Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)
Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)
Μέσα σε 20 ημέρες τι να πρωτογινει ακριβως; Προσωρινά; Ενστάσεις; Γιατροί; Εκπαίδευση; Αν είναι να γίνουν πάλι προχειροδουλειες, ας γίνουν και σε 1 εβδομάδα, δεν γαμιεται…
Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)
Όχι, δεν αποκάλυψε πηγή αλλά δηλώνει σίγουρος
Η πηγή ήταν το τηλεφώνημα στο υπουργείο Δικαιοσύνης.
Κ γώ έμαθα από δικό μου άνθρωπο ότι πιέζουν πολύ Γι αυτή την προκυρηξη. Τα έχουν όλα έτοιμα. Ανακοινώνουν σήμερα ή μέσα στην εβδομάδα. Καλή επιτυχία.
Κ γώ έμαθα από δικό μου άνθρωπο ότι πιέζουν πολύ Γι αυτή την προκυρηξη. Τα έχουν όλα έτοιμα. Ανακοινώνουν σήμερα ή μέσα στην εβδομάδα. Καλή επιτυχία.
Ρε μεγαλε, ποσες φορες ακομα θα ρωτησεις για τα αθληματα;
Σου ειπαμε δεν βγαινουν οι ημερες για να γινουν ΚΑΙ τα αθληματα μεσα στο μηνα, καθως περιμενουμε τα οριστικα που δεν εχουν βγει ακομα, μετα δινονται λιγες ημερες για ενστασεις και μετα ακολουθουν οι γιατροι. Βγαλε τις γιορτινες μερες και βλεπεις οτι δεν βγαινει με τιποτα το πραγμα να τρεξει τοσο γρηγορα. Απο το νεο ετος θα παει σιγουρα κατ'εμε για αθληματα και ψυχοτεχνικα και ισως και οι γιατροι εαν δεν βγουν αμεσα τα προσωρινα.
Σου ειπαμε δεν βγαινουν οι ημερες για να γινουν ΚΑΙ τα αθληματα μεσα στο μηνα, καθως περιμενουμε τα οριστικα που δεν εχουν βγει ακομα, μετα δινονται λιγες ημερες για ενστασεις και μετα ακολουθουν οι γιατροι. Βγαλε τις γιορτινες μερες και βλεπεις οτι δεν βγαινει με τιποτα το πραγμα να τρεξει τοσο γρηγορα. Απο το νεο ετος θα παει σιγουρα κατ'εμε για αθληματα και ψυχοτεχνικα και ισως και οι γιατροι εαν δεν βγουν αμεσα τα προσωρινα.
Σίγουρα το πιέζουν πολύ το όλο θέμα αλλά και εγώ είμαι της άποψης ότι να το τρεξουν τόσο όσο να γίνουν τα αθλήματα δε βγαίνουν τα κουκιά. Εγώ θέλω να ρωτήσω το άλλο, αν θα ειδοποιηθουμε πάλι μέσω κάποιου μηνύματος η πρέπει να μπούμε στο σάιτ του υπουργείου και εκεί θα υπάρχει κάποιο εξέλ
Θα ειδοποιηθεις οπως ειδοποιηθηκες και την προηγουμενη φορα μονο εφοσον κληθεις για ΠΚΕ.Excel με τα ονοματα θα ανεβει ετσι κι αλλιως.
Άρα αποτελέσματα αυτή την εβδομάδα;
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 2
Προσωρινά μέσα στη βδομάδα, ενστάσεις μέσα στην επόμενη και αθλήματα/τελικοί πίνακες Ιανουάριο-Φεβρουάριο! Καλή επιτυχία σε όλους!
Αθλήματα μες τον Δεκέμβριο; Δύσκολο, άμα υπολογίσεις 5 μέρες ενστάσεις κι καμία 10αρια μέρες που θα δώσουν διορία για τη καρτέλα των γιατρών.Dikastis05 έγραψε: Δευ Δεκ 04, 2023 11:29 am Προσωρινά μέσα στη βδομάδα, ενστάσεις μέσα στην επόμενη και αθλήματα/τελικοί πίνακες Ιανουάριο-Φεβρουάριο! Καλή επιτυχία σε όλους!
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 2
Ξαναλέω, αθλήματα και τελικοί πίνακες Ιανουάριο-Φεβρουάριο!
Μέσα σε αυτό τον μήνα προσωρινά και ενστάσεις!
Μέσα σε αυτό τον μήνα προσωρινά και ενστάσεις!
Επειδή διαβάζουμε πολλά, είναι σίγουρο ότι θα βγουν αυτή τη βδομάδα τα προσωρινά;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες