γνωστός μου έστειλε ένα lower που ΔΕΝ ήταν σε αυτά που γράφει η προκυριξη και τ θα κάνει ένσταση λέει… αφού ποτέ δεν διάβασες τ ζητούσαν αυτοί σου φταίνε;nick19909 έγραψε: Κυρ Δεκ 10, 2023 3:10 pm Γνωστος μου που ειχε κανει παντως ενταση στον ασεπ για τις αθλητικες δοκιμασιες τον απερριψαν και μετα με εναν δικηγορο εκανε προσφυγη παλι τον αππεριψαν. Γνωμη μουθ ειναι να πατε ολοι προπονημενοι ειναι δεν ειναι ελαστικη η επιτροπη πολυ σημαντικο ειναι το 1000αρι εκει κοβονται πολλα ατομα καιο αλλοι δεν το βγαζουν καθολου τα παρατανε
Εισαι δυο φορές γιατί σε μετράνε με εμπειρία και χωρίς εμπειρία. Και μη ακούσω δεν δήλωσα ένα από τα δυο. Αν δηλωσες περιοχή που τα ζητούσε και τα δυο έπαιρνες μέρος θες δεν θες. Οι περιπτώσεις θέσεις ετσι ήταν… η εντοποιοτητα φαινετε όταν γράφει τον αριθμό 6 στ στήλη της εντοποιοτητας. Αν μπεις μέσω ΑΣΕΠε κωδικους ταξις στ αποτελέσματα κ κατεβάσεις τ αρχείο θα τ δεις αναλυτικά μέσα όλα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες