Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Kostas91

Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)

Δημοσίευση από Kostas91 »

Πόσοι από εδώ μέσα είναι κατηγορία 67 τοις 100;
Για να δουμε πάνω κάτω πόσοι είμαστε.
Κατηγορία ΔΕ
unknown23
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 29

Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)

Δημοσίευση από unknown23 »

Εγω στον κωδικο εβαλα μονο τον αριθμο πρωτοκολλου οχι κ την ημερομηνια. Αλλα αφου στελνουμε και την αιτηση υπογεγραμμενη, δε θα τη δουν εκει; Λετε να βγαλουν ακυρη αιτηση για αυτο; Θα ειναι τραγικο τουλαχιστον.
FF24
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από FF24 »

Kostas91 έγραψε: Τετ Νοέμ 08, 2023 11:07 pm Πόσοι από εδώ μέσα είναι κατηγορία 67 τοις 100;
Κατηγορία ΔΕ
Εγω ειμαι δε με κατηγορια 67 τοις 100 φιλε μου, ποιες περιοχες δηλωνεις και ποσα μορια εχεις αν επιτρεπεται?
Piolidis

Δημοσίευση από Piolidis »

unknown23 έγραψε: Τετ Νοέμ 08, 2023 11:18 pm Εγω στον κωδικο εβαλα μονο τον αριθμο πρωτοκολλου οχι κ την ημερομηνια. Αλλα αφου στελνουμε και την αιτηση υπογεγραμμενη, δε θα τη δουν εκει; Λετε να βγαλουν ακυρη αιτηση για αυτο; Θα ειναι τραγικο τουλαχιστον.
Όχι ρε φίλε τι άκυρη να τη βγάλουν. Τον αριθμό πρωτοκόλλου ζητάει η ημερομηνία δεν έχει σημασία.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Venom94 έγραψε: Τετ Νοέμ 08, 2023 11:05 pm Πέρα από το ότι αυτοί είναι απατεώνες, φταις και εσύ που δεν είχες μπει στο κόπο να ελέγξεις ποτέ τα ένσημα σου. Τα προσέχουμε αυτά παιδιά όχι μόνο για τις προκυρηξεις γενικότερα γίνονται λαμογιες!
Τώρα έγινε έφαγα την ξενερα μου θα ακυρωθεί η αίτηση;
Εννοείται πως ψάχνω για αλλού δουλειά
Venom94
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Venom94 »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 08, 2023 11:35 pm
Venom94 έγραψε: Τετ Νοέμ 08, 2023 11:05 pm Πέρα από το ότι αυτοί είναι απατεώνες, φταις και εσύ που δεν είχες μπει στο κόπο να ελέγξεις ποτέ τα ένσημα σου. Τα προσέχουμε αυτά παιδιά όχι μόνο για τις προκυρηξεις γενικότερα γίνονται λαμογιες!
Τώρα έγινε έφαγα την ξενερα μου θα ακυρωθεί η αίτηση;
Εννοείται πως ψάχνω για αλλού δουλειά
Δεν μπορεί να το ξέρει κανείς υπομονή μέχρι τα προσωρινά και βλέπεις. Έφυγες χθες από εκεί δεν συζητιέται.
TimosSpan

Δημοσίευση από TimosSpan »

Καλημέρα σε όλους!
Για την αποστολή του φακέλου έχουμε ΚΑΙ
την αυριανή ημέρα, σωστά; Δεν είναι σήμερα η τελευταία
FF24
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από FF24 »

TimosSpan έγραψε: Πέμ Νοέμ 09, 2023 10:31 am Καλημέρα σε όλους!
Σωστα. Συστημενο το στελνεις εννοειται, να παρακολουθεις τον φακελο σου μεχρι να φτασει Αθηνα.
Επισκέπτης

Για τον στρατό και την απόδειξη για θητεία στις ειδικές δυνάμεις αρκεί ένα πιστοποιητικό στρατολογικης κατάστασης έτσι;
Επισκέπτης

FF24 έγραψε: Πέμ Νοέμ 09, 2023 10:33 am
TimosSpan έγραψε: Πέμ Νοέμ 09, 2023 10:31 am Καλημέρα σε όλους!
Σωστα. Συστημενο το στελνεις εννοειται, να παρακολουθεις τον φακελο σου μεχρι να φτασει Αθηνα.
Παιδιά πειράζει να το στείλουμε με courier?
Kostas91

FF24 έγραψε: Τετ Νοέμ 08, 2023 11:23 pm
Kostas91 έγραψε: Τετ Νοέμ 08, 2023 11:07 pm Πόσοι από εδώ μέσα είναι κατηγορία 67 τοις 100;
Κατηγορία ΔΕ
Εγω ειμαι δε με κατηγορια 67 τοις 100 φιλε μου, ποιες περιοχες δηλωνεις και ποσα μορια εχεις αν επιτρεπεται;
Γεια σου φίλε μου, έχω δηλώσει σχεδόν όλες τις περιοχές με προτεραιότητα την Αθήνα, μόρια εχω 543, εσύ περιοχές και μόρια;
Kostas91

Μόνο εμείς είμαστε από εδώ κατηγορία με 67%; Γιατί στο φβ στην ομάδα της Δικαστικής βλέπω πλέον αρκετούς.
FF24
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από FF24 »

Kostas91 έγραψε: Πέμ Νοέμ 09, 2023 1:26 pm
FF24 έγραψε: Τετ Νοέμ 08, 2023 11:23 pm
Κατηγορία ΔΕ
Εγω ειμαι δε με κατηγορια 67 τοις 100 φιλε μου, ποιες περιοχες δηλωνεις και ποσα μορια εχεις αν επιτρεπεται;
Γεια σου φίλε μου, έχω δηλώσει σχεδόν όλες τις περιοχές με προτεραιότητα την Αθήνα, μόρια εχω 543, εσύ περιοχές και μόρια;

Καλησπέρα συνυποψήφιε! Έχω δηλώσει 10 περιοχές πέριξ Πάτρας και Πάτρα φυσικά. Έχω 870 μόρια, αλλά πιθανότατα να μην μου μετρήσουν την εμπειρία ως ΔΕΑ. Άρα πάω στα 770. Καλή επιτυχία εύχομαι! Έχεις και έχω πολλές πιθανότητες! Δεν είμαστε πολλοί με τέτοιο χαρτί!
mixalis27
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από mixalis27 »

Περιττό να σας πω ότι στην κατηγορία 67% συναγωνίζεστε άτομα μόνο της ίδιας κατηγορίας και όχι όλης της ΔΕ
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες