Πραγματικά δηλαδή.Επισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 15, 2023 1:22 pm Ελα παιδακια, βαρεθηκαμε την κλαψα σας. Ανοιξτε ενα θεμα (ναι, μπορειτε να το κανετε και μονοι σας χωρις την εγκριση διαχειριστη) και τραβατε να κλαψετε εκει ολοι μαζι παρεα οσοι δεν καλεστηκατε. Μπαινουμε να διαβασουμε κανενα νεοτερο και αντ'αυτου διαβαζουμε την παπαρια του καθε πικραμενου.
Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)
Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)
Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)
Εγινε, θα περιμενουμε και σενα μετα τα προσωρινα αποτελεσματα να μπεις στο νημαΕπισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 15, 2023 1:22 pm Ελα παιδακια, βαρεθηκαμε την κλαψα σας. Ανοιξτε ενα θεμα (ναι, μπορειτε να το κανετε και μονοι σας χωρις την εγκριση διαχειριστη) και τραβατε να κλαψετε εκει ολοι μαζι παρεα οσοι δεν καλεστηκατε. Μπαινουμε να διαβασουμε κανενα νεοτερο και αντ'αυτου διαβαζουμε την παπαρια του καθε πικραμενου.
Μπα, έχω ΙΕΚ. Φιλάκια ρουφηχτά και καλή τύχη στην επόμενη προκήρυξη κλαψιάρη.Επισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 15, 2023 1:46 pmΕγινε, θα περιμενουμε και σενα μετα τα προσωρινα αποτελεσματα να μπεις στο νημαΕπισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 15, 2023 1:22 pm Ελα παιδακια, βαρεθηκαμε την κλαψα σας. Ανοιξτε ενα θεμα (ναι, μπορειτε να το κανετε και μονοι σας χωρις την εγκριση διαχειριστη) και τραβατε να κλαψετε εκει ολοι μαζι παρεα οσοι δεν καλεστηκατε. Μπαινουμε να διαβασουμε κανενα νεοτερο και αντ'αυτου διαβαζουμε την παπαρια του καθε πικραμενου.![]()
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 10
- Ενδιαφέροντα: Ορειβασία
- Επάγγελμα: Άνεργος
Ασε τους να πιστεύουν αυτό που θέλουν. Οι άλλοι ρωτούσαν την τελευταία μέρα κατάθεσης των δικαιολογητικών ποια έγγραφα θέλουν γνήσιο υπογραφής και δεν ήξεραν να ξεχωρίσουν τον αριθμό μητρώου αίτησης με τον αριθμό πρωτοκόλλου και στο τέλος τελος αναρωτιοντουσαν γιατί δεν τους κάλεσαν.
Θα σε μαμησουμε Στα αθληματα εσένα πουστρακι που έχεις το ΙΕΚ είπες. Ας μην καλέστηκαν κάποιοι, εμείς που καλεστήκαμε δεν θα σε αφήσουμε έτσι. Η υπεροψία βλάπτει κ θα σου γυρίσει μπούμερανγκ
Οταν λες οτι θα τον @@@@ τι ακριβως εννοεις; Θα τον δειρεις εκει μπροστα; Αν εννοεις οτι θα κανεις καλυτερο χρονο απο αυτον, ε και τι εγινε; Σημασια εχει να περασει!
Εσυ παντως μαλλον για μπραβος κανεις, πολλα νευρα δε κανεις για αυτη τη δουλεια. Στα ψυχοτεχνικα θε σε καθαρισουν σαν αυγο!
Είναι κάποια κοπέλα ή και αγόρι εδώ που είναι οριακά στο ανάστημα; Δηλαδή ακριβώς στο όριο; Γενικά σε βγάζουν λιγότερο που σε μετράνε εκεί γιατί μου είπαν ότι συνήθως κόβουν ένα δύο πόντους.Dimitra91 εσένα σε έχω συγκρατήσει εδώ ως κοπέλα, τί ύψος έχεις αν επιτρέπεται?
Οντως κόβουν πολλους στο υψοςΕπισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 15, 2023 3:40 pm Είναι κάποια κοπέλα ή και αγόρι εδώ που είναι οριακά στο ανάστημα; Δηλαδή ακριβώς στο όριο; Γενικά σε βγάζουν λιγότερο που σε μετράνε εκεί γιατί μου είπαν ότι συνήθως κόβουν ένα δύο πόντους.Dimitra91 εσένα σε έχω συγκρατήσει εδώ ως κοπέλα, τί ύψος έχεις αν επιτρέπεται;
Αν είναι κάποιος κοντα στο όριο βάσει τα λεγόμενα του συνήθως κόβονται ακομα και για 1 ποντο
Τράβα βγάλε κανένα χαρτί και μάζεψε μόρια και μην κλαις. Καλή τύχη με την δημοτική αστυνομία, θα σου γράφουμε πως είναι στη σχολή εδώ στο νήμα.
*Άλλος με ΙΕΚ!
Γεια σου! Εγώ είμαι 1,78. Τώρα για το αν κόβουν όσους/όσες είναι οριακά στο ανάστημα δεν το γνωρίζω :/Επισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 15, 2023 3:40 pm Είναι κάποια κοπέλα ή και αγόρι εδώ που είναι οριακά στο ανάστημα; Δηλαδή ακριβώς στο όριο; Γενικά σε βγάζουν λιγότερο που σε μετράνε εκεί γιατί μου είπαν ότι συνήθως κόβουν ένα δύο πόντους.Dimitra91 εσένα σε έχω συγκρατήσει εδώ ως κοπέλα, τί ύψος έχεις αν επιτρέπεται;
Κάνε προπονήσεις για τα αθλήματα κι αν είσαι στους προσωρινούς πήγαινε στα αθλήματα. Μην αποθαρρύνεσαι. Καλή επιτυχία!
Ελα αδερφε και γω ΙΕΚ, ασε τους να κλαινε!
3.25 κανω το 1000αρι ας ερθει να μς κοψει. Σκουτερ θελει για να σταθει διπλα μου!
Παιδιά όντως κόβουν στο ύψος αλλά μην αγχώνεστε κ για αυτό τώρα! Ο άλλος λέει το κάνει 3.25 χαχαχα με τις στροφές ή χωρίς ; Εμείς δηλαδή που το κάνουμε 3.50-3.53 είμαστε αποτυχημένοι ; Χαχαχα πήγαινε στους Ολυμπιακούς αστέρι μου αδικείσαι.
Δωστε μας τα φώτα σας να το κάνουμε κι εμείς
Καμιά συμβουλή; Πέρα από προπονήσεις!
Αν θες στείλε προσωπικό να σε βοηθήσω δεν απαντω δημόσια. Το μόνο που θα πω εδώ είναι προπόνηση! Δεν υπάρχει κάτι πέρα από την προπόνηση για να το βγάλεις. Κ δεν σου λεω να το κανείς τόσο χαμηλά. Και 4 λεπτα με 4.05 το πολύ είσαι πολύ καλά! Από κει κ έπειτα κόβουν κ θα πουν 4.21 γεια σας. Τα ξέρω τα έχω δει
Ειλικρινά δεν θα ήθελα να έχω ως μελλοντικούς "συναδέλφους" (όταν και αν) ανθρώπους που το παίζουν μαμαω και δέρνω, και γενικα που ξύνονται για καβγά, ειλικρινά όμως…
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες