Ενταξει καταλαβαινω ναι, εχεις δικαιο σε αυτα που γραφεις. Εγω την ενσταση ετσι κι αλλιως μεσω δικηγορου θα την κανω. Συμβουλευτηκα ηδη δηλαδη να του παω τα χαρτια κτλπ και μς τη βοηθεια του να τη συνταξουμε και να τη στειλουμε. Και μου ειπε κιολας ο ανθρωπος οτι αυτος ο λογος (κωδ.003) ειναι συνηθες και τυπικος που απορριπτουν. Τωρα αν μετεπειτα δε βγαλει κατι και η ενσταση και η αποστολη επικυρωμενων των χαρτιων δεν το κυνηγαω αλλο. Την ηθελα αυτη τη θεση και συγκριτικα με αυτον που την πηρε ημπυν κοντα (στα μορια) αλλα δεν υπαρχει χρονος και πιο πολυ χρηματα για ολη αυτη τη διαδικασια. Δυστυχως. Παμε για αλλα αν απορριφθει η ενστασηΕπισκέπτης έγραψε: Σάβ Δεκ 09, 2023 12:10 pmΝαι, κατά 99% θα πάρει πάνω από χρόνο και κανείς δε σου εγγυάται ότι θα κερδίσεις τη δίκη. Απλώς έχεις περισσότερες πιθανότητες να γίνει δεκτή δικαστικά η προσφυγή σου απ' όσες η ένστασή σου στη διοικητική αρχή. Εξαρτάται τι αναβολές θα πάρει η υπόθεση, αν πέσει δικάσιμος πάνω σε αποχή δικηγόρων ή στις Ευρωεκλογές, οπότε θα πάρει αναβολή. Το αν θα κινηθείς δικαστικά εξαρτάται από το πόσο πολύ θες αυτή τη θέση και αν σου πει ο δικηγόρος ότι έχεις σοβαρές πιθανότητες να ξεκαθαρίσεις κάτι. Θα υπάρχει μια θέση που έχεις πιθανότητες (όχι σιγουριά) ότι θα κερδίσεις και θα σε περιμένει, αλλά ωστόσο εσύ θα προχωράς με ό, τι προκήρυξη βγαίνει.unknown23 έγραψε: Σάβ Δεκ 09, 2023 11:45 amΑν το πας δικαστικα ποσο χρονο παιρνει δηλαδη;(Αν γνωριζεις στο περιπου) Αν ειναι να παρει κανενα χρονο και να δωσεις κι ενα σωρο λεφτα ε μετα.
Προσωρινά αποτελέσματα Δικαστικής Αστυνομίας (ΔΕ) 2023
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 20
Re: Προσωρινά αποτελέσματα Δικαστικής Αστυνομίας (ΔΕ)
Ποτέ πάμε για αθλήματα ακούγεται; Τπτ πρώτα λογικά στελνουμε την καρτέλα των υγειονομικών και μετά αθληματα ψυχοτεχνικα;
5 ημέρες τώρα οι ενστάσεις που τελειώνουν στις 15. Άρα από 17 ξεκινάνε να τις εξετάσουν και οι ημέρες που θα χρειαστούν έγκειται στο πλήθος των ενστάσεων! Έστω ότι είναι πολλές και θα χρειαστούν μάξιμουμ 20 ημέρες, με μίνιμουμ τις 10 στην περίπτωση που δεν είναι πάρα πολλές. Υπολογίζοντας ότι 20 κάτι Δεκέμβρη μέχρι 8 Γενάρη δεν κουνιέται κουνούπι στις δημόσιες υπηρεσίες, καταλαβαίνουμε ότι νωρίτερα από μέσα Γενάρη δεν θα μας στείλουν τις καρτέλες, στις οποίες θα μας δώσουν πάλι 5 εργάσιμες λογικά! Συνοψίζοντας, τέλη Γενάρη θεωρώ ότι πρέπει να υπολογίζουμε για αθλήματα αν όλα πάνε τάπα φυσικά. Έτσι το έχω εγώ στο μυαλό μου, κατά προσέγγιση δηλαδή, δεν έχω κάποια πληροφορία!
Στα αθλήματα Γενικά κόβεται ποτέ κανείς η τους περνάνε όλους και είναι επιεικής;Diasostis31 έγραψε: Σάβ Δεκ 09, 2023 11:30 amΘα απορριφθεί.310LELE έγραψε: Σάβ Δεκ 09, 2023 11:27 amΔιασώστη από γνώση/εμπειρία τι πιστεύεις αξίζει η ένσταση η όχι;Diasostis31 έγραψε: Σάβ Δεκ 09, 2023 10:30 am
Ήταν παγίδα.
Λέει δεν χρειάζεται όταν το επισυνάπτεις ηλεκτρονικά.
Τώρα στάλθηκαν με φάκελο, σε φυσικά αντίτυπα.
Μόνο εάν πας και δικαστικα μετά.
Χαχα καλό.Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Δεκ 09, 2023 2:48 pmΣτα αθλήματα Γενικά κόβεται ποτέ κανείς η τους περνάνε όλους και είναι επιεικής;Diasostis31 έγραψε: Σάβ Δεκ 09, 2023 11:30 amΘα απορριφθεί.310LELE έγραψε: Σάβ Δεκ 09, 2023 11:27 am
Διασώστη από γνώση/εμπειρία τι πιστεύεις αξίζει η ένσταση η όχι;
Μόνο εάν πας και δικαστικα μετά.
Στα αθλήματα κόβονται οι περισσοτεροι.
Πέφτει πολυ τσεκούρι
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 21
Η επιτροπή της ελας δεν κόβει ποτέ, γίνεται πανηγύρι (ΕΦ ΣΦ ΟΠΠΙ) Η ίδια επιτροπή είναι και εδώ δυστυχώς.
Για υγειονομικα δε πρόκειται να δώσουν κάτω από 15 μέρες.
Θα κάνω κάθε δυνατή προσπάθεια να μάθω για αυτή τη διαδικασία... Έχω δικαίωμα να ζητήσω διαφάνεια; Να παρίσταται κάποιος στις κερκίδες του σταδίου?Diasostis31 έγραψε: Σάβ Δεκ 09, 2023 3:23 pm Η επιτροπή της ελας δεν κόβει ποτέ, γίνεται πανηγύρι (ΕΦ ΣΦ ΟΠΠΙ) Η ίδια επιτροπή είναι και εδώ δυστυχώς.
Εσείς που έχετε πιο ξεκάθαρη εικόνα της προκήρυξής σας, πρώτα οριστικοποιηθούν οι πίνακες και μετά θα περάσετε στα επόμενα στάδια ή στο τέλος θα βγουν οι οριστικοί και πορεύεστε με τους προσωρινούς;
Μπορεις να αιτηθεις στην uefa να παρευρισκεται ο Τσεφεριν μαζι με εναν εισαγγελεα για πληρη διαφανειαΕπισκέπτης έγραψε: Σάβ Δεκ 09, 2023 3:49 pmΘα κάνω κάθε δυνατή προσπάθεια να μάθω για αυτή τη διαδικασία... Έχω δικαίωμα να ζητήσω διαφάνεια; Να παρίσταται κάποιος στις κερκίδες του σταδίου;Diasostis31 έγραψε: Σάβ Δεκ 09, 2023 3:23 pm Η επιτροπή της ελας δεν κόβει ποτέ, γίνεται πανηγύρι (ΕΦ ΣΦ ΟΠΠΙ) Η ίδια επιτροπή είναι και εδώ δυστυχώς.
Απίστευτα πράγματα!
Ρε παιδια 520 μορια ναι μεν αλλα με εντοπιοτητα πολυ κακο να εισαι στην 5000 χιλιαδες θεση
Ναι εσύ κάνε πλακιτσα εγώ θα πάω ο ίδιος έχω κάθε δικαίωμα να ξέρω πως γίνεται η διαδικασίαmrhabuya έγραψε: Σάβ Δεκ 09, 2023 4:24 pmΜπορεις να αιτηθεις στην uefa να παρευρισκεται ο Τσεφεριν μαζι με εναν εισαγγελεα για πληρη διαφανειαΕπισκέπτης έγραψε: Σάβ Δεκ 09, 2023 3:49 pmΘα κάνω κάθε δυνατή προσπάθεια να μάθω για αυτή τη διαδικασία... Έχω δικαίωμα να ζητήσω διαφάνεια; Να παρίσταται κάποιος στις κερκίδες του σταδίου;Diasostis31 έγραψε: Σάβ Δεκ 09, 2023 3:23 pm Η επιτροπή της ελας δεν κόβει ποτέ, γίνεται πανηγύρι (ΕΦ ΣΦ ΟΠΠΙ) Η ίδια επιτροπή είναι και εδώ δυστυχώς.
Φαίνεται πως δεν έχεις ξανά περάσει αυτή την διαδικασία!
Δεν επιτρέπεται να παρευρίσκονται άσχετοι.
Δεν επιτρέπεται να παρευρίσκονται άσχετοι.
ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ και μπόνους ο Μπαλτακος με Κλατεμπεργκ!mrhabuya έγραψε: Σάβ Δεκ 09, 2023 4:24 pmΜπορεις να αιτηθεις στην uefa να παρευρισκεται ο Τσεφεριν μαζι με εναν εισαγγελεα για πληρη διαφανειαΕπισκέπτης έγραψε: Σάβ Δεκ 09, 2023 3:49 pmΘα κάνω κάθε δυνατή προσπάθεια να μάθω για αυτή τη διαδικασία... Έχω δικαίωμα να ζητήσω διαφάνεια; Να παρίσταται κάποιος στις κερκίδες του σταδίου;Diasostis31 έγραψε: Σάβ Δεκ 09, 2023 3:23 pm Η επιτροπή της ελας δεν κόβει ποτέ, γίνεται πανηγύρι (ΕΦ ΣΦ ΟΠΠΙ) Η ίδια επιτροπή είναι και εδώ δυστυχώς.
Πέρα από την πλάκα, όπως πολύ σωστά λέει ο habuya, όχι απλά δεν επιτρέπεται κανένας άκυρος να παρευρίσκεται αλλά ούτε χρονόμετρο- ρολόι δεν δέχονται να έχεις πάνω σου προσθέτω εγώ!
Εμενα φιλαράκι δεν έχουν κανένα δικαίωμα να μου πουν ούτε που θα είμαι ούτε τι θα έχω... Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος θα είμαι εκεί και την επιτροπή αυτή θα την τραβάω και βίντεο... Έχω δει γονείς τώρα που το θυμάμαι να βιντεοσκοπουν τις επιδόσεις των παιδιών τους σε αντίστοιχες δοκιμασίες θα πάωΕπισκέπτης έγραψε: Σάβ Δεκ 09, 2023 6:37 pmΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ και μπόνους ο Μπαλτακος με Κλατεμπεργκ!mrhabuya έγραψε: Σάβ Δεκ 09, 2023 4:24 pmΜπορεις να αιτηθεις στην uefa να παρευρισκεται ο Τσεφεριν μαζι με εναν εισαγγελεα για πληρη διαφανεια
Πέρα από την πλάκα, όπως πολύ σωστά λέει ο habuya, όχι απλά δεν επιτρέπεται κανένας άκυρος να παρευρίσκεται αλλά ούτε χρονόμετρο- ρολόι δεν δέχονται να έχεις πάνω σου προσθέτω εγώ!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Zwgrafiotis13 και 8 επισκέπτες