Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
FF24
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 46

Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)

Δημοσίευση από FF24 »

mrhabuya έγραψε: Κυρ Νοέμ 12, 2023 12:48 pm Τα πτυχια ξενων γλωσσων θελανε επικυρωση επειδη σταλθηκαν ταχυδρομικα. Αν στελνονταν ηλεκτρονικα ΔΕΝ θα θελανε. Μεταφραση θελανε μονο οσα ΔΕΝ ηταν στη λιστα της προκηρυξης. Το γραφει ξεκαθαρα μεσα
Και τώρα βγαίνει άκυρη η αίτηση μου?
unknown23
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 29

Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)

Δημοσίευση από unknown23 »

FF24 έγραψε: Κυρ Νοέμ 12, 2023 12:57 pm
mrhabuya έγραψε: Κυρ Νοέμ 12, 2023 12:48 pm Τα πτυχια ξενων γλωσσων θελανε επικυρωση επειδη σταλθηκαν ταχυδρομικα. Αν στελνονταν ηλεκτρονικα ΔΕΝ θα θελανε. Μεταφραση θελανε μονο οσα ΔΕΝ ηταν στη λιστα της προκηρυξης. Το γραφει ξεκαθαρα μεσα
Και τώρα βγαίνει άκυρη η αίτηση μου;
Εχω ακριβως την ιδια απορια! Δεν ξεκαθαριστηκε ουτε αυτο στην προκηρυξη. Λεει μονο αν τα στειλεις ηλεκτρονικα. Δηλαδη τι; Να μυρισουμε τα νυχια μας; Αμα ακυρωσουν αιτησεις ή κοψουν για αυτο μετα οι ενστασεις θα τρεχουν και δε θα φτανουν! Εφοσον δεν ξεκαθαριζετι ρητα δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να το γνωριζουμε ουτε εχουμε ολοι εμπειρια σε προηγουμενες προκυρηξεις. Αρκετοι δεν τα επικυρωσαμε παντως
unknown23
Λοχίας
Λοχίας

Και μη σχολιασω κ το γεγονος οτι αυτοι εκει στα γραφεια μεχρι τελευταια στιγμη δε σηκωναν και τα τηλεφωνα για αποριες
FF24
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από FF24 »

Είναι φοβερά κακογραμμένη η προκήρυξη, το συντακτικό και τα σημεία στίξης του. Σε πολλά σημεία υπάρχουν κενά και ασάφειες. Ντροπή! Ούτε ένα τηλέφωνο επικοινωνίας από ένα αρμόδιο γραφείο διευκρινίσεων δεν είχαν αφήσει! Εννοείται ένσταση, εννοούνται αυτά! Τα πτυχία μας έχουν κωδικό πιστοποίησης γνησιότητας πάνω! Ας τολμήσουν να βγάλουν εσφαλμένο το φάκελο μου και θα δουν πως θα φύγει το 30αρι για την ένσταση! Όπως το εξηγεί, βάζει τελεία και συνεχίζει και λέει για "αυτά τα πτυχία"! Ποια πτυχία ρε ποιητή μου!; Για τα πτυχία που δεν είναι στο πλαίσιο ή για αυτά που είναι!; Τι μου βάζεις τελεία και συνεχίζεις χωρίς διευκρίνιση στο ποια πτυχία ζητάς!
unknown23
Λοχίας
Λοχίας

FF24 έγραψε: Κυρ Νοέμ 12, 2023 1:13 pm Είναι φοβερά κακογραμμένη η προκήρυξη, το συντακτικό και τα σημεία στίξης του. Σε πολλά σημεία υπάρχουν κενά και ασάφειες. Ντροπή! Ούτε ένα τηλέφωνο επικοινωνίας από ένα αρμόδιο γραφείο διευκρινίσεων δεν είχαν αφήσει! Εννοείται ένσταση, εννοούνται αυτά! Τα πτυχία μας έχουν κωδικό πιστοποίησης γνησιότητας πάνω! Ας τολμήσουν να βγάλουν εσφαλμένο το φάκελο μου και θα δουν πως θα φύγει το 30αρι για την ένσταση! Όπως το εξηγεί, βάζει τελεία και συνεχίζει και λέει για "αυτά τα πτυχία"! Ποια πτυχία ρε ποιητή μου!; Για τα πτυχία που δεν είναι στο πλαίσιο ή για αυτά που είναι!; Τι μου βάζεις τελεία και συνεχίζεις χωρίς διευκρίνιση στο ποια πτυχία ζητάς!
Θα συμφωνησω 100%. Λες και θελανε επιτηδες να ακυρωσουν αιτησεις, δεν καταλαβαινω τι τρεχει. Στα πτυχια μας και σφραγιδες υπαρχουν και γνησιοτητες και ολα αυτα. Κι απο οσο γνωριζω, απο οταν το πηρα ακομη και ακομα και σημερα οποιο παιδι παιρνει πιστοποιηση ξενογλωσση χρησιμοποιειται αυτουσια στο συνολο των φορεων. Εκτος κι αν ειναι τιποτα αγραμματοι και δεν καταλαβαινουν που πρεπει να βρουν τη γνησιοτητα σε αυτα τα χαρτια, δλδ ελεος. Μας εχουν κατα αγχωσει για μια ρημαδα αιτηση. Ακυρωνουν για το ενα ακυρωνουν για το αλλο. Ας ακυρωσουν χωρις λογο, και ετοιμη η ενσταση
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Συνυποψήφιοι θελανε επικύρωση οι ξένες γλώσσες επειδή στείλαμε τα χαρτιά μας με ταχυδρομείο! Αυτό είχα καταλάβει εγώ κ αυτό έκανα για κάθε ενδεχόμενο! Μακάρι ρε παιδιά να μην σας απορρίψουν από αυτό κρίμα θα είναι. Αλλά νομίζω πως όντως θελανε επικύρωση.
unknown23
Λοχίας
Λοχίας

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Νοέμ 12, 2023 1:23 pm Συνυποψήφιοι θελανε επικύρωση οι ξένες γλώσσες επειδή στείλαμε τα χαρτιά μας με ταχυδρομείο! Αυτό είχα καταλάβει εγώ κ αυτό έκανα για κάθε ενδεχόμενο! Μακάρι ρε παιδιά να μην σας απορρίψουν από αυτό κρίμα θα είναι. Αλλά νομίζω πως όντως θελανε επικύρωση.
Εσυ μπορει να εχεις δικαιο αλλα κι αυτοι δεν το γραφανε πουθενα. Εφοσον δεν ενημερωθηκαμε καταλληλως δεν νομιζω οτι εχουν καποιο εκνομο δικαιωμα να ακυρωσουν, αποψη μου παντα. Δεν ειμαστε προφητες ουτε εχουμε διορατικες ικανοτητες για να το μαντεψουμε. Ουτε μασαμε φυλλα σαν την Πυθεια να μας πουνε
Επισκέπτης

Αυτοί όμως μασάνε φύλλα σαν την μαντάμ ζαιρα εκεί μέσα και κάνουν ο, τι θέλουν. Υπομονή μέχρι τα προσωρινά
FF24
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από FF24 »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Νοέμ 12, 2023 1:23 pm Συνυποψήφιοι θελανε επικύρωση οι ξένες γλώσσες επειδή στείλαμε τα χαρτιά μας με ταχυδρομείο! Αυτό είχα καταλάβει εγώ κ αυτό έκανα για κάθε ενδεχόμενο! Μακάρι ρε παιδιά να μην σας απορρίψουν από αυτό κρίμα θα είναι. Αλλά νομίζω πως όντως θελανε επικύρωση.
Όχι φίλε μου, δεν θα σπάσω το κεφάλι μου να φανταστώ τι μπορεί να πάει λάθος με το κάθε χαρτί! Να καταλάβω τι θέλει να πει το μαντείο των Δελφών! Εννοείται ένσταση, εννοείται θα τους επιδειξω και το γνήσιο αν χρειαστεί! Ακόμα και δικηγόρο θα βάλω αν χρειαστεί! Δεν θα κάτσω να υποστώ τέτοια σφαγή! Γ@μω την γραφειοκρατία μου
Επισκέπτης

Φιλαράκι, ηρέμησε γιατί αν μέχρι να βγουν τα προσωρινά έχεις τέτοιο άγχος (βγω δεν βγω άκυρος) θα τρελαθείς. Χαλαρά και αν τελικά σε απορρίψουν βάλε δικηγορο κ τέλος
FF24
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από FF24 »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Νοέμ 12, 2023 1:35 pm Φιλαράκι, ηρέμησε γιατί αν μέχρι να βγουν τα προσωρινά έχεις τέτοιο άγχος (βγω δεν βγω άκυρος) θα τρελαθείς. Χαλαρά και αν τελικά σε απορρίψουν βάλε δικηγορο κ τέλος
Δεν έχω άγχος, αλλά έχω τρέξει πολύ για μήπως περάσω! Όπως όλοι μας! Δεν τους παραθέτω κάποιο έγγραφο που στερείται γνησιότητας, ούτε υποψία ως προς αυτό, γι'αυτό και το θεωρώ άδικο! Αν ήταν πιο επεξηγηματικοι δεν θα μιλούσα, αλλά αν κάτσεις και το διαβάσεις προσεκτικά το απόσπασμα θα σου δημιουργηθεί και σένα η απορία. Επικύρωση για αυτά που είναι σε πλαίσιο και αναφέρονται ή στα άλλα που χρήζουν μετάφρασης;

https://ibb.co/yp0jjNL
unknown23
Λοχίας
Λοχίας

FF24 έγραψε: Κυρ Νοέμ 12, 2023 1:41 pm
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Νοέμ 12, 2023 1:35 pm Φιλαράκι, ηρέμησε γιατί αν μέχρι να βγουν τα προσωρινά έχεις τέτοιο άγχος (βγω δεν βγω άκυρος) θα τρελαθείς. Χαλαρά και αν τελικά σε απορρίψουν βάλε δικηγορο κ τέλος
Δεν έχω άγχος, αλλά έχω τρέξει πολύ για μήπως περάσω! Όπως όλοι μας! Δεν τους παραθέτω κάποιο έγγραφο που στερείται γνησιότητας, ούτε υποψία ως προς αυτό, γι'αυτό και το θεωρώ άδικο! Αν ήταν πιο επεξηγηματικοι δεν θα μιλούσα, αλλά αν κάτσεις και το διαβάσεις προσεκτικά το απόσπασμα θα σου δημιουργηθεί και σένα η απορία. Επικύρωση για αυτά που είναι σε πλαίσιο και αναφέρονται ή στα άλλα που χρήζουν μετάφρασης;

https://ibb.co/yp0jjNL
Μερικοι τρεχουμε στην κυριολεξια πολυ για να περασουμε.8 μηνες τρεχω στα γηπεδα🤣
Επισκέπτης

Όταν υποβάλλονται ηλεκτρονικά σου λέει δεν χρειάζονται. Αφήνοντας να εννοηθεί ότι σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση χρειάζεται.
ChriKon

Δημοσίευση από ChriKon »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Νοέμ 12, 2023 2:12 pm Όταν υποβάλλονται ηλεκτρονικά σου λέει δεν χρειάζονται. Αφήνοντας να εννοηθεί ότι σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση χρειάζεται.
Όταν λέμε επικυρωση εννοουμε τη μετάφραση που έχει και σφραγίδες πανω έτσι?
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες