Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)
Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)
Το ΚΠΓ δεν ήθελε ούτε μετάφραση ούτε επικύρωση μιας και έχει και την μετάφραση πάνω γιατί είναι από το υπουργείο παιδείας και σφραγίδα από το ίδιο υπουργείο. Και ερωτώ αυτό ήθελε επικύρωση; Όχι προφανώς, γιατί αν ψάξει κάποιος στο Google περί επικύρωσης εγγράφων λέει ότι όσα είναι δημόσια έγγραφα ημεδαπής δεν χρειάζονται επικύρωση, υποβάλλονται και γίνονται υποχρεωτικά αποδεκτά σε ευκρινή φωτοαντιγραφα.
Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)
Καλησπέρα σας να ρωτήσω εγώ που κατέθεσα πτυχίο Αγγλικής Φιλολογίας ΑΕΙ χρειαζόταν επικυρωση;
Γιατί μεταφραση δεν χρειάζονταν σίγουρα αφού είναι γραμμένο στα ελληνικά
Γιατί μεταφραση δεν χρειάζονταν σίγουρα αφού είναι γραμμένο στα ελληνικά
Από τότε που είπαν ότι δεν χρειάζεται μετάφραση μπερδευτηκαν πολλά άτομα.
Αν δεν το είχαν πει αυτό θα γινόταν η μετάφραση και τέλος όπως και προγενέστερα
Αν δεν το είχαν πει αυτό θα γινόταν η μετάφραση και τέλος όπως και προγενέστερα
Σφραγίδα του πανεπιστημίου εννοείς?
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 29
Πες τα ανθρωπε μου. Δλδ τι να κανουμε εμεις τωρα που πρωτη φορα ασχολιομαστε με κατι τετοιο; Ουτε τους ιδιους βρισκεις στα τηλεφωνα, στο ΚΕΠ που ειχα ρωτησει λεγανε δεν ξερω, το λογιστη δεν εβρισκα. Μεσα σε 3 μερες τι να πρωτο γινειDikas έγραψε: Δευ Νοέμ 13, 2023 11:42 am Για στείλε μας το σημείο που το λέει ότι θέλει επικύρωση να το δούμε κ εμείς. Γιατί άλλο αφήνω να εννοηθεί και άλλο το γράφω. Εδώ δεν πάμε με υποθέσεις. Όσοι δεν έχετε επικυρώσει μην αγχώνεστε και άκυρο να φάτε από ένσταση πάτε δικηγόρο και δικαιώνεστε. Από την στιγμή που δεν το γράφει ρητά δεν υπάρχει ζήτημα. Τα γραπτά μένουν όχι οι υποθέσεις.
Γενικά κανένας δεν ήξερε τίποτα σίγουρα. Ούτε στον ασεπ, ούτε στο υπουργείο δικαιοσύνης, ούτε οι δικηγόροι, ούτε κανείς. Τα στείλαμε και θα δούμε τι θα γίνει. Ξεκάθαρο δεν ήταν τίποτα στην προκήρυξη. Ότι άφηνε να εννοηθούν πράγματα, άφηνε. Αλλά ο καθένας σκέφτεται αλλιώς. Αν αυτά ήταν παγίδες και λόγοι αποκλεισμού θα δείξει σε δύο εβδομάδες.
-
- Λοχίας
Η λογικη μιλησε ξαναMarkus έγραψε: Δευ Νοέμ 13, 2023 2:29 pm Γενικά κανένας δεν ήξερε τίποτα σίγουρα. Ούτε στον ασεπ, ούτε στο υπουργείο δικαιοσύνης, ούτε οι δικηγόροι, ούτε κανείς. Τα στείλαμε και θα δούμε τι θα γίνει. Ξεκάθαρο δεν ήταν τίποτα στην προκήρυξη. Ότι άφηνε να εννοηθούν πράγματα, άφηνε. Αλλά ο καθένας σκέφτεται αλλιώς. Αν αυτά ήταν παγίδες και λόγοι αποκλεισμού θα δείξει σε δύο εβδομάδες.
Ε ναι φυσικά και έχει. Και εγώ εκεί καταλήγω πως δεν υπάρχει θέμα, διάβασα αυτό το εδάφιο που έλεγε περί δημόσια έγγραφα της ημεδαπής... Αλλά έλεγε πως ιδιωτικά έγγραφα της ημεδαπής (αποδεικτικά γνώσης Η/Υ, πιστοποιητικα πολυτεκνικης Ιδιότητας ΑΣΠΕ κτλ, δεν χρειάζονται και αυτά
Μεταφραση και επικυρωση
Το ΑΣΠΕ έχει υπογραφή από μόνο του δεν χρειάζεται αλλαγή επικύρωση. Όπως κάθε έγγραφο ημεδαπής έχει υπογραφή ή κωδικό γνησιότητας, καλή ώρα το ecdl μου. Δεν καταλαβαίνω γιατί να χρειάζεται κάτι παραπάνω. Οποιοσδήποτε πλέον μπορεί να βρει ακριβώς τι έχουμε και τι όχι, αν είναι γνήσιο ή όχι. Και εδώ είμαστε αν χρειαστεί να το επιβεβαιώσουμε.anastasia1 έγραψε: Δευ Νοέμ 13, 2023 2:35 pmΕ ναι φυσικά και έχει. Και εγώ εκεί καταλήγω πως δεν υπάρχει θέμα, διάβασα αυτό το εδάφιο που έλεγε περί δημόσια έγγραφα της ημεδαπής... Αλλά έλεγε πως ιδιωτικά έγγραφα της ημεδαπής (αποδεικτικά γνώσης Η/Υ, πιστοποιητικα πολυτεκνικης Ιδιότητας ΑΣΠΕ κτλ, δεν χρειάζονται και αυτά
Μεταφραση και επικυρωση
Ενδεικτικά να σας πω, γνωστός από την δουλειά που έκανε αίτηση δήλωσε πολύ καλή γνώση αγγλικών χωρις να έχει καν lower και ΙΕΚ χωρίς να έχει πάρει την πιστοποίηση από ΕΟΠΕΠ. Στον άνθρωπο αυτόν ήρθε μήνυμα να στείλει δικαιολογητικά. Πόσοι ακόμα τέτοιοι να είναι που θα φάνε άκυρο ;
Καλησπέρα σας έχω στείλει συστημένο τον φάκελο με τα δικαιολογητικά όπως ζητούσε η προκήρυξη, βάζω το tracking number και μου βγάζει πως παραδόθηκε αποθήκη ΕΛΤΑ Αμπελοκήπων. Ρωτησα υπάλληλο των ΕΛΤΑ και μου είπε πως έχει θυρίδα το υπουργείο Δικαιοσύνης και θα τα παραλάβει υπάλληλος του υπουργείου από εκεί. Ισχυει αυτό; Εσάς τι σας βγάζει το tracking number;
-
- Λοχίας
Κι εμενα το ιδιο απο την Παρασκευη. Τριτη πρωι τα εστειλα απο εδω, Παρασκευη μεσημερι πηγανε εκει και ακομα ειναι εκει ΑμπελοκηπωνΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 13, 2023 3:41 pm Καλησπέρα σας έχω στείλει συστημένο τον φάκελο με τα δικαιολογητικά όπως ζητούσε η προκήρυξη, βάζω το tracking number και μου βγάζει πως παραδόθηκε αποθήκη ΕΛΤΑ Αμπελοκήπων. Ρωτησα υπάλληλο των ΕΛΤΑ και μου είπε πως έχει θυρίδα το υπουργείο Δικαιοσύνης και θα τα παραλάβει υπάλληλος του υπουργείου από εκεί. Ισχυει αυτό; Εσάς τι σας βγάζει το tracking number;
Άρα όντως έτσι όπως τα λέει είναι! Και εγώ Τρίτη πρωί τα έστειλα αλλά απόρησα με τη διεύθυνση παράδοσης. Οποτε όλα καλά! Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες