Παλικάρι, λυπάμαι.Giorgosd3827 έγραψε: Σάβ Νοέμ 11, 2023 8:44 pm Ενδιαφέρομαι να δουλέψω ως επαγγελματίας οπλίτης στον στρατό αεροπορίας έχω βύσμα αλλά δεν έχω αποφασίσει σε ποιο σώμα στρατού να καταταγω κατά πόσο θα μου ήταν χρήσιμο το απολυτήριο ΕΔ για κάποια θέση Εποπ στον στρατό ξηράς ;
Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Re: Εποπ
Διαβαζοντας και μονο αυτο νομιζω οτι εισαι ο καταλληλος ΕΠΟΠ. Εχεις την απαραιτητη ελλειψη iq και εισαι νοητικα κατωτερος.Giorgosd3827 έγραψε: Σάβ Νοέμ 11, 2023 8:44 pm Ενδιαφέρομαι να δουλέψω ως επαγγελματίας οπλίτης στον στρατό αεροπορίας έχω βύσμα αλλά δεν έχω αποφασίσει σε ποιο σώμα στρατού να καταταγω κατά πόσο θα μου ήταν χρήσιμο το απολυτήριο ΕΔ για κάποια θέση Εποπ στον στρατό ξηράς ;
Συγχαρητηρια welcome to greek army
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Εποπ
Ενδιαφέρομαι να δουλέψω ως επαγγελματίας οπλίτης στον στρατό αεροπορίας έχω βύσμα αλλά δεν έχω αποφασίσει σε ποιο σώμα στρατού να καταταγω κατά πόσο θα μου ήταν χρήσιμο το απολυτήριο ΕΔ για κάποια θέση Εποπ στον στρατό ξηράς ;
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ. Συγχαρητηρια, κερδισες ενα πολυμπριζο!Giorgosd3827 έγραψε: Σάβ Νοέμ 11, 2023 9:35 pm Ενδιαφέρομαι να δουλέψω ως επαγγελματίας οπλίτης στον στρατό αεροπορίας έχω βύσμα αλλά δεν έχω αποφασίσει σε ποιο σώμα στρατού να καταταγω κατά πόσο θα μου ήταν χρήσιμο το απολυτήριο ΕΔ για κάποια θέση Εποπ στον στρατό ξηράς ;
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Θα σου χρειαστούν κ τα δύο. Καλη τύχη να έχεις. Ειδικοτητα αν επιτρέπεται;
Εντάξει πιστεύω να μπεις όπου είναι καλύτερα. Τα λέμε
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που μόχθησαν για αθλήματα και μόρια. Μέσα σε αυτούς είμαι κ εγώ. Όμως στην ζωή κάποιες φορές υπάρχουν αδικίες και τις είδα με τα μάτια μου άπειρες φορές στις πκε. Άτομα που έβγαλαν το μιλι σε 10 λεπτά να υπερηφανεύονται πως φέτος τα κατάφεραν με την αξία τους και έβγαλαν το μιλι σε 7:30. Γι'αυτό ειλικρινά κρατάω μικρό καλάθι για όλα αυτά που διαβάζω εδώ μέσα. Επίσης από την μια θυμωνα πολύ που τελείωνα πρώτος το μιλι πρώτος το 100 μόνο εγώ έβγαλα το είς μήκος και περάσαμε πολλοί, και από την άλλη σκεφτόμουν και έλεγα κρίμα είναι και τα παιδιά δεν ξέρεις τι κουβαλάει ο καθένας. Θα μου πεις ο στρατός δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα αλλά δυστυχώς πια δεν έχει τόση απήχηση και τα στελέχη κάνουν τα στραβά μάτια να συμπληρωθούν οι θέσεις. Αυτή είναι η άποψη μου σωστή ή λάθος!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες