Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 30, 2023 10:33 am
Dogman έγραψε: Πέμ Νοέμ 30, 2023 10:32 am
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 30, 2023 10:28 am Σημερα ηρθε η μερα μας... Εως τις 12 θα χουν βγει κατα πασα πιθανοτητα παντως σιγουρα μεσα στην ημερα... Καλη επιτυχια σε ολους 🙏🙏
Συ που το ξερεις πάλι;
Καπου θα το ξερω κι εγω, πηγες υπαρχουν
Καλά δεν θα μάθουμε κάτι τρελό σήμερα. Πότε θα παρουσιαστουμε θα το μάθουμε τελευταία στιγμή;
Επισκέπτης

Εγώ τώρα που πήρα τηλ στο χελπ ντεσκ μολης τους ρώτησα ποτέ θα βγουν τα αποτελέσματα απευθείας με έβαλαν στην αναμονή και μετά μου το έκλεισαν 😂😂😂 ΕΣ σου λέει μετά
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 30, 2023 10:41 am Εγώ τώρα που πήρα τηλ στο χελπ ντεσκ μολης τους ρώτησα ποτέ θα βγουν τα αποτελέσματα απευθείας με έβαλαν στην αναμονή και μετά μου το έκλεισαν 😂😂😂 ΕΣ σου λέει μετά
Χαχαχαχα έλεος
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 30, 2023 10:42 am
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 30, 2023 10:41 am Εγώ τώρα που πήρα τηλ στο χελπ ντεσκ μολης τους ρώτησα ποτέ θα βγουν τα αποτελέσματα απευθείας με έβαλαν στην αναμονή και μετά μου το έκλεισαν 😂😂😂 ΕΣ σου λέει μετά
Χαχαχαχα έλεος
Παντός τώρα δεν μου το σικονουν σε κανένα από τα 4 τηλέφωνα
Επισκέπτης

Σαν νηπια κανετε, ακομη κι αυριο αν βγουν τι θα κερδιζετε εαν του
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 30, 2023 10:49 am Σαν νηπια κανετε, ακομη κι αυριο αν βγουν τι θα κερδιζετε εαν τους απασχολειτε στα τηλ;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 30, 2023 10:50 am
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 30, 2023 10:49 am Σαν νηπια κανετε, ακομη κι αυριο αν βγουν τι θα κερδιζετε εαν τους απασχολειτε στα τηλ;
Αδερφέ αν δεν ήθελες να μάθεις δεν θα ήσουν εδώ μέσα
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 30, 2023 10:59 am
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 30, 2023 10:50 am
Αδερφέ αν δεν ήθελες να μάθεις δεν θα ήσουν εδώ μέσα
Αδελφε δυστυχως για εσενα τα γνωριζω τα νεα μου δεν ειναι το φορουμ μονο γι αυτο! Αλλα δεν θα αλλαξει κατι εαν τους ζαλιζετε στα τηλ
Επισκέπτης

Άμα τα γνωρίζεις τα νέα σου ρούφα το τρομπόνι, κάτσε στη γωνία σου και μη μας ενοχλείς. Το συγκεκριμένο θέμα είναι ακριβώς γι'αυτό το λόγο και για κανέναν άλλο.
Johnn7

Δημοσίευση από Johnn7 »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 30, 2023 11:11 am Άμα τα γνωρίζεις τα νέα σου ρούφα το τρομπόνι, κάτσε στη γωνία σου και μη μας ενοχλείς. Το συγκεκριμένο θέμα είναι ακριβώς γι'αυτό το λόγο και για κανέναν άλλο.
Τι ωριμοτητα! Λες και σου ειπαν κατι και θιχτηκες... Οταν βγουν θα τα μαθουμε ολοι με το να ειστε πικροχωλοι δεν θα κερδισετε τιποτα...
Επισκέπτης

Johnn7 έγραψε: Πέμ Νοέμ 30, 2023 11:28 am
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 30, 2023 11:11 am Άμα τα γνωρίζεις τα νέα σου ρούφα το τρομπόνι, κάτσε στη γωνία σου και μη μας ενοχλείς. Το συγκεκριμένο θέμα είναι ακριβώς γι'αυτό το λόγο και για κανέναν άλλο.
Τι ωριμοτητα! Λες και σου ειπαν κατι και θιχτηκες... Οταν βγουν θα τα μαθουμε ολοι με το να ειστε πικροχωλοι δεν θα κερδισετε τιποτα...
Έχει ζουμί εδώ 😂 κοιτά γνώμη μου καλά κάνουν τα παιδιά και περνούν τηλέφωνα αν μια φορά ήταν σαφείς και έλεγαν ξέρετε κάτι αυτή είναι η ημερομηνία από πριν και όλα ήταν βάση προκήρυξης αλλά τπτ δεν πάει σωστά και από την άλλοι όλοι αυτοί στα τηλ είναι ι5 άοπλα εμείς γιατί τρέχαμε σαν βλάκες να βγούμε ι1 δεν έχω καταλάβει ακόμα
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 30, 2023 10:28 am Σημερα ηρθε η μερα μας... Εως τις 12 θα χουν βγει κατα πασα πιθανοτητα παντως σιγουρα μεσα στην ημερα... Καλη επιτυχια σε ολους 🙏🙏
Φίλε μου γνωρίζεις μήπως βγουν τα αποτελεσματα κι για τα 3 σώματα ή μόνο για τον στρατό σήμερα
Επισκέπτης

Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά εξυπηρέτηση σας κάνουνε και σας απαντάνε στα ερωτήματα σας για το πότε θα βγουν τα αποτελέσματα. Όταν βγήκε η προκήρυξη και το φεκ δεν έγραφε κάπου πότε θα βγουν τα αποτελέσματα ενημερώνεστε με προσωπική σας ευθύνη όπως όλες οι προκηρύξεις του δημοσίου δεν είναι υποχρεωμένος κάνεις να σου πει ότι θα βγουν αύριο ή μεθαύριο.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 30, 2023 11:39 am
Φίλε μου γνωρίζεις μήπως βγουν τα αποτελεσματα κι για τα 3 σώματα ή μόνο για τον στρατό σήμερα
Για ολα σαφως!
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 30, 2023 11:46 am Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά εξυπηρέτηση σας κάνουνε και σας απαντάνε στα ερωτήματα σας για το πότε θα βγουν τα αποτελέσματα. Όταν βγήκε η προκήρυξη και το φεκ δεν έγραφε κάπου πότε θα βγουν τα αποτελέσματα ενημερώνεστε με προσωπική σας ευθύνη όπως όλες οι προκηρύξεις του δημοσίου δεν είναι υποχρεωμένος κάνεις να σου πει ότι θα βγουν αύριο ή μεθαύριο.
Κανονικά όταν σαν δημόσια υπηρεσία έχεις ένα γραφείο το οποίο λέγετε πχ κέντρο πληροφορικής υποστηρίξεις πρέπει να δίνεις πληροφορίες και γι αυτό επέλεξες να δουλεύεις σε αυτό το γραφείο απλά είναι μουκες και δεν δίνουν σαφείς απάντησεις σε αυτά διότι κάτι Βύσματα θέλουν να τα βοηθανε αλλά τι να κάνουμε αυτά έχει η ζωή καλή επιτυχεία σε όλους ακόμα και στα aux 😂??
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες