Είναι δλδ κακό να κανείς ένα τηλέφωνο. Εδώ άλλοι βάζουν βύσματα και ένας θεός ξέρει τι άλλο μπορεί να κάνουν
Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Σοβαρα θα σου λεγε δημοσια ο αλλος το τηλ του βυσματος του; Και κακως που λενε και πληροφοριες οι ιδιοι εκτιθονται γιατι λενε μορια ειδικοτητες κι οποιοσδηποτε οταν βγουν δημοσια οι πινακες μπορει να τους βρει και στα κεντρα να τους δακτυλοδειχνει! Αα ξεχασα θελει πολυ μυαλο... Κι αλλα τοσα που πολλοι "εξυπνοι" δεν εχουν σκεφτει...
Δηλαδη σοβαρα καποιος ισως λεει κατι για το καλο σας πολλες φορες και πολλοι θιγεστε. Χαδακια και ψεματα θελουν ολοι κατα βαθος οταν ακουτε καμια αληθεια σας σοκαρει. Πραγματικα δεν θελουν πολυ σκεψη καποια πραγματα
Είναι κάποιες φορές που το μόνο που θέλω είναι στον αέρα να δις οπλίζω και να πυροδοτώ.
Καλησπέρα παιδια έμαθα ότι για πλήρωμα σκάφους ΕΔ ένα παλικάρι είχε 380 μόρια και βγήκε 9ος επιλαχών εγώ έχω 440 πιστεύετε είμαι οριακα μέσα;
Θέλω να είμαι αισιόδοξος και να είσαι στην χειρότερη μεσα στους πρώτους 5 επιλαχών, μην σου πω και στους πρώτους 3, γιατί η ειδικότητα αυτή έχει και αρκετούς ΟΒΑ αλλα ταυτόχρονα παίρνει παρά πολλούς φέτος. Μακάρι να είσαι επιτυχών όμως και να είμαστε σειρές στο ΚΕΕΔ όμως. Υπολόγισε ταυτόχρονα πως κάποια απο τους επιτυχόντες πιθανόν να είναι επιτυχών και σε αλλα σώματα οπως την αεροπορία ή το ναυτικό και να απορρίψουν τις ΕΔ. Αύριο λογικά θα μάθεις με σιγουριά.
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου ας είμαι και ο 60ος. Αν είμαι στην πεντάδα επιλαχών πιστεύω είμαι μέσα έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτά που είπες. Μακάρι να ανταμώσουμε κεεδ εύχομαι τα καλύτεραPanagiotisvrg έγραψε: Πέμ Νοέμ 30, 2023 7:58 pmΘέλω να είμαι αισιόδοξος και να είσαι στην χειρότερη μεσα στους πρώτους 5 επιλαχών, μην σου πω και στους πρώτους 3, γιατί η ειδικότητα αυτή έχει και αρκετούς ΟΒΑ αλλα ταυτόχρονα παίρνει παρά πολλούς φέτος. Μακάρι να είσαι επιτυχών όμως και να είμαστε σειρές στο ΚΕΕΔ όμως. Υπολόγισε ταυτόχρονα πως κάποια απο τους επιτυχόντες πιθανόν να είναι επιτυχών και σε αλλα σώματα οπως την αεροπορία ή το ναυτικό και να απορρίψουν τις ΕΔ. Αύριο λογικά θα μάθεις με σιγουριά.
Παιδιά καλή επιτυχία σε όλους. Εγώ επιτέλους μετά από τρία χρόνια προσπαθειών επιτέλους τα καταφερα. Μακάρι και σε σας.
Το ότι οι μισοί έμαθαν τη θέση τους το κάνει λίγο χειρότερο το όλο θέμα. Ελπίζω αύριο να βγεί για όλους.
Καλησπέρα παιδιά σε τι κατάσταση βρισκόμαστε με τα αποτελέσματα... Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω έμενα ο ψυχίατρος δεν μου έχει βάλει κ στο ΟΠ άλλα στο ΕΔ θα έχω θέμα (δεν με απόρριψε η επιτροπή απαλλαγών) ευχαριστώ εκ τον προτερον
Παιδιά αύριο θα βγουν και για τα τρία όπλα τα αποτελέσματα?
401 και 424.
Σ'ευχαριστώ.pandr35 έγραψε: Πέμ Νοέμ 30, 2023 10:21 pm401 και 424.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης