Εγώ σου λέω ότι μας είπαν τα στελέχη και ότι λέει λογική όλες οι παλιότερες σειρές ΕΠΟΠ τέλος της χρονιάς ήταν στα κέντρα εκπαίδευσης καμία δεν μπήκε Ιανουάριο τώρα αν εσύ θες να πηστευεις αυτό οκ πηστευε ότι θεςΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Νοέμ 14, 2023 2:23 pmΦίλε μου το τελευταίο γκρουμπ πέφτει 17 και αν ένας από αυτούς σε αυτό το γκρουπ τραυματιστεί δικαιούται επανεξέταση στα αθλήματα όπως η κάθε ομάδα που είχε αυτό το δικαίωμα άρα αυτό σημαίνει ότι η διαδικασία βαρια, θα τελειώσει τέλει Νοέμβρη.John2000 έγραψε: Τρί Νοέμ 14, 2023 1:38 pmΔεν πρόκειται να πάρει τόσο η προκήρυξη λέει ΕΠΟΠ 2023 άρα όσοι περάσουν με το καλό πρέπει να είναι τέλος της χρονιάς στα στρατόπεδα τους, επίσης μας το έχουν πει και στελέχη ότι η κατάταξη θα γίνει 11/12 δν γίνεται να λένε ψέματα
Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 30
- Ενδιαφέροντα: Ποδόσφαιρο
Γυμναστήριο
Σκάκι
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Καλησπέρα παιδιά. Εγώ έμαθα ότι αποτέλεσμα θα έχουμε 27/11 και κατάταξη 11/12 όντως. Δεν γίνεται να μπούμε με τη νέα χρονιά! Οι πίνακες είναι έτοιμοι τσεκαρουν και ποιοί πέρασαν πκε και τα κοινοποιούν δεν θα πάρει πολύ χρόνο!
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Ενδιαφέροντα: Ποδόσφαιρο
Γυμναστήριο
Σκάκι
Οι περισσότεροι για αυτές τις ημερομηνίες ξέρουμε αυτό για τον Ιανουάριο δεν ξέρω πως το σκαιφτονται μερικοί
-
- Επιλοχίας
Καλησπέρα παιδιά. Εγώ σήμερα πήγα στην ανώτατη επιτροπή στο ΓΝΑ. Εκεί άκουσα στελέχη να λένε ότι οι υποψήφιοι ΕΠΟΠ θα μπουν 11/12. Άρα όσοι περάσουν αθλήματα να ετοιμάζουν βαλίτσες 

Εντάξει δεν αρκεί να περάσεις μόνο αθλήματα! Μπορεί να τα περάσεις όλα κ να μείνεις επιλαχών! Άρα ο πιο σημαντικός παράγοντας να είναι τα μόρια.!Euaggelia123mcs έγραψε: Τρί Νοέμ 14, 2023 4:12 pm Καλησπέρα παιδιά. Εγώ σήμερα πήγα στην ανώτατη επιτροπή στο ΓΝΑ. Εκεί άκουσα στελέχη να λένε ότι οι υποψήφιοι ΕΠΟΠ θα μπουν 11/12. Άρα όσοι περάσουν αθλήματα να ετοιμάζουν βαλίτσες![]()
Panoss99 έγραψε: Τρί Νοέμ 14, 2023 4:22 pmΕντάξει δεν αρκεί να περάσεις μόνο αθλήματα! Μπορεί να τα περάσεις όλα κ να μείνεις επιλαχών! Άρα ο πιο σημαντικός παράγοντας να είναι τα μόρια.!Euaggelia123mcs έγραψε: Τρί Νοέμ 14, 2023 4:12 pm Καλησπέρα παιδιά. Εγώ σήμερα πήγα στην ανώτατη επιτροπή στο ΓΝΑ. Εκεί άκουσα στελέχη να λένε ότι οι υποψήφιοι ΕΠΟΠ θα μπουν 11/12. Άρα όσοι περάσουν αθλήματα να ετοιμάζουν βαλίτσες![]()
![]()
Πες τα συναδελφε μεγαλεε γιατι τα μυαλα καποιων πετανε
Πώς είναι εκεί στο γνα η επιτροπές θα μας πει γνώμη;Euaggelia123mcs έγραψε: Τρί Νοέμ 14, 2023 4:12 pm Καλησπέρα παιδιά. Εγώ σήμερα πήγα στην ανώτατη επιτροπή στο ΓΝΑ. Εκεί άκουσα στελέχη να λένε ότι οι υποψήφιοι ΕΠΟΠ θα μπουν 11/12. Άρα όσοι περάσουν αθλήματα να ετοιμάζουν βαλίτσες![]()
“η επιτροπες’’ μην φοβασαι εχεις ολα τα προσοντα για να γινεις ο ιδανικος ΕποπΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Νοέμ 14, 2023 5:08 pmΠώς είναι εκεί στο γνα η επιτροπές θα μας πει γνώμη;Euaggelia123mcs έγραψε: Τρί Νοέμ 14, 2023 4:12 pm Καλησπέρα παιδιά. Εγώ σήμερα πήγα στην ανώτατη επιτροπή στο ΓΝΑ. Εκεί άκουσα στελέχη να λένε ότι οι υποψήφιοι ΕΠΟΠ θα μπουν 11/12. Άρα όσοι περάσουν αθλήματα να ετοιμάζουν βαλίτσες![]()
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Νοέμ 14, 2023 8:04 pm“η επιτροπες’’ μην φοβασαι εχεις ολα τα προσοντα για να γινεις ο ιδανικος ΕποπΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Νοέμ 14, 2023 5:08 pmΠώς είναι εκεί στο γνα η επιτροπές θα μας πει γνώμη;Euaggelia123mcs έγραψε: Τρί Νοέμ 14, 2023 4:12 pm Καλησπέρα παιδιά. Εγώ σήμερα πήγα στην ανώτατη επιτροπή στο ΓΝΑ. Εκεί άκουσα στελέχη να λένε ότι οι υποψήφιοι ΕΠΟΠ θα μπουν 11/12. Άρα όσοι περάσουν αθλήματα να ετοιμάζουν βαλίτσες![]()
Βγαζουν τα μαστιγια και χτυπαν αλυπητα!
Όσοι περάσατε αθλήματα μην περνετε αέρα ηρεμήστε λίγο και κοιτάξτε κ λίγο εκτός δημοσίου μην στηρίζεστε μόνο εκεί γιατί αν βγουν τα αποτελέσματα κ είστε κάποιοι εκτός θα πέσετε από τα σύννεφα.
Καλά τα λες φίλε δεν σταματάει η ζωή σε μια προκήρυξη. Υπαρχουν κ άλλα στην ζωή. Οποιος έχει όρεξη θα βρει τον δρόμο του.
Παιδιά κακά τα ψέματα δεν είναι και όλη δουλειά των ονείρων να ξέρετε. Άλλωστε δεν έχει βγει τυχαία η φράση που λέει εκεί που σταματάει η λογική αρχίζει ο στρατός. Όσοι δεν περάσετε βγάλουν χίλιες προκηρύξεις δημοσίου με καλύτερες συνθήκες από το στρατό πιστέψτε με
Βλεπω μιλας σε Β' πληθυντικο. Γιατι εσυ το εχεις δεδομενο οτι θα περασεις δηλαδη;Giannaros25 έγραψε: Τετ Νοέμ 15, 2023 12:20 pm Παιδιά κακά τα ψέματα δεν είναι και όλη δουλειά των ονείρων να ξέρετε. Άλλωστε δεν έχει βγει τυχαία η φράση που λέει εκεί που σταματάει η λογική αρχίζει ο στρατός. Όσοι δεν περάσετε βγάλουν χίλιες προκηρύξεις δημοσίου με καλύτερες συνθήκες από το στρατό πιστέψτε με
Παιδια δεν σας πίεσε κανείς να κάνετε αίτηση. Ξεκινάς αρνητικά και δεν θα σου βγεί σε καλό! Κάνε κάτι άλλο αν δεν σε γεμίζει η ζωή είναι μικρή!Giannaros25 έγραψε: Τετ Νοέμ 15, 2023 12:20 pm Παιδιά κακά τα ψέματα δεν είναι και όλη δουλειά των ονείρων να ξέρετε. Άλλωστε δεν έχει βγει τυχαία η φράση που λέει εκεί που σταματάει η λογική αρχίζει ο στρατός. Όσοι δεν περάσετε βγάλουν χίλιες προκηρύξεις δημοσίου με καλύτερες συνθήκες από το στρατό πιστέψτε με
Μερικοί εδώ μέσα πέρα απτό να πουλατε ειρωνια δεν ξέρετε να κάνετε τίποτα άλλο. Εδώ είμαστε για να εκφράζουμε απόψεις, να μοιραστούμε πληροφορίες που ενδεχομένως έχει κάποιος εκ των έσω η γενικά και να πούμε και τις εμπειριες μας μέχρι στιγμής απο τις πκε κλπ κλπ κλπ. ‘Μίλησα για Ιανουάριο γιατί μεσολαβούν γιορτές και θα χρειαστεί να μπαινοβγαίνουν όσοι με το καλό μπουν… δεν ξέρω τι τους συμφέρει και τι όχι… είπα «εγώ πιστεύω» που σημαίνει ότι είναι η άποψη μου. Δεν ειπα ότι έτσι θα γίνει. Κάπου ώπα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες