Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Παιδιά ολοσωστα την έκανα την αίτηση μου δεν υπήρχε κανένα θέμα γιατί την έκανα με άτομο που ξέρει από αιτήσεις ηλεκτρονικές κ ποσό μάλλον του ΑΣΕΠ. Δεν αντιμετωπίσαμε κανένα θέμα κ μου ήρθε κανονικά κ μέιλ ότι έγινε με επιτυχία η αίτηση. Αλλά πέρα από αυτό δεν τίθεται θέμα λάθους. Δεν ξέρω τι παίζει κ δεν είδα το μητρωο μου κ έχω μια ελπίδα μετά την λήξη των δικαιολογητικών για νέα ανακοίνωση. Μη θυμώνετε μερικοί μπείτε στη θέση μου.
Venom94
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 35

Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)

Δημοσίευση από Venom94 »

Εσύ και άλλοι 5000 άνθρωποι 😂 Δεν θυμώνει κάνεις με κανέναν ρε παιδιά προς Θεού. Απλά αυτό που γίνεται είναι χρονοβόρο και ψυχοφθόρο για όσους δεν έχουν καλεστεί. Τι να κάνουμε τώρα έτσι είναι υπομονή να δούμε προσωρινά και μόρια...
Επισκέπτης

Και στα προσωρινά μητρώα θα έχουν μόνο! Δεν ανεβάζουν στοιχεία σε αυτή την προκήρυξη… προσωπικά δεδομένα αναφέρεται στην ανακοίνωση
Venom94
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Venom94 »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Νοέμ 07, 2023 7:23 pm Και στα προσωρινά μητρώα θα έχουν μόνο! Δεν ανεβάζουν στοιχεία σε αυτή την προκήρυξη… προσωπικά δεδομένα αναφέρεται στην ανακοίνωση
Δεν ξέρω αν θα ισχύσει αυτό τελικά θα το δούμε. Τουλάχιστον θα έχεις μία ιδέα τι μόρια έχεις και τι θέση είσαι. Αν και κανονικά θα έπρεπε να αναγράφονται αναλυτικά τα μόρια όπως σε τόσες άλλες προκυρηξεις και ας μην αναγράφεται ονοματεπώνυμο απλά ο αριθμός μητρώου κάθε υποψηφίου!
petr

Δημοσίευση από petr »

Παιδια καλησπερα εστειλα τα χαρτια με ελτα courier δυστυχως το καταστημα στο οποιο πηγε το δεμα δεν σηκωνουν τηλεφωνα και απο τις κριτικες του καταστηματος υπαρχει περιπτωση να μην εχουν παει το δεμα μπορω να καλεσω καπου στο υπουργειο εαν το παρελαβαν καθως αυτοι δεν σηκωνουν τηλεφωνα στην μεταφορικη. Ευχαριστω. Η να τα ξαναστειλω με acs τι να κανω?
DIMITRA91
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από DIMITRA91 »

petr έγραψε: Τρί Νοέμ 07, 2023 8:04 pm Παιδια καλησπερα εστειλα τα χαρτια με ελτα courier δυστυχως το καταστημα στο οποιο πηγε το δεμα δεν σηκωνουν τηλεφωνα και απο τις κριτικες του καταστηματος υπαρχει περιπτωση να μην εχουν παει το δεμα μπορω να καλεσω καπου στο υπουργειο εαν το παρελαβαν καθως αυτοι δεν σηκωνουν τηλεφωνα στην μεταφορικη. Ευχαριστω. Η να τα ξαναστειλω με acs τι να κανω;
Σε αυτό φίλε μου τί να σου πω. Αφού αγχώθηκες τόσο, κάνε ένα κόπο και πέρασε αύριο από το κατάστημα ή στείλε κάποιον δικό σου αν δουλεύεις και πες τους περί τίνος πρόκειται και ότι είναι κατ' επείγον. Και απαίτησε την Πέμπτη έως το μεσημέρι το αργότερο να σου στείλουν ή να σου επιδείξουν από το σύστημα που τηρούν την επιβεβαίωση παραλαβής. Έχε ψυχραιμία και θα το χειριστείς μια χαρά.
Greece

Δημοσίευση από Greece »

Δήμητρα πριν με μπέρδεψες που είπες να σκανάρουμε την σελίδα 95 και να συμπληρώσουμε τα δικαιολογητικά. Εγώ απλά την εκτυπωσα και εκτυπωσα όλα τα δικαιολογητικά που έχω και απλά έγραψα πανω τα στοιχεία που ήθελε με στυλό και θα τα παω για γνήσιο υπογραφής. Αυτά δεν αρκουν; Δε τα έχω κάνει μετάφραση σε δικηγόρο
Greece

Δημοσίευση από Greece »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Νοέμ 07, 2023 7:08 pm Παιδιά ολοσωστα την έκανα την αίτηση μου δεν υπήρχε κανένα θέμα γιατί την έκανα με άτομο που ξέρει από αιτήσεις ηλεκτρονικές κ ποσό μάλλον του ΑΣΕΠ. Δεν αντιμετωπίσαμε κανένα θέμα κ μου ήρθε κανονικά κ μέιλ ότι έγινε με επιτυχία η αίτηση. Αλλά πέρα από αυτό δεν τίθεται θέμα λάθους. Δεν ξέρω τι παίζει κ δεν είδα το μητρωο μου κ έχω μια ελπίδα μετά την λήξη των δικαιολογητικών για νέα ανακοίνωση. Μη θυμώνετε μερικοί μπείτε στη θέση μου.
Δε ξερω πάντως εμένα με 661 μορια και αν μετρησουν και έμπειρια στρατου με 724 μορια με κάλεσαν. Άρα κάτι άλλο παιζει. Ίσως δεν υπολογισες καλά τα μορια. Τι εχεις αν επιτρέπεται για να σου τα υπολογίσω
Επισκέπτης

17,8 απολυτήριο, προφισιενσι,14 μήνες εμπειρία. Τόσο λάθος τα έχω υπολογίσει; Πλάκα κανείς κ εσυ … ρε παιδιά μήπως είχατε βύσμα κ σας κάλεσαν; Εγώ που να απευθυνθώ δηλαδή; Πως γίνεται να σε κάλεσαν με 600+ μόρια εσένα ρε φίλε; Εκτός αν μου τα βγάζεις τα μόρια μου πιο κατω κ τα έχω υπολογίσει εγώ λάθος
DIMITRA91
Λοχίας
Λοχίας

Greece έγραψε: Τετ Νοέμ 08, 2023 1:08 am Δήμητρα πριν με μπέρδεψες που είπες να σκανάρουμε την σελίδα 95 και να συμπληρώσουμε τα δικαιολογητικά. Εγώ απλά την εκτυπωσα και εκτυπωσα όλα τα δικαιολογητικά που έχω και απλά έγραψα πανω τα στοιχεία που ήθελε με στυλό και θα τα παω για γνήσιο υπογραφής. Αυτά δεν αρκουν; Δε τα έχω κάνει μετάφραση σε δικηγόρο
Μια χαρά την έκανες κι εσύ την αίτηση. Είπα να την επεξεργαστούν σε word όσοι δεν τους φτάνει ο χώρος ή αν κάποιος δεν κάνει καλά γράμματα (όπως εγώ) και λόγω του περιορισμένου χώρου δεν θα ήταν ευκρινή.
Τώρα για την μετάφραση των πτυχίων ξένων γλωσσών εγώ προσωπικά σε προκηρύξεις πάντα μεταφρασμένα τα προσκομίζω, άλλοι λένε δεν χρειάζεται. Αυτό πάρτε το πάνω σας παιδιά.
DIMITRA91
Λοχίας
Λοχίας

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 08, 2023 1:27 am 17,8 απολυτήριο, προφισιενσι,14 μήνες εμπειρία. Τόσο λάθος τα έχω υπολογίσει; Πλάκα κανείς κ εσυ … ρε παιδιά μήπως είχατε βύσμα κ σας κάλεσαν; Εγώ που να απευθυνθώ δηλαδή; Πως γίνεται να σε κάλεσαν με 600+ μόρια εσένα ρε φίλε; Εκτός αν μου τα βγάζεις τα μόρια μου πιο κατω κ τα έχω υπολογίσει εγώ λάθος
Μήπως λάβανε ήδη υπόψιν την εντοπιότητα και τις ειδικές κατηγορίες και μείνατε εκτός όσοι είχατε αρκετά έως πολλά μόρια; Για εμένα είναι η μόνη λογική εξήγηση. Γιατί στους ΠΕ που με αφορά αν κρίνω ότι υποψήφιοι με 1000 μόρια δεν καλέστηκαν, Ε μόνο αν έλαβαν υπόψιν εντοπιότητα και ειδικές κατηγορίες εξηγείται. Γιατί 1000 και κληθεντες στους ΠΕ να έχουν και εμπειρία και διδακτορικό και να μαζεψαν 1000 με 1500 μόρια δεν παίζει.
Επισκέπτης

Και δεν ήμουν στους 7000; Δύσκολο αγαπητή. Θα βρεθεί η άκρη το πολύ πολύ να βαρεσω ενστάσεις στα προσωρινά αν δεν βγει κάτι νεότερο ή θα βάλω δικηγορο. Τουλάχιστον να μάθω τι έγινε
Venom94
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Venom94 »

Υπομονή μέχρι να βγουν τα προσωρινά παιδιά δεν γίνεται κάτι άλλο σε αυτή τη φάση ούτε ενστάσεις! Ας περιμένουμε να δούμε τι έχει γίνει.
Magnum7
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Magnum7 »

Θα βγουν προσωρινά ;
Επισκέπτης

Ε ναι μεχρι τελος Νοεμβρίου θα βγουν το πάνε πολύ γρήγορα για όσους ξερουν και το έχουν καταλάβει
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες