Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
mixalis27
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 11

Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)

Δημοσίευση από mixalis27 »

Προφανως και τα πτυχία θελανε μετάφραση και επικύρωση από τον δικηγόρο!
Ειδικά όσοι δώσατε τα διαδυκτιακα πτυχία τύπου Golearn θέλουν εννοείται, και σας το λένε κιόλας από το κέντρο για να συμμετέχετε και προκήρυξη του δημοσίου θέλει μετάφραση και επικύρωση από δικηγόρο που συνεργάζονται οι ίδιοι τους με κανένα 40αρι έξτρα νομίζω στη πληρωμή του πτυχίου όταν είναι να σας το αποστείλουν αλλιώς το στέλνουν όπως είναι και πάτε οποτε θέλετε για να το μεταφράσετε και να το επικυρωσετε, αν πάλι το θέλετε για εργασία στο εξωτερικό τότε δεν ήθελε κάποια επικύρωση…αλλά για προκήρυξη δημοσίου θέλει μετάφραση και επικύρωση …Αυτά μου είχαν πει εμένα και το είχα κάνει όταν το είχα πάρει
Papapapa

Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)

Δημοσίευση από Papapapa »

mixalis27 έγραψε: Κυρ Νοέμ 12, 2023 9:37 pm Προφανως και τα πτυχία θελανε μετάφραση και επικύρωση από τον δικηγόρο!
Ειδικά όσοι δώσατε τα διαδυκτιακα πτυχία τύπου Golearn θέλουν εννοείται, και σας το λένε κιόλας από το κέντρο για να συμμετέχετε και προκήρυξη του δημοσίου θέλει μετάφραση και επικύρωση από δικηγόρο που συνεργάζονται οι ίδιοι τους με κανένα 40αρι έξτρα νομίζω στη πληρωμή του πτυχίου όταν είναι να σας το αποστείλουν αλλιώς το στέλνουν όπως είναι και πάτε οποτε θέλετε για να το μεταφράσετε και να το επικυρωσετε, αν πάλι το θέλετε για εργασία στο εξωτερικό τότε δεν ήθελε κάποια επικύρωση…αλλά για προκήρυξη δημοσίου θέλει μετάφραση και επικύρωση …Αυτά μου είχαν πει εμένα και το είχα κάνει όταν το είχα πάρει
Πόσες φορές θα το πουμε! Τα πτυχία που αναφέρονταν μέσα στη προκήρυξη δεν ήθελαν μετάφραση. Μονο επικύρωση.
Visitor

Δημοσίευση από Visitor »

Παντως πιστευω πως θα υπάρχουν κι υποψήφιοι που θα έκαναν την βλακεία να στείλουν την πρωτότυπη επικύρωση κι όχι φωτοαντίγραφο.
DIMITRA91
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από DIMITRA91 »

Η επικύρωση γίνεται πάνω στο αντίγραφο ούτως ή άλλως, όχι πάνω στο πρωτότυπο.
Το αναφέρω για να μην αγχωθουν άδικα κάποιοι.
Παιδιά η μετάφραση είναι ένα κείμενο του δικηγόρου που λέει "ακριβής μετάφραση από την αγγλική στην ελληνική γλώσσα... " και αναφέρει τους νόμους που αφορούν την μετάφραση.
Η επικύρωση γίνεται πάνω σε αντίγραφο του όποιου πιστοποιητικού γλωσσομάθειας και είναι ένα κειμενακι που λέει "ακριβές αντίγραφο εκ του πρωτοτύπου (ή εκ του επισήμου) ... Το οποίο επικυρώνω ". Και ο δικηγόρος υπογράφει και σφραγίζει.
Τα πρωτότυπα δεν τα προσκομιζουμε, μόνο αντίγραφα επικυρωμένα.
DIMITRA91
Λοχίας
Λοχίας

Visitor έγραψε: Κυρ Νοέμ 12, 2023 9:54 pm Παντως πιστευω πως θα υπάρχουν κι υποψήφιοι που θα έκαναν την βλακεία να στείλουν την πρωτότυπη επικύρωση

Η επικύρωση γίνεται πάνω στο αντίγραφο ούτως ή άλλως, όχι πάνω στο πρωτότυπο.
Το αναφέρω για να μην αγχωθουν άδικα κάποιοι.
Παιδιά η μετάφραση είναι ένα κείμενο του δικηγόρου που λέει "ακριβής μετάφραση από την αγγλική στην ελληνική γλώσσα... " και αναφέρει τους νόμους που αφορούν την μετάφραση.
Η επικύρωση γίνεται πάνω σε αντίγραφο του όποιου πιστοποιητικού γλωσσομάθειας και είναι ένα κειμενακι που λέει "ακριβές αντίγραφο εκ του πρωτοτύπου (ή εκ του επισήμου) ... Το οποίο επικυρώνω ". Και ο δικηγόρος υπογράφει και σφραγίζει.
Τα πρωτότυπα δεν τα προσκομιζουμε, μόνο αντίγραφα επικυρωμένα.
FF24
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από FF24 »

Θέλω να είμαι αισιόδοξος ότι με την ένσταση που θα κάνω απλά θα τους βάλω στον κόπο να διασταυρώσουν την γνησιότητα του. Δεν είναι ότι λείπει το δικαιολογητικό. Το Edexcel που έχω είναι αναγνωρισμένο στην Ελλάδα, όπως και άλλα τέτοια γνωστά πτυχία που δεν χρειάζονταν μετάφραση. Ελπίζω να μην είναι λόγος απόρριψης και με μια ένσταση ή οτιδήποτε άλλο που μπορώ να κάνω να μπορώ να συνεχίσω για τα ΠΚΕ.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Μέχρι τα ΠΚΕ έχεις πορεία φίλε όπως κ όλοι μας… αν είναι σωστές οι 3.000 αιτήσεις πχ, γύρω στα 1200 άτομα θα καλέσουν για ΠΚΕ. Αν είσαι μέσα σε αυτά καλώς κ καλή επιτυχία
Επισκέπτης

Δεν το λες σωστά.
Πάνω στην μετάφραση κάτω λέει εκ του επικηρωμενου.
Δηλαδή πιστοποιεί το πρότυπο.
Και μετά υπογραφή και σφραγίζει.
Παιδιά δεν άλλαξε κάτι από τις άλλοθς τους διαγωνισμούς και στους άλλους μετάφραση κάναμε και επικηρωση στο ίδιο χαρτί
FF24
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από FF24 »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Νοέμ 12, 2023 10:34 pm Μέχρι τα ΠΚΕ έχεις πορεία φίλε όπως κ όλοι μας… αν είναι σωστές οι 3.000 αιτήσεις πχ, γύρω στα 1200 άτομα θα καλέσουν για ΠΚΕ. Αν είσαι μέσα σε αυτά καλώς κ καλή επιτυχία
Φίλε το ξέρω, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα μαι στα ΠΚΕ, το μόνο που χρειάζεται είναι να μην βγει άκυρη. Καλή μας επιτυχία εννοείται!
FF24
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από FF24 »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Νοέμ 12, 2023 10:35 pm Δεν το λες σωστά.
Παιδιά δεν άλλαξε κάτι από τις άλλοθς τους διαγωνισμούς και στους άλλους μετάφραση κάναμε και επικηρωση στο ίδιο χαρτί
Δεν άλλαξε, τα στέλναμε ταχυδρομικά τις προηγούμενες φορές και δεν χρειαζόταν, ξέρεις κάποιο άτομο που τον έκοψαν επειδή τα έστειλε ταχυδρομικά και δεν είχε επικύρωση; Το πτυχίο μου δεν χρειαζόταν μετάφραση
DIMITRA91
Λοχίας
Λοχίας

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Νοέμ 12, 2023 10:35 pm Δεν το λες σωστά.
Η δική μου η δικηγόρος όπως τα λέω τα έκανε και τώρα και σε άλλη προκήρυξη κι έγιναν δεκτά. Καλή επιτυχία
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Pyr »

Ξέρουνε οι δικηγόροι ... Απο την στιγμή που αναγράφει το κείμενο της επικύρωσης ή κ της μετάφρασης σε φωτοαντίγραφο της όποιας πιστοποίησης με σφραγίδες και υπογραφές αυτά αρκούνε... Μην δημιουργείτε επιπλέον άγχος στον κόσμο ψάχνοντας κ την δουλειά των δικηγόρων αν την έκαναν σωστά ή λάθος... Ειναι κάτι απλό για αυτους...
mrhabuya
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από mrhabuya »

Η προκηρυξη το γραφει ξεκαθαρα. Δεν χρειαζονται επικυρωση ΜΟΝΟ ΕΑΝ τα δικαιολογητικα στελνονται ηλεκτρονικα
ChriKon

Δημοσίευση από ChriKon »

Καλά ότι να ναι εδώ μέσα
Ο καθένας λέει αλλά ντάλα και με ειρωνεία και αγχώνετε άτομα που όντως ασχολούνται σοβαρα με αυτό. Το μυαλό στο πως θα την πειτε στον άλλο είναι για απλα πραγματα. Οτι στείλαμε στείλαμε τώρα δν αλλάζει. Οποιος απορριφθεί για κάτι θα κάνει ένσταση αμα χρειαστεί. Καλη επιτυχία σε όλους!
Επισκέπτης

Εγώ που τα έστειλα χωρίς επικύρωση ο χαζός λέτε να δεχτούν την ένσταση;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Kakarot και 9 επισκέπτες