Να σε ενημερώσω ότι είμαι ήδη ΕΠΟΠ το λέω για μερικά παιδιά να μην απελπίζονται σε περίπτωση που δεν περάσουν. Δεν χρειάζεται κάποιον να τον πιάνεις από τα μούτρα. Άμα είδες καλά που δεν είδες έγραψα [όσοι δεν περάσετε].Επισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 15, 2023 12:22 pmΒλεπω μιλας σε Β' πληθυντικο. Γιατι εσυ το εχεις δεδομενο οτι θα περασεις δηλαδη;Giannaros25 έγραψε: Τετ Νοέμ 15, 2023 12:20 pm Παιδιά κακά τα ψέματα δεν είναι και όλη δουλειά των ονείρων να ξέρετε. Άλλωστε δεν έχει βγει τυχαία η φράση που λέει εκεί που σταματάει η λογική αρχίζει ο στρατός. Όσοι δεν περάσετε βγάλουν χίλιες προκηρύξεις δημοσίου με καλύτερες συνθήκες από το στρατό πιστέψτε με
Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Παιδιά επειδή έχω φρικάρει και έχει περάσει απο 2 και αρα δεν μπορω να επικοινωνήσω με αρμόδιο, δίνω πρώτη μέρα 17 αλλά σήμερα βρέθηκα θετικός σε Covid, από οτι είδα στο ΦΕΚ η παράταση για να δωσεις αλλη μερα δίνεται μόνο μέχρι το τέλος των ΠΚΕ για τραυματισμούς κτλπ (δεν ξερω αν εννοεί και Covid) και απο ότι κατάλαβα είμαι τελευταίο γκρουπ, αυτο σημαίνει οτι θα αποκλειστώ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Kαλεσε αύριο το πρωί να σου δώσουν μια σωστή απάντηση! Είναι πολύ κρίσιμο το ερώτημα σου. Ευχομαι όλα να πάνε καλά!Επισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 15, 2023 4:08 pm Παιδιά επειδή έχω φρικάρει και έχει περάσει απο 2 και αρα δεν μπορω να επικοινωνήσω με αρμόδιο, δίνω πρώτη μέρα 17 αλλά σήμερα βρέθηκα θετικός σε Covid, από οτι είδα στο ΦΕΚ η παράταση για να δωσεις αλλη μερα δίνεται μόνο μέχρι το τέλος των ΠΚΕ για τραυματισμούς κτλπ (δεν ξερω αν εννοεί και Covid) και απο ότι κατάλαβα είμαι τελευταίο γκρουπ, αυτο σημαίνει οτι θα αποκλειστώ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
20 του μηνός είναι το τελευταίο γκρουπ Θεσσαλονίκη γιατί δίνω εγώ τότε... Όχι 17Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Νοέμ 12, 2023 11:12 pmΚαι εσύ στο τελευταίο γκρουπ είσαι ε;17/11;GEORGETS21 έγραψε: Κυρ Νοέμ 12, 2023 10:43 pm Εν τέλει είναι ελαστικοί ή όχι που καταλήγουμε; Ενημερώστε γτ κλασικα ήμουν άρρωστος και δεν βγάζω μιλι![]()
20 τα αθλήματα όχι τα ψυχοτεχνικαPeph έγραψε: Τετ Νοέμ 15, 2023 9:19 pm20 του μηνός είναι το τελευταίο γκρουπ Θεσσαλονίκη γιατί δίνω εγώ τότε... Όχι 17Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Νοέμ 12, 2023 11:12 pmΚαι εσύ στο τελευταίο γκρουπ είσαι ε;17/11;GEORGETS21 έγραψε: Κυρ Νοέμ 12, 2023 10:43 pm Εν τέλει είναι ελαστικοί ή όχι που καταλήγουμε; Ενημερώστε γτ κλασικα ήμουν άρρωστος και δεν βγάζω μιλι![]()
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 11
Έχει δηλώσει κάνεις πλήρωμα ερπυστριοφόρων τροχοφόρων και ανιχνευτικων οχημάτων; Δεν έχω βρει κανένα
και αν επιτρέπεται τι μόρια έχετε
Να πάρεις πολλές βαλίτσες. Μην ξεχάσεις ψιλοτακουνα και πολλά στρινγκάκιαEuaggelia123mcs έγραψε: Τρί Νοέμ 14, 2023 4:12 pm Καλησπέρα παιδιά. Εγώ σήμερα πήγα στην ανώτατη επιτροπή στο ΓΝΑ. Εκεί άκουσα στελέχη να λένε ότι οι υποψήφιοι ΕΠΟΠ θα μπουν 11/12. Άρα όσοι περάσουν αθλήματα να ετοιμάζουν βαλίτσες![]()
20 με κάλεσαν να είμαι Θεσσαλονίκη... Πρώτα θα περάσω ψυχοτεχνικα και μετά αθλήματαΕπισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 15, 2023 11:27 pm20 τα αθλήματα όχι τα ψυχοτεχνικαPeph έγραψε: Τετ Νοέμ 15, 2023 9:19 pm20 του μηνός είναι το τελευταίο γκρουπ Θεσσαλονίκη γιατί δίνω εγώ τότε... Όχι 17
Τελικά ισχύουν οι ημερομηνίες που λένε για 24/27 αποτελέσματα και 11/12 να μπουν όσοι πέρασαν;
Τίποτα δεν είναι σίγουρο. Ο καθένας μας αναφέρει τι έχει μάθει είτε από κάποιον δικό του είτε από κάποιον τρίτο. Αν ισχύει ότι το τελευταίο γκρουπ δίνει 20/11 θα τελειώσει 24/11 αθλητικές δοκιμασίες οπότε σίγουρα 24 δεν θα έχουμε αποτελέσματα. Ίσως 27 ίσως και αργότερα. Εικάζω ότι μέχρι τέλος του μήνα πάντως θα έχουμε πίνακες. Υπομονή!
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 30
Να τα πάρεις εσύ. Εγώ δεν τα χρειάζομαιMpampisSougias έγραψε: Πέμ Νοέμ 16, 2023 6:27 amΝα πάρεις πολλές βαλίτσες. Μην ξεχάσεις ψιλοτακουνα και πολλά στρινγκάκιαEuaggelia123mcs έγραψε: Τρί Νοέμ 14, 2023 4:12 pm Καλησπέρα παιδιά. Εγώ σήμερα πήγα στην ανώτατη επιτροπή στο ΓΝΑ. Εκεί άκουσα στελέχη να λένε ότι οι υποψήφιοι ΕΠΟΠ θα μπουν 11/12. Άρα όσοι περάσουν αθλήματα να ετοιμάζουν βαλίτσες![]()
Παιδιά μέχρι πόσο έχουν το όριο για δείκτη μάζας σώματος γνωρίζει κανείς να μας πει ισχύει το 19 με 27?
Παλικάρια λένε οι φήμες ότι θα μπούμε 11/12 γίνεται μια και έχουμε 30 μέρες άδεια τον χρόνο να τις πάρω για τις ελιές γιατί έχουμε ελιές αυτό τον καιρό και να μπω 11με 15 /1/24 ;
Τοτε σε βολευει αγορινα να την παρεις; Να το κανονισεις απο τωρα αν ειναι κι αμα λαχει σου κανουν και πριβε εκπαιδευση εσενα για να κανονισεις την αδειουλα με την ησυχια σου... Αρχικα σου πε κανεις οτι περασες; Αα ρε κατι διανοιες που θα μπουν παλι

Euaggelia123mcs έγραψε: Πέμ Νοέμ 16, 2023 11:51 amΝα τα πάρεις εσύ. Εγώ δεν τα χρειάζομαιMpampisSougias έγραψε: Πέμ Νοέμ 16, 2023 6:27 amΝα πάρεις πολλές βαλίτσες. Μην ξεχάσεις ψιλοτακουνα και πολλά στρινγκάκιαEuaggelia123mcs έγραψε: Τρί Νοέμ 14, 2023 4:12 pm Καλησπέρα παιδιά. Εγώ σήμερα πήγα στην ανώτατη επιτροπή στο ΓΝΑ. Εκεί άκουσα στελέχη να λένε ότι οι υποψήφιοι ΕΠΟΠ θα μπουν 11/12. Άρα όσοι περάσουν αθλήματα να ετοιμάζουν βαλίτσες![]()
gepapage
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες