Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Labros98
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 43

Re: Εποπ

Δημοσίευση από Labros98 »

Giorgosd3827 έγραψε: Σάβ Νοέμ 11, 2023 8:44 pm Ενδιαφέρομαι να δουλέψω ως επαγγελματίας οπλίτης στον στρατό αεροπορίας έχω βύσμα αλλά δεν έχω αποφασίσει σε ποιο σώμα στρατού να καταταγω κατά πόσο θα μου ήταν χρήσιμο το απολυτήριο ΕΔ για κάποια θέση Εποπ στον στρατό ξηράς ;
Παλικάρι, λυπάμαι.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Giorgosd3827 έγραψε: Σάβ Νοέμ 11, 2023 8:44 pm Ενδιαφέρομαι να δουλέψω ως επαγγελματίας οπλίτης στον στρατό αεροπορίας έχω βύσμα αλλά δεν έχω αποφασίσει σε ποιο σώμα στρατού να καταταγω κατά πόσο θα μου ήταν χρήσιμο το απολυτήριο ΕΔ για κάποια θέση Εποπ στον στρατό ξηράς ;
Διαβαζοντας και μονο αυτο νομιζω οτι εισαι ο καταλληλος ΕΠΟΠ. Εχεις την απαραιτητη ελλειψη iq και εισαι νοητικα κατωτερος.
Συγχαρητηρια welcome to greek army
Giorgosd3827
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Εποπ

Δημοσίευση από Giorgosd3827 »

Ενδιαφέρομαι να δουλέψω ως επαγγελματίας οπλίτης στον στρατό αεροπορίας έχω βύσμα αλλά δεν έχω αποφασίσει σε ποιο σώμα στρατού να καταταγω κατά πόσο θα μου ήταν χρήσιμο το απολυτήριο ΕΔ για κάποια θέση Εποπ στον στρατό ξηράς ;
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Νοέμ 11, 2023 9:24 pm Μακάρι να κρατήσεις τίς απόψεις αυτές γιατί από ότι καταλαβαίνω είσαι χαμηλών τόνων κ κοιτάς την ουσία κ όχι τα εφέ.
Χαμηλων τονων αλλα με πολυ τσαγανο. Σωστα καταλαβες
Επισκέπτης

Giorgosd3827 έγραψε: Σάβ Νοέμ 11, 2023 9:35 pm Ενδιαφέρομαι να δουλέψω ως επαγγελματίας οπλίτης στον στρατό αεροπορίας έχω βύσμα αλλά δεν έχω αποφασίσει σε ποιο σώμα στρατού να καταταγω κατά πόσο θα μου ήταν χρήσιμο το απολυτήριο ΕΔ για κάποια θέση Εποπ στον στρατό ξηράς ;
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ. Συγχαρητηρια, κερδισες ενα πολυμπριζο!
Επισκέπτης

Ας τον κλεισει καποιος δηλαδη καπου ελεος. Οχι αλλα τετοια επεισοδια στο στρατευμα
Edwwww

Δημοσίευση από Edwwww »

300 θέματα ΕΠΟΠ έχει το φόρουμ ήρθε ο τσίφλικας και τα θέλει όλα στο χέρι.:lol:
Επισκέπτης

Θα σου χρειαστούν κ τα δύο. Καλη τύχη να έχεις. Ειδικοτητα αν επιτρέπεται;
Επισκέπτης

Edwwww έγραψε: Σάβ Νοέμ 11, 2023 9:42 pm 300 θέματα ΕΠΟΠ έχει το φόρουμ ήρθε ο τσίφλικας και τα θέλει όλα στο χέρι.:lol:
Εχει βυσμα ομως το παιδι!
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Νοέμ 11, 2023 9:44 pm Θα σου χρειαστούν κ τα δύο. Καλη τύχη να έχεις. Ειδικοτητα αν επιτρέπεται;
Διαβιβασεις εχω επιλεξει στο στρατο ξηρας και στα αλλα δυο υγειονομικο!
Επισκέπτης

Εντάξει πιστεύω να μπεις όπου είναι καλύτερα. Τα λέμε
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Νοέμ 11, 2023 9:51 pm Εντάξει πιστεύω να μπεις όπου είναι καλύτερα. Τα λέμε
Καλη επιτυχια και σε σενα σε οτιδηποτε κανεις
Επισκέπτης

Σε ευχαριστώ.
Panoss99

Δημοσίευση από Panoss99 »

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που μόχθησαν για αθλήματα και μόρια. Μέσα σε αυτούς είμαι κ εγώ. Όμως στην ζωή κάποιες φορές υπάρχουν αδικίες και τις είδα με τα μάτια μου άπειρες φορές στις πκε. Άτομα που έβγαλαν το μιλι σε 10 λεπτά να υπερηφανεύονται πως φέτος τα κατάφεραν με την αξία τους και έβγαλαν το μιλι σε 7:30. Γι'αυτό ειλικρινά κρατάω μικρό καλάθι για όλα αυτά που διαβάζω εδώ μέσα. Επίσης από την μια θυμωνα πολύ που τελείωνα πρώτος το μιλι πρώτος το 100 μόνο εγώ έβγαλα το είς μήκος και περάσαμε πολλοί, και από την άλλη σκεφτόμουν και έλεγα κρίμα είναι και τα παιδιά δεν ξέρεις τι κουβαλάει ο καθένας. Θα μου πεις ο στρατός δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα αλλά δυστυχώς πια δεν έχει τόση απήχηση και τα στελέχη κάνουν τα στραβά μάτια να συμπληρωθούν οι θέσεις. Αυτή είναι η άποψη μου σωστή ή λάθος!
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες