Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Τόσες χιλιάδες αιτήσεις και τόσες αντιπαραθέσεις για 600€ και για 500 θέσεις (+-) στο δημόσιο... Κατάντια της Ελλάδας δεν ξέρω αν έχει πάτο το βαρέλι αυτό... Δυστυχώς...
MAJOR

Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)

Δημοσίευση από MAJOR »

Ρε μάγκες τι νομίζατε επειδή λέει ! ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ! Τσιμπήσατε ουσιαστικά θέλουν φθηνά εργατικά χέρια για φιλάνε τα δικαστήρια ούτε τα δικαιώματα ενός αστυνομικού θα έχουμε ούτε το μισθό ούτε το εφάπαξ δημόσιοι υπάλληλοι με όπλα θα είμαστε τίποτα παραπάνω τουλάχιστον για ΔΕ με αλλά λόγια σεκιουριταδες
Επισκέπτης

Είμαι πε νομικής… για να παίρνω τόσα λίγα; Παιδιά πως την πατήσαμε έτσι;! Τι να πω….
Άβαταρ μέλους
svetlana
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από svetlana »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 16, 2023 6:33 pm Είμαι πε νομικής… για να παίρνω τόσα λίγα; Παιδιά πως την πατήσαμε έτσι;! Τι να πω….
Κι εγω πε νοσηλευτικής (απλά το αναφέρω, όχι τιποτα άλλο), αλλα δήλωσα ως δε γιατί δεν έχω εμπειρία… το μόνο σίγουρο για μενα προσωπικά, είναι πως ζω σε μια χώρα που σκιζεσαι τόσα χρόνια στα θρανία, για να κατοχυρώσεις μια θέση δημοσίου και εν τελει θα παίρνεις ψυχούλα. Η απόλυτη κατάντια!
Επισκέπτης

Κι εγώ ΠΕ νομικής είμαι κι ως ΠΕ ο μισθός είναι λίγο παραπάνω αλλά δεν καταλαβαίνω φίλε μου γιατί εκπλήσσεσαι; Δεν είναι θέσεις νομικών συμβούλων που αμείβονται με 2000€ με το καλημέρα σας. Γινόντουσαν δεκτά όλα τα πτυχία ΑΕΙ μεταξύ αυτών και το δικό μας, δεν θα έχουμε άλλη μεταχείριση. Καταλαβαίνω ότι εννοείς ότι είναι μικρός ο μισθός σε σχέση με τον κόπο που καταβάλαμε για το πτυχίο, για την άδεια, για το μεταπτυχιακό ενδεχομένως. Αλλά ξαναλέω δεν είναι θέση νομικού και το ξέραμε. Εγώ έκανα αίτηση έχοντας πλήρη επίγνωση ότι ναι, το πτυχίο μου ενδεχομένως να πάει στραφι σε αυτήν την θέση. Γιατί αν δεις τα καθήκοντα του ένστολου προσωπικού είναι καθήκοντα που έως και σήμερα εκτελούν και απόφοιτοι λυκείου.
Επισκέπτης

Ναι εκπλήσσομαι συνάδελφε νόμιζα πως δεν θα είναι ο μισθός τόσο χαμηλός! Ποιος μίλησε για τα καθήκοντα; Σύγχυση διακρίνω στην απάντηση σου. Εξίσωσε τον εαυτό σου με ο, τι θες ΔΕ ΥΕ (χωρις να κατακρίνω κάποιον) προσωπικά δεν με ενδιαφέρει. Μίλησα καθαρά για τον μισθό!
Player77

Δημοσίευση από Player77 »

MAJOR έγραψε: Πέμ Νοέμ 16, 2023 5:55 pm Ρε μάγκες τι νομίζατε επειδή λέει ! ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ! Τσιμπήσατε ουσιαστικά θέλουν φθηνά εργατικά χέρια για φιλάνε τα δικαστήρια ούτε τα δικαιώματα ενός αστυνομικού θα έχουμε ούτε το μισθό ούτε το εφάπαξ δημόσιοι υπάλληλοι με όπλα θα είμαστε τίποτα παραπάνω τουλάχιστον για ΔΕ με αλλά λόγια σεκιουριταδες

Κατα την εκτελεση της υπηρεσιας θα ειναι κανονικη αστυνομια! Δικαιωματα θα παρει περισσοτερα με τον καιρο, νεο Σωμα ειναι τωρα θα δουν πως θα παει!
Οταν θα σε στελνει για ενταλμα συλληψης, σεκιουριτας θα εισαι;! Οτι εκανε και η ΕΛΑΣ θα κανεις, τα ιδια δικαιωματα, απλα μονο την ωρα της υπηρεσιας, οχι ολο το 24ωρο!
Επισκέπτης

Καμία σχέση με ελας… είναι γνωστό μου ατομο στην ελας κ λέει θα μας ξεκουρασετε από την λάντζα (χαριτολογώντας) . Δικόγραφα κ φύλαξη
Steliosjo
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Steliosjo »

Καλησπέρα μάγκες και εγώ ΠΕ βιοϊατρικών επιστημων είμαι και έχω πολύ καλό μισθό σε ιδιωτική κλινική αλλά είναι τόσο χαμηλός ο μισθός στο δημόσιο! Μα με τόσα ούτε ενοίκιο δεν θα μπορείς να πληρώσεις
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 16, 2023 7:02 pm Καμία σχέση με ελας… είναι γνωστό μου ατομο στην ελας κ λέει θα μας ξεκουρασετε από την λάντζα (χαριτολογώντας) . Δικόγραφα κ φύλαξη
2 ειναι τα σεναρια με αυτη την υπηρεσια η θα διαλυθει και θα αποροφηθει απο την ΕΛΛΑΣ σε 2-3 χρονια η θα αποκτησει τις αρμοδιοτητες που εχει και στις αλλες ευρωπαικες χωρες. Αυτο θα φανει 3-5 χρονια μετα... Παντως αν εχει καποιος υπομονη και μπορει να τη βγαλει με 500 ευρω το μηνα αξιζει. Αλλα στην αρχη θα ειναι της πλακας υπηρεσια.
Επισκέπτης

Steliosjo έγραψε: Πέμ Νοέμ 16, 2023 7:16 pm Καλησπέρα μάγκες και εγώ ΠΕ βιοϊατρικών επιστημων είμαι και έχω πολύ καλό μισθό σε ιδιωτική κλινική αλλά είναι τόσο χαμηλός ο μισθός στο δημόσιο! Μα με τόσα ούτε ενοίκιο δεν θα μπορείς να πληρώσεις
φιλε μου για αυτο εκαναν την προκυρηξη ετσι και αμα εχεις εντοπιοτητα μπαινεις και με μισο μοριο... Γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να παει κανεις μακρια απο το σπιτι του με ενοικιο 600 ευρω και μισθο 600 ευρω... Απλα δεν βγαινουν τα νουμερα.
Giwrgossss

Δημοσίευση από Giwrgossss »

Εγώ δουλεύω στο νοσοκομείο φύλακας ΥΕ και ο βασικός μισθός είναι 647. Σαν ΔΕ είναι 100 ευρώ πάνω. Γιαυτο να υπολογίζετε 750 βασικός μισθός καθαρά.
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Pyr »

Giwrgossss έγραψε: Πέμ Νοέμ 16, 2023 7:41 pm Εγώ δουλεύω στο νοσοκομείο φύλακας ΥΕ και ο βασικός μισθός είναι 647. Σαν ΔΕ είναι 100 ευρώ πάνω. Γιαυτο να υπολογίζετε 750 βασικός μισθός καθαρά.
650 χοντρικά το πρώτο χρόνο λόγο κρατήσεων και κανένα 70ρι απο το δεύτερο κ μετά πάνω κοντά στα 720 περίπου ουσιαστικά απο το δεύτερο χρόνο κ μετα... Ότι είπαμε πιο πάνω...
Takis88888

Δημοσίευση από Takis88888 »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 16, 2023 7:02 pm Καμία σχέση με ελας… είναι γνωστό μου ατομο στην ελας κ λέει θα μας ξεκουρασετε από την λάντζα (χαριτολογώντας) . Δικόγραφα κ φύλαξη
Χαίρω πολυ και μένα ο πατέρας του είναι αστυνομικός.
Η ΕΛΑΣ θα φύγει εντελώς γι αυτό φτιάχνουν τη Δικαστική. Ότι έκανε η ΕΛΑΣ θα το κάνει η Δικαστική τώρα, απλό είναι.
Ευταξια στη δική τι σημαίνει; Ότι έκανε η ΕΛΑΣ θα κάνεις.
Άμα κάποιος πάει να κάνει κάποια εκνομη ενέργεια μες το δικαστήριο θα τον συλλάβεις κανονικά.
Stratiotis

Δημοσίευση από Stratiotis »

Τι νομίσατε ότι θα παίρνετε τπτ χιλιάρικα ;
Με 700€ Δν ζεις. Επιβίωση ίσως.
Βάλε ενοίκιο, πάγια έξοδα διαβίωσης, βενζίνες κ το αν θα βγει κάποιο έξοδο έξτρα ! Επίσης δεν έχουν ούτε Δώρα (13ο,14ο μισθό)
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες