Δεν έχεις ποινή απλα στα προσωρινά αποτέλεσματα θα δεις το α. Μ σου στους απορριπτεους με αιτιολογία κόλλημα διορισμού 5ιας
Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)
Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 3
Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)
Καλημέρα μπορεί κάποιος να μου πει ότι οι φάκελοι που στείλαμε παραδόθηκαν όλοι στους Αμπελόκηπους 15; Σας βγάζει κάτι διαφορετικό εκτός η αποστολή παραδόθηκε εκεί?
Καλημέρα! Ναι κι εμένα αυτό γράφει εδώ και μέρες. Είπαν ότι θα παραλάβει υπάλληλος του Υπουργείου όλους τους φακέλους μαζί. Καλή επιτυχία!Loxagos2k21 έγραψε: Τρί Νοέμ 21, 2023 9:16 am Καλημέρα μπορεί κάποιος να μου πει ότι οι φάκελοι που στείλαμε παραδόθηκαν όλοι στους Αμπελόκηπους 15; Σας βγάζει κάτι διαφορετικό εκτός η αποστολή παραδόθηκε εκεί;
Δεν τους παραλαμβανουν όλους μαζιDIMITRA91 έγραψε: Τρί Νοέμ 21, 2023 10:44 amΚαλημέρα! Ναι κι εμένα αυτό γράφει εδώ και μέρες. Είπαν ότι θα παραλάβει υπάλληλος του Υπουργείου όλους τους φακέλους μαζί. Καλή επιτυχία!Loxagos2k21 έγραψε: Τρί Νοέμ 21, 2023 9:16 am Καλημέρα μπορεί κάποιος να μου πει ότι οι φάκελοι που στείλαμε παραδόθηκαν όλοι στους Αμπελόκηπους 15; Σας βγάζει κάτι διαφορετικό εκτός η αποστολή παραδόθηκε εκεί;
εμένα Δευτέρα το έστειλα
Τρίτη το παρελαβαν !
Γράφει εσένα ότι το παρέλαβαν στο Υπουργείο Δικαιοσύνης ;ChriKon έγραψε: Τρί Νοέμ 21, 2023 12:23 pmΔεν τους παραλαμβανουν όλους μαζιDIMITRA91 έγραψε: Τρί Νοέμ 21, 2023 10:44 amΚαλημέρα! Ναι κι εμένα αυτό γράφει εδώ και μέρες. Είπαν ότι θα παραλάβει υπάλληλος του Υπουργείου όλους τους φακέλους μαζί. Καλή επιτυχία!Loxagos2k21 έγραψε: Τρί Νοέμ 21, 2023 9:16 am Καλημέρα μπορεί κάποιος να μου πει ότι οι φάκελοι που στείλαμε παραδόθηκαν όλοι στους Αμπελόκηπους 15; Σας βγάζει κάτι διαφορετικό εκτός η αποστολή παραδόθηκε εκεί;
εμένα Δευτέρα το έστειλα
Τρίτη το παρελαβαν !
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Νοέμ 21, 2023 12:36 pmΓράφει εσένα ότι το παρέλαβαν στο Υπουργείο Δικαιοσύνης ;ChriKon έγραψε: Τρί Νοέμ 21, 2023 12:23 pmΔεν τους παραλαμβανουν όλους μαζιDIMITRA91 έγραψε: Τρί Νοέμ 21, 2023 10:44 am
Καλημέρα! Ναι κι εμένα αυτό γράφει εδώ και μέρες. Είπαν ότι θα παραλάβει υπάλληλος του Υπουργείου όλους τους φακέλους μαζί. Καλή επιτυχία!
εμένα Δευτέρα το έστειλα
Τρίτη το παρελαβαν !
Γράφει παραδοση "Μεσογείων"
Παραλήφθηκε από τον "τάδε"
Η πρόσληψη η διορισμος αν σου λεει κάτι αυτο! Έχει βγει φεκ διορισμού και δεν έχετε υπογράψει ακόμα πρόσληψη για αυτο λέει είτε πρόσληψη είτε διορισμοςPlayer777 έγραψε: Τρί Νοέμ 21, 2023 9:13 amΜη λετε οτι να ναι.
Οι εξωτερικοι της 9κ δεν ειχαν διορισθει οταν ηταν η προθεσμια υποβολης των αιτησεων!
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 19
Το φεκ διορισμού τους εχει ημερομηνία 30 Οκτωβρίου.Επισκέπτης έγραψε: Τρί Νοέμ 21, 2023 3:54 pmΗ πρόσληψη η διορισμος αν σου λεει κάτι αυτο! Έχει βγει φεκ διορισμού και δεν έχετε υπογράψει ακόμα πρόσληψη για αυτο λέει είτε πρόσληψη είτε διορισμος
Οι αιτήσεις ήταν μέχρι 19.
Φίλε άσε τις εξυπνάδες σε μένα.Diasostis31 έγραψε: Τρί Νοέμ 21, 2023 4:04 pmΤο φεκ διορισμού τους εχει ημερομηνία 30 Οκτωβρίου.
Οι αιτήσεις ήταν μέχρι 19.
Η 9κ Υεφκκ δεν είχε βγει φεκ διορισμού όταν γινόντουσαν οι αιτήσεις, πάει και τελείωσε.
Δεν είχαν ούτε φεκ διορισμού ούτε πρόσληψη ήταν καθαροί!
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Νοέμ 21, 2023 1:54 pmΑρχικα μην αγχώνεσαι. Αρκετό άγχος μας έχει προκαλεσει όλο αυτό. Εγώ έστειλα με γενική ταχυδρομική. Ίσως γι αυτό. Δεν νομίζω να έχει κανένας θέμα από τη στιγμή που έχει παραληφθει. Και επίσης σε όλους γράφει ποιο όνομα τα παρελαβε. Αν σου γράφει παρελαβε ο τάδε μην αγχώνεσαι είναι όλα καλά
ChriKon έγραψε: Τρί Νοέμ 21, 2023 4:28 pmΣε ευχαριστώ για τον καθησυχασμο αλλά όχι δεν γράφει ποιος παρέλαβε. Γράφει ότι παραδόθηκε στο κατάστημα Αμπελοκήπων των ΕΛΤΑ από τις 13 Νοεμβρίου. Πήρα πόσες φορές τηλέφωνο στο κατάστημα και δεν απαντά κανείςΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Νοέμ 21, 2023 1:54 pmΑρχικα μην αγχώνεσαι. Αρκετό άγχος μας έχει προκαλεσει όλο αυτό. Εγώ έστειλα με γενική ταχυδρομική. Ίσως γι αυτό. Δεν νομίζω να έχει κανένας θέμα από τη στιγμή που έχει παραληφθει. Και επίσης σε όλους γράφει ποιο όνομα τα παρελαβε. Αν σου γράφει παρελαβε ο τάδε μην αγχώνεσαι είναι όλα καλά
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Νοέμ 21, 2023 5:30 pmΊσως στα ΕΛΤΑ λειτουργουν διαφορετικάChriKon έγραψε: Τρί Νοέμ 21, 2023 4:28 pmΣε ευχαριστώ για τον καθησυχασμο αλλά όχι δεν γράφει ποιος παρέλαβε. Γράφει ότι παραδόθηκε στο κατάστημα Αμπελοκήπων των ΕΛΤΑ από τις 13 Νοεμβρίου. Πήρα πόσες φορές τηλέφωνο στο κατάστημα και δεν απαντά κανείςΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Νοέμ 21, 2023 1:54 pm
Αρχικα μην αγχώνεσαι. Αρκετό άγχος μας έχει προκαλεσει όλο αυτό. Εγώ έστειλα με γενική ταχυδρομική. Ίσως γι αυτό. Δεν νομίζω να έχει κανένας θέμα από τη στιγμή που έχει παραληφθει. Και επίσης σε όλους γράφει ποιο όνομα τα παρελαβε. Αν σου γράφει παρελαβε ο τάδε μην αγχώνεσαι είναι όλα καλά![]()
Κάθε κούριερ έχει άλλο τρόπο
Μπορεί και να τα έχουν παραλαβει ήδη κι ας το γράφει έτσι
Ή να τα παραλαβουν αργότερα
Από τη στιγμή που τα έστειλες στην ώρα τους είσαι μια χαρά!
Οι τις 9κ προφανώς και θα έχετε ποινή όσοι υπογράψτε πριν 2 μέρες. Μην λέτε όλο παπαριες πως οκ οπου γουστάρετε πάτε. Θα έχετε κάποια ποινή. Τέλος.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: ord και 6 επισκέπτες