Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Kostas91

Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)

Δημοσίευση από Kostas91 »

FF24 έγραψε: Πέμ Νοέμ 09, 2023 1:50 pm
Kostas91 έγραψε: Πέμ Νοέμ 09, 2023 1:26 pm
FF24 έγραψε: Τετ Νοέμ 08, 2023 11:23 pm
Καλή επιτυχία εύχομαι φίλε μου, να πάνε όλα καλά! Υ. Γ
ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΟΧΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!

Εγω ειμαι δε με κατηγορια 67 τοις 100 φιλε μου, ποιες περιοχες δηλωνεις και ποσα μορια εχεις αν επιτρεπεται;
Γεια σου φίλε μου, έχω δηλώσει σχεδόν όλες τις περιοχές με προτεραιότητα την Αθήνα, μόρια εχω 543, εσύ περιοχές και μόρια;

Καλησπέρα συνυποψήφιε! Έχω δηλώσει 10 περιοχές πέριξ Πάτρας και Πάτρα φυσικά. Έχω 870 μόρια, αλλά πιθανότατα να μην μου μετρήσουν την εμπειρία ως ΔΕΑ. Άρα πάω στα 770. Καλή επιτυχία εύχομαι! Έχεις και έχω πολλές πιθανότητες! Δεν είμαστε πολλοί με τέτοιο χαρτί!
Kostas91

Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)

mixalis27 έγραψε: Πέμ Νοέμ 09, 2023 1:55 pm Περιττό να σας πω ότι στην κατηγορία 67% συναγωνίζεστε άτομα μόνο της ίδιας κατηγορίας και όχι όλης της ΔΕ
Το γνωρίζω φίλε μου ευτυχώς γιατί στις γενικές θέσεις θα γίνει σφαγή! Καλη επιτυχία εύχομαι σε όλους!
FF24
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από FF24 »

mixalis27 έγραψε: Πέμ Νοέμ 09, 2023 1:55 pm Περιττό να σας πω ότι στην κατηγορία 67% συναγωνίζεστε άτομα μόνο της ίδιας κατηγορίας και όχι όλης της ΔΕ
Εννοείται αυτό. Όπως και όλες οι ειδικές κατηγορίες συναγωνίζονται μεταξύ τους.
FF24
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από FF24 »

Kostas91 έγραψε: Πέμ Νοέμ 09, 2023 2:00 pm
FF24 έγραψε: Πέμ Νοέμ 09, 2023 1:50 pm
Kostas91 έγραψε: Πέμ Νοέμ 09, 2023 1:26 pm
Γεια σου φίλε μου, έχω δηλώσει σχεδόν όλες τις περιοχές με προτεραιότητα την Αθήνα, μόρια εχω 543, εσύ περιοχές και μόρια;

Καλησπέρα συνυποψήφιε! Έχω δηλώσει 10 περιοχές πέριξ Πάτρας και Πάτρα φυσικά. Έχω 870 μόρια, αλλά πιθανότατα να μην μου μετρήσουν την εμπειρία ως ΔΕΑ. Άρα πάω στα 770. Καλή επιτυχία εύχομαι! Έχεις και έχω πολλές πιθανότητες! Δεν είμαστε πολλοί με τέτοιο χαρτί!

Εννοείται αυτό! Από την άλλη εβδομάδα ξεκινάω να τρέχω. Έχω παχύνει λίγο και γι'αυτό θα με δυσκολέψει τα άλμα εις μήκος. Έχω δώσει άλλη μια φορά αθλήματα με επιτυχία. Σχετικά εύκολα τα περνάω αλλά εκεί που δυσκολεύομαι είναι στο μήκος.
Kostas91

Αφού τα έχεις ξανά περάσει με επιτυχία μη σε αγχωνει τίποτα, ξεκινα προπόνηση και σιγά σιγά και θα τα βγάλεις ξανά σίγουρα! Το σώμα δε ξεχνά.
Πάντως στην 9κ σε αυτή τη κατηγορία συμμετείχαν με αυτή τη κατηγορία μόνο 29 άτομα σε 4 μισή χιλιάδες αιτήσεις.
Ε τώρα σε αυτη πόσοι να είναι άντε να πάει καμμία 200αρα πιστεύω
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Ρε παιδια την αιτηση υποβολης δικαιολογητικων που λεει στην 95 σελιδα της προκυριξης την εχουν καπου να την κατεβασουμε η πρεπει να βγαλουμε την σελιδα 95 εκτυπωση, εχει ομως καποια προσυμπληρωμενα πραγματα επανω, π. Χ. Μεταπτυχιακό που καποιος μπορει να μην το εχει
Επισκέπτης

Πιθανολογώ στα προσωρινά αποτέλεσματα η βάσεις θα Παίξουν περίπου 950 με 1000+
Χωρίς εμπειρία 630 με 700+
Στους τελικούς πίνακες με εμπειρία 850
Χωρίς εμπειρία 590 με 600 ο τελευταίος
Venom94
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Venom94 »

Μπορεί και πιο κάτω αν υπάρξει αξιοκρατία στα αθλήματα. Θα φανούν σχεδόν όλα στους προσωρινούς
Επισκέπτης

Τυχερα τα γεροντάκια άνω των 30 σας έφεξε... Ενώ παράλληλα έχουν μείνει εκτός 25χρονοι με πτυχία και μεταπτυχιακά...
Venom94
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Venom94 »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 09, 2023 2:51 pm Τυχερα τα γεροντάκια άνω των 30 σας έφεξε... Ενώ παράλληλα έχουν μείνει εκτός 25χρονοι με πτυχία και μεταπτυχιακά...
Μπαζει από παντού το σχόλιο αυτό αλλά δεν θα κάτσω να στο εξηγήσω. Καλή επιτυχία!
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 09, 2023 2:51 pm Τυχερα τα γεροντάκια άνω των 30 σας έφεξε... Ενώ παράλληλα έχουν μείνει εκτός 25χρονοι με πτυχία και μεταπτυχιακά...
Κρίμα ναι, δε θα μπουν 20χρονα χωρίς ένσημα να τους δέρνουν οι μπράβοι στα club και να τους παίρνουν τα όπλα.
Επισκέπτης

Diasostis31 έγραψε: Πέμ Νοέμ 09, 2023 2:56 pm
Κρίμα ναι, δε θα μπουν 20χρονα χωρίς ένσημα να τους δέρνουν οι μπράβοι στα club και να τους παίρνουν τα όπλα.
Τα γεροντακια που λες έχουν δει το φεγγάρι περισσότερες φορές από τον 20 χρόνο.
FF24
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από FF24 »

Kostas91 έγραψε: Πέμ Νοέμ 09, 2023 2:13 pm Αφού τα έχεις ξανά περάσει με επιτυχία μη σε αγχωνει τίποτα, ξεκινα προπόνηση και σιγά σιγά και θα τα βγάλεις ξανά σίγουρα! Το σώμα δε ξεχνά.
Πάντως στην 9κ σε αυτή τη κατηγορία συμμετείχαν με αυτή τη κατηγορία μόνο 29 άτομα σε 4 μισή χιλιάδες αιτήσεις.
Ε τώρα σε αυτη πόσοι να είναι άντε να πάει καμμία 200αρα πιστεύω

Προσωπικά πιστεύω ότι δεν θα ναι πάνω από 150 άτομα αυτά. Αυτό το χαρτί βάσει νόμου το χρησιμοποιεί μόνο ένας από αδέλφια, συζύγους, γονείς. Αυτό το κάνει ακόμα πιο δύσκολο να μαζευτούν πολλοί. Πιστεύω πως επειδή ζητάει 21 άτομα, μετά τα αθλήματα η βάση θα ναι στα 500-600. Μακάρι να μπουν όλοι όσοι το θέλουν πραγματικά
Kwlotoumpas

Δημοσίευση από Kwlotoumpas »

Χαλαρώστε με τους χαρακτηρισμούς είτε για τους νέους είτε για μεγαλύτερους. Όποιος είναι άξιος θα μπει ανεξαρτήτως ηλικίας.
Επισκέπτης

Καλησπερα στο φορουμ! Πιστεύετε για τις γυναίκες υπάρχει ελπίδα ; Είμαι γυναίκα, κλήθηκα και εγώ, είμαι αθλητρια στίβου πολλά χρόνια κ ελπίζω ότι θα περασω κ εγώ λόγω μορίων. Αλλά ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος για εμάς ; Δηλαδή πόσες γυναίκες θα πάρουν ; Στην χειρότερη 40-50 δεν θα είμαστε στις 500 θέσεις;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες