Εγώ τώρα που πήρα τηλ στο χελπ ντεσκ μολης τους ρώτησα ποτέ θα βγουν τα αποτελέσματα απευθείας με έβαλαν στην αναμονή και μετά μου το έκλεισαν ΕΣ σου λέει μετά
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 30, 2023 10:41 am
Εγώ τώρα που πήρα τηλ στο χελπ ντεσκ μολης τους ρώτησα ποτέ θα βγουν τα αποτελέσματα απευθείας με έβαλαν στην αναμονή και μετά μου το έκλεισαν ΕΣ σου λέει μετά
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 30, 2023 10:41 am
Χαχαχαχα έλεος
Παντός τώρα δεν μου το σικονουν σε κανένα από τα 4 τηλέφωνα
Άμα τα γνωρίζεις τα νέα σου ρούφα το τρομπόνι, κάτσε στη γωνία σου και μη μας ενοχλείς. Το συγκεκριμένο θέμα είναι ακριβώς γι'αυτό το λόγο και για κανέναν άλλο.
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 30, 2023 11:11 am
Άμα τα γνωρίζεις τα νέα σου ρούφα το τρομπόνι, κάτσε στη γωνία σου και μη μας ενοχλείς. Το συγκεκριμένο θέμα είναι ακριβώς γι'αυτό το λόγο και για κανέναν άλλο.
Τι ωριμοτητα! Λες και σου ειπαν κατι και θιχτηκες... Οταν βγουν θα τα μαθουμε ολοι με το να ειστε πικροχωλοι δεν θα κερδισετε τιποτα...
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 30, 2023 11:11 am
Τι ωριμοτητα! Λες και σου ειπαν κατι και θιχτηκες... Οταν βγουν θα τα μαθουμε ολοι με το να ειστε πικροχωλοι δεν θα κερδισετε τιποτα...
Έχει ζουμί εδώ κοιτά γνώμη μου καλά κάνουν τα παιδιά και περνούν τηλέφωνα αν μια φορά ήταν σαφείς και έλεγαν ξέρετε κάτι αυτή είναι η ημερομηνία από πριν και όλα ήταν βάση προκήρυξης αλλά τπτ δεν πάει σωστά και από την άλλοι όλοι αυτοί στα τηλ είναι ι5 άοπλα εμείς γιατί τρέχαμε σαν βλάκες να βγούμε ι1 δεν έχω καταλάβει ακόμα
Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά εξυπηρέτηση σας κάνουνε και σας απαντάνε στα ερωτήματα σας για το πότε θα βγουν τα αποτελέσματα. Όταν βγήκε η προκήρυξη και το φεκ δεν έγραφε κάπου πότε θα βγουν τα αποτελέσματα ενημερώνεστε με προσωπική σας ευθύνη όπως όλες οι προκηρύξεις του δημοσίου δεν είναι υποχρεωμένος κάνεις να σου πει ότι θα βγουν αύριο ή μεθαύριο.
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 30, 2023 11:46 am
Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά εξυπηρέτηση σας κάνουνε και σας απαντάνε στα ερωτήματα σας για το πότε θα βγουν τα αποτελέσματα. Όταν βγήκε η προκήρυξη και το φεκ δεν έγραφε κάπου πότε θα βγουν τα αποτελέσματα ενημερώνεστε με προσωπική σας ευθύνη όπως όλες οι προκηρύξεις του δημοσίου δεν είναι υποχρεωμένος κάνεις να σου πει ότι θα βγουν αύριο ή μεθαύριο.
Κανονικά όταν σαν δημόσια υπηρεσία έχεις ένα γραφείο το οποίο λέγετε πχ κέντρο πληροφορικής υποστηρίξεις πρέπει να δίνεις πληροφορίες και γι αυτό επέλεξες να δουλεύεις σε αυτό το γραφείο απλά είναι μουκες και δεν δίνουν σαφείς απάντησεις σε αυτά διότι κάτι Βύσματα θέλουν να τα βοηθανε αλλά τι να κάνουμε αυτά έχει η ζωή καλή επιτυχεία σε όλους ακόμα και στα aux