Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ChriKon

Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)

Δημοσίευση από ChriKon »

ChriKon έγραψε: Κυρ Νοέμ 12, 2023 2:47 pm
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Νοέμ 12, 2023 2:12 pm Όταν υποβάλλονται ηλεκτρονικά σου λέει δεν χρειάζονται. Αφήνοντας να εννοηθεί ότι σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση χρειάζεται.
Όταν λέμε επικυρωση εννοουμε τη μετάφραση που έχει και σφραγίδες πανω έτσι;
Επισης φωτοτυπία ήθελε ή την πρωτοτυπη μετάφραση?
Επισκέπτης

Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Ρε παιδιά τι δε καταλάβατε; Δηλ πως άλλοι το κατάλαβαν για την επικύρωση και άλλοι δε το κατάλαβαν; Για όλους το ίδιο έγραφε ότι ηλεκτρονικά δεν επικυρώνονται άρα η λογική λέει πως αφού στέλνεις ταχυδρομικώς θέλει επικύρωση! Μασημένη τροφή θέλετε μου φαίνεται
unknown23
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από unknown23 »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Νοέμ 12, 2023 2:58 pm Ρε παιδιά τι δε καταλάβατε; Δηλ πως άλλοι το κατάλαβαν για την επικύρωση και άλλοι δε το κατάλαβαν; Για όλους το ίδιο έγραφε ότι ηλεκτρονικά δεν επικυρώνονται άρα η λογική λέει πως αφού στέλνεις ταχυδρομικώς θέλει επικύρωση! Μασημένη τροφή θέλετε μου φαίνεται
Δε νομιζω πως θελει κανεις μασημενη τροφη, εμεις απλα αναφερουμε οτι ειναι υποχρεωμενοι να μας πουν τι ακριβως θελουν. Οπως γραφει για τον τροπο αποδειξης της εμπειριας πχ θα μπορουσε η προκηρυξη να το αναφερει κι αυτο. Δε μιλαμε για κατι αυτονοητο. Μιλαμε για εγγραφα που οι ιδιοι ζητανε, κι εφοσον τα ζητανε να επεξηγουν πως και τι θελουν. Για να αποφευγονται οποιεσδηποτε ανακριβειες. Τοσο απλο νομιζω. Γιατι θα μπορουσε και καποιος αλλος να πει οτι αφου ηλεκτρονικα δεν τα θελουν επικυρωμενα, αντιστοιχως δεν τα θελουν και οταν αποστελλονται ταχυδρομικα
FF24
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από FF24 »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Νοέμ 12, 2023 2:58 pm Ρε παιδιά τι δε καταλάβατε; Δηλ πως άλλοι το κατάλαβαν για την επικύρωση και άλλοι δε το κατάλαβαν; Για όλους το ίδιο έγραφε ότι ηλεκτρονικά δεν επικυρώνονται άρα η λογική λέει πως αφού στέλνεις ταχυδρομικώς θέλει επικύρωση! Μασημένη τροφή θέλετε μου φαίνεται
Εν τω μεταξύ εσείς που πετάγεστε και τονίζετε το λάθος ή την παρερμηνεία κάποιου λέγοντας του για μασημενες τροφές και "σας τα έλεγα εγώ" είστε οι ίδιοι που όταν κάποιος ρωτάει κάτι για να κάνει ορθά την αίτηση του το προσπερνατε ή θυμώνετε γιατί για εσάς φαίνεται προφανές. Εσένα περίμενα να μου μιλήσεις για μασημένη τροφή ή να υποτιμήσεις την νοημοσύνη μου. Εσείς οι τυχαίοι "επισκέπτες" και αν όχι όλοι αλλά οι περισσότεροι μπαίνετε μέσα με σκοπό να δείτε τι αδυναμίες έχει ο άλλος για να δείτε αν τον περνάτε σε μόρια ή να κραξετε τα λάθη τους. Αν όντως ακυρωθεί η αίτηση μου και τύχει να περάσεις, το καλό είναι ότι δεν θα σε έχω συνάδελφο.
unknown23
Λοχίας
Λοχίας

Θελω επιπλεον να αναφερω οτι το ειχα ψαξει και εγραφε μεσα οτι χρειαζονται επικυρωση σε περιπτωση που το αναφερει η προκηρυξη ρητα. Εδω δεν το αναφερει. Αρα πως να το σκεφτει ο αλλος μονος του δλδ; Να φανταστουμε οτι το υπαινεισσεται; Να κανουμε εικασιες μονοι μας; Εχω διαβασει κ αλλες προκηρυξεις και το γραφανε καποιες ενω αλλες οχι. Οπως εγινε κι εδω.
Επισκέπτης

Δε πάει να πει απαραίτητα ότι θα ακυρώσουν τις αιτήσεις ρε παιδιά. Ετσι κ αλλιώς το αν είναι έγκυρα τα πτυχία είναι κάτι που αποδεικνύεται.
Όποτε μην αγχώνεστε όλα καλά θα πάνε
Επισκέπτης

Δε πάει να πει απαραίτητα ότι θα ακυρώσουν τις αιτήσεις ρε παιδιά. Ετσι κ αλλιώς το αν είναι έγκυρα τα πτυχία είναι κάτι που αποδεικνύεται.
unknown23
Λοχίας
Λοχίας

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Νοέμ 12, 2023 3:40 pm Δε πάει να πει απαραίτητα ότι θα ακυρώσουν τις αιτήσεις ρε παιδιά. Ετσι κ αλλιώς το αν είναι έγκυρα τα πτυχία είναι κάτι που αποδεικνύεται.
Θα συμφωνησω. Υπαρχει και το γνησιο. Ωχου τωρα
Giannis456k

Δημοσίευση από Giannis456k »

ChriKon έγραψε: Κυρ Νοέμ 12, 2023 3:41 pm Μετάφραση ήθελε όχι επικυρώση
Εγώ έτσι ξερω

Οτι να ναι εσυ εισαι σε αλλο εργο!
ChriKon

Δημοσίευση από ChriKon »

Giannis456k έγραψε: Κυρ Νοέμ 12, 2023 3:54 pm
ChriKon έγραψε: Κυρ Νοέμ 12, 2023 3:41 pm Μετάφραση ήθελε όχι επικυρώση
Εγώ έτσι ξερω

Οτι να ναι εσυ εισαι σε αλλο εργο!

Πάλι καλά έχουμε κι εσένα!
Ξερόλα εσυ γεννήθηκες και τα ήξερες όλα
Tzakson15
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Tzakson15 »

Παιδιά, όταν κάποιος κάνει μετάφραση του πτυχίου αγγλικών αμέσως ο δικηγόρος από κάτω κάνει και επικύρωση.
Το γράφει κιόλας εκ του επικυρωμένου.
Εάν κάποιος έκανε μετάφραση αμέσως έκανε και επικηρωση εφόσον ο δικηγόρος υπογραφή ότι μεταφράζει το πρότυπο και υπογράφει γι'αυτό.
ChriKon

Δημοσίευση από ChriKon »

Tzakson15 έγραψε: Κυρ Νοέμ 12, 2023 8:35 pm Παιδιά, όταν κάποιος κάνει μετάφραση του πτυχίου αγγλικών αμέσως ο δικηγόρος από κάτω κάνει και επικύρωση.
Το γράφει κιόλας εκ του επικυρωμένου.
Εάν κάποιος έκανε μετάφραση αμέσως έκανε και επικηρωση εφόσον ο δικηγόρος υπογραφή ότι μεταφράζει το πρότυπο και υπογράφει γι'αυτό.
Αν αυτό το στείλουμε φωτοτυπία υπάρχει θέμα; Ήθελε το πρωτότυπο μήπως; Αμάν πια όλα αγχωτικά
Giotiop

Δημοσίευση από Giotiop »

Μερικοί είστε τσακωμενοι με τη λογική.
Άμα στείλεις τα πρωτότυπα μετά εσύ τι θα έχεις;
Είναι δυνατόν να ρωτάτε τέτοια χαζομάρες?
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες