John Rambo 5
Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Ειδικών επιχειρήσεων είμαι κ εγώ κ βάζω πρωτόκολλα στο γραφείο. Που κ που κάνουμε κ καμία άσκηση γιατί χρήμα δεν παίζει για εμάς να μας πληρώνουν τα ΦΠ. Εγώ είμαι ο John Rambo ο 5. Ο φίλος θα είναι ο 6 χαχαχαχαχ
Καλημέρα δυστυχώς δεν βλέπω φως ούτε σημερα
Τελικά γνωρίζουμε αν ισχύει αυτό που έγραψες ένας πιο πάνω για τα αποτελέσματα οτι θα βγούνε 4 Δεκεμβρίου γιατί είναι κάπως αργά πιστεύω με δεδομένο οτι η κατάταξη θα γίνει στις 11 όπως λέτε οι περισσότεροι.
Θα έρθω Αυλώνα το σαπούνι να είσαι σίγουρος ότι θα ανταμώσει τον προστάτη σου
Σήμερα που τηλεφώνησα μου είπανε μέχρι τέλος τις εβδομάδος, και κατάταξη από 10
Καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς πόσο διαρκεί η εκπαίδευση ειδικότητας για τους νοσοκόμους τραυματιοφορείς;
10 εβδομάδες.Labros98 έγραψε: Τετ Νοέμ 29, 2023 6:31 pm Καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς πόσο διαρκεί η εκπαίδευση ειδικότητας για τους νοσοκόμους τραυματιοφορείς;
Στο 401 γίνεται η εκπαίδευση ειδικότητας τους;pandr35 έγραψε: Τετ Νοέμ 29, 2023 7:17 pm10 εβδομάδες.Labros98 έγραψε: Τετ Νοέμ 29, 2023 6:31 pm Καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς πόσο διαρκεί η εκπαίδευση ειδικότητας για τους νοσοκόμους τραυματιοφορείς;
Στο χελπ ντεσκ χθες μου είπανε από τις 30 και μετά θα είναι ορατά τα αποτελέσματα και η κατάταξη θα είναι από 10 μέχρι 15 Δεκεμβρίου. Δε ξέρω όσοι γράψατε αν ρωτήσατε όντως ή λένε ότι θέλουνε. Εγώ σας λέω απλά το τι είπανε σε εμένα στο τηλέφωνο.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 30
Άκου φίλε. Το help desk θα δώσει απάντηση σε όποιον τους πάρει τηλέφωνο. Τη μια θα πουν έτσι την άλλη αλλιώς. Αλήθεια δεν παίρνεις από αυτούς. Για αυτό και οι απόψεις διίστανται.
Αυτό ακριβώς. Ανάλογα και το άτομο που θα απαντήσει και αν όντως γνωρίζει. Σου λέει αν προλάβουμε θα τα βγάλουμε 30 του μήνα αν όχι 1 κάπως έτσι ξέρω γωEuaggelia123mcs έγραψε: Τετ Νοέμ 29, 2023 7:46 pm Άκου φίλε. Το help desk θα δώσει απάντηση σε όποιον τους πάρει τηλέφωνο. Τη μια θα πουν έτσι την άλλη αλλιώς. Αλήθεια δεν παίρνεις από αυτούς. Για αυτό και οι απόψεις διίστανται.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες