Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)
Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)
Αφού δεν πεφτεις κάτω από 800 τι δηλωσες εδώ; Κ στη εκάστοτε προκήρυξη αφού οι μισθοί είναι πιο κάτω.; Ούτως ή άλλως θα σε κόψουν λόγω τατουάζ. ΜΕ ΠΕΣΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΦΑΤΕ! Παιδιά δεν παίρνανε στα υγειονομικα άτομα με τατουάζ! Πρέπει να πέσεις στην περίπτωση για να περάσεις! Δεν θέλω να σας κόψουν δεν με νοιαζει απλά αυτά ξέρω αυτά λεω.
Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)
Τι λες καλέ, στη Πανεπιστημιακή αστυνομία πέρασαν με μανίκια, σε ποιο κόσμο ζεις
λοιπον για να τελειωνουμε με τα τατουαζ υπαρχει δεδικασμενο απο τον αρειο παγο και ακομα και στην προκυρηξη αν διαβασετε οσοι ξερετε να διαβαζετε θα δειτε οτι αναφερει πως μεν απαγορευεται το τατουαζ αλλα συνεχιζει και λεει πως πρεπει να προσβαλει το συνταγμα τους νομους κτλ κτλΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Νοέμ 17, 2023 12:11 pm Αφού δεν πεφτεις κάτω από 800 τι δηλωσες εδώ; Κ στη εκάστοτε προκήρυξη αφού οι μισθοί είναι πιο κάτω.; Ούτως ή άλλως θα σε κόψουν λόγω τατουάζ. ΜΕ ΠΕΣΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΦΑΤΕ! Παιδιά δεν παίρνανε στα υγειονομικα άτομα με τατουάζ! Πρέπει να πέσεις στην περίπτωση για να περάσεις! Δεν θέλω να σας κόψουν δεν με νοιαζει απλά αυτά ξέρω αυτά λεω.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΡΕ ΤΙ ΓΕΛΙΟ ΕΧΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ, ΠΟΣΟ ΑΣΤΕΙΟΙ ΕΙΣΤΕ.Επισκέπτης έγραψε: Παρ Νοέμ 17, 2023 12:11 pm Αφού δεν πεφτεις κάτω από 800 τι δηλωσες εδώ; Κ στη εκάστοτε προκήρυξη αφού οι μισθοί είναι πιο κάτω.; Ούτως ή άλλως θα σε κόψουν λόγω τατουάζ. ΜΕ ΠΕΣΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΦΑΤΕ! Παιδιά δεν παίρνανε στα υγειονομικα άτομα με τατουάζ! Πρέπει να πέσεις στην περίπτωση για να περάσεις! Δεν θέλω να σας κόψουν δεν με νοιαζει απλά αυτά ξέρω αυτά λεω.
Δεν έχετε ιδέα τι ισχύει με τα τατουάζ στις προκηρύξεις στην Ελλάδα, δεν έχετε ιδέα από ανάγνωση του εδαφίου που αναφέρει τι απαγορεύεται στην δερματοστιξια και τι όχι, αλλά παρ όλα αυτά βγαίνετε και εκτιθεστε έτσι απλά για να κάνετε το κομμάτι σας! Ε ρε τι τραβάμε... Δεν ξέρετε που πατάτε και που βρίσκεστε!
Δηλαδη για να το κανουμε τελειως λιανα ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΕΚΡΟΚΕΦΑΛΗ ΣΤΟ ΚΟΥΤΕΛΟ ΚΟΒΕΣΑΙ... Αν ειναι ενα τριανταφυλλακι στο χερι δεν θα κοπεις απλα τα πραγματα... Ναι εχουν πεασει και παιδια με εναν ηλιο στο λαιμο η με μανικι... Αλλα εδω τωρα ειναι δικαστηρια και μπορει να ειναι λιγο πιο αυστηροι... Το δεδικασμενο βεβαια μπερδευει καπως τα πραγματα αν παει καποιος την υποθεση νομικα και δεν εχει καμια σβαστικα το πιο πιθανο ειναι οτι θα την κερδισειΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Νοέμ 17, 2023 1:17 pmΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΡΕ ΤΙ ΓΕΛΙΟ ΕΧΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ, ΠΟΣΟ ΑΣΤΕΙΟΙ ΕΙΣΤΕ.Επισκέπτης έγραψε: Παρ Νοέμ 17, 2023 12:11 pm Αφού δεν πεφτεις κάτω από 800 τι δηλωσες εδώ; Κ στη εκάστοτε προκήρυξη αφού οι μισθοί είναι πιο κάτω.; Ούτως ή άλλως θα σε κόψουν λόγω τατουάζ. ΜΕ ΠΕΣΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΦΑΤΕ! Παιδιά δεν παίρνανε στα υγειονομικα άτομα με τατουάζ! Πρέπει να πέσεις στην περίπτωση για να περάσεις! Δεν θέλω να σας κόψουν δεν με νοιαζει απλά αυτά ξέρω αυτά λεω.
Δεν έχετε ιδέα τι ισχύει με τα τατουάζ στις προκηρύξεις στην Ελλάδα, δεν έχετε ιδέα από ανάγνωση του εδαφίου που αναφέρει τι απαγορεύεται στην δερματοστιξια και τι όχι, αλλά παρ όλα αυτά βγαίνετε και εκτιθεστε έτσι απλά για να κάνετε το κομμάτι σας! Ε ρε τι τραβάμε... Δεν ξέρετε που πατάτε και που βρίσκεστε!
Αδερφε μου δηλωσα γτ 1ον η δικαστικη συγκριτικα με το σεκιουριτι ειναι σταθερο ποστο, δν σε τρεχουν δηλαδη μια μερα δυτικα μια ανατολικα, επισης τη μια μερα εισαι την αλλη δεν εισαι ειτε εχεις αοριστου ειτε ορισμενου χρονου. Γενικα παιζει πολυ βρωμια σε ολες τις εταιριες σεκιουριτι και ειναι κατι που βαρεθηκα.2ον οντως εχω μανικι και οντως παιζει να κοπω. Ειναι βεβαια στο χερι της επιτροπης αυτο. Πριν καποια χρονια παντως για προκηρυξη λιμενικου λιμενικο με ειχαν περασειΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Νοέμ 17, 2023 12:11 pm Αφού δεν πεφτεις κάτω από 800 τι δηλωσες εδώ; Κ στη εκάστοτε προκήρυξη αφού οι μισθοί είναι πιο κάτω.; Ούτως ή άλλως θα σε κόψουν λόγω τατουάζ. ΜΕ ΠΕΣΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΦΑΤΕ! Παιδιά δεν παίρνανε στα υγειονομικα άτομα με τατουάζ! Πρέπει να πέσεις στην περίπτωση για να περάσεις! Δεν θέλω να σας κόψουν δεν με νοιαζει απλά αυτά ξέρω αυτά λεω.
Φίλε δεν έχω πρόβλημα μαζί σου μπέσα κ με όποιον έχει τατουάζ! Εύχομαι να σε περασουν αν το θες πραγματικά κ να μη δημιουργηθεί θέμα. Τώρα για τα αλλα παιδάκια που σχολιάσατε σας γραφω εκεί που δεν πιάνει μελάνι.
γιατι αυτα τα παιδακια που σε γραφουν νομιζεις; Εκει που πιανει;:lol:lol:lol:
Τσιλ ρε μαγκες νταξει ολοι ειμαστε γραμμενοι καπου
Ολοι καλη επιτυχια να εχουμε. Εξαλλου θα ερθουν κι αλλες προκηρυξεις. Αυτο που θα επρεπε να προβληματιζει ολους μας ειναι ο μισθος και τα λαμογια που τον καθορισαν. Εμεις μεταξυ μας δν εχουμε να χωρισουμε κατι

- svetlana
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 18
Από τους "ειδικούς" του φβ, άκουσα ότι τα προσωρινά για αθλήματα θέλουν 4-6 μήνες.
Άλλοι λένε ότι τα αθλήματα θα γίνουν εντός Δεκεμβρίου. Πάντως ο Υπουργός έλεγε ότι οι διαδικασίες, πλην της εκπαίδευσης φυσικά, θα ολοκληρωθούν μέχρι τέλη Δεκεμβρίου για να μην χαθεί το κονδύλι. Άλλωστε, για το κονδύλι έγινε και η τροπολογία που άλλαξε τον γραπτό διαγωνισμό.
Υπάρχει περίπτωση να μου απορρίψουν τον φάκελο επειδή δεν ήταν μεγέθους Α4 αλλά λίγο μεγαλύτερος; Πώς το φέρε η κουβέντα και μου είπε ένας φίλος ότι αν δεν είναι Α4 τους απορρίπτουν απευθείας. Είναι ρε παιδιά αυτό δυνατόν;
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 29
Καλησπερα σε ολους! Διαβασα ενα αρθρο το 24 λεει θα βγουν αλλες 650 θεσεις για δικαστικη αστυνομια. Εβγαλε ανακοινωση το Υπουργειο Δικαιοσυνης. Το ειδε κανεις αλλος;https://www.proson.gr/ergasia/40695_ypo ... roslipseis
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 29
Καλησπερα σε ολους/ες! Διαβασα ενα αρθρο πριν λιγο. Λεει εβγαλε ανακοινωση το Υπουργειο Δικαιοσυνης οτι το 2024 θα παρει αλλους 650 Δικαστικους Αστυνομικους. Το διαβασε κανεις αλλος αυτο;https://www.proson.gr/ergasia/40695_ypo ... roslipseis
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες