Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
DIMITRA91
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 57

Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)

Δημοσίευση από DIMITRA91 »

Dimitris1234 έγραψε: Τρί Νοέμ 07, 2023 10:24 am
DIMITRA91 έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 10:12 pm Καλησπέρα.
Στον σύνδεσμο που μας παρέπεμψαν με το sms λέει να γράψουμε τον αριθμό πρωτοκόλλου της ηλεκτρονικής αίτησης στο κουτάκι της υπεύθυνης δήλωσης. Λάθος που γράφουν "κωδικός" γιατί παραπλανεί. Οπότε οπωσδήποτε τον αριθμό πρωτοκόλλου παιδιά και εκ περισσού όποιος θέλει τον ΑΜ. Ο πλέον επίσημος αριθμός πιστοποίησης είναι ο αριθμός πρωτοκόλλου (ήμουν δημόσιος υπάλληλος).
Δεύτερον. Αν δεν έχετε scanner στο σπίτι, πηγαίνετε 5 λεπτά σε ένα βιβλιοπωλείο να μετατρέψετε την αίτηση σε word ώστε να την επεξεργαστείτε στον υπολογιστή, γίνεται πολύ πιο νοικοκυρεμένη έτσι και δεν υπάρχει άγχος αν κάποιος έχει κακό γραφικό χαρακτήρα. Εννοείται μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και την πίσω όψη αν δεν σας φτάσει η πρώτη, αρκεί να την υπογράψετε και να έχετε το γνήσιο της υπογραφής.
Τρίτον. Τα δικαιολογητικά εννοείται ότι δεν απαιτείται να είναι πρωτότυπα. Αρκούν φωτοαντιγραφα. Τώρα εγώ τα επικύρωσα κιόλας σε δικηγόρο και το proficiency το μετέφρασα κιόλας. Ως προς το τελευταίο για την επικύρωση και την μετάφραση βάσει νομολογίας των δικαστηρίων απαιτείται συνήθως. Εγώ επειδή έχω κολλητή δικηγόρο και δεν πλήρωσα τα έκανα. Όποιος εχει οικονομικό πρόβλημα ας ρωτήσει το ΑΣΕΠ αν απαιτείται επικύρωση.
Για τα τατουάζ ότι είπε ο φίλος πιο πάνω ισχύει. Για εμένα δεν θα ήταν καλό να το καλύψει κάποιος, προσωπικά θεωρώ έντιμο να είναι ακάλυπτο αφής στιγμης υπάρχει και δεν προσβάλει Σύνταγμα, Θρησκεία κλπ.
Καλή επιτυχία σε όλους !
Καλημέρα, έτσι από περιέργεια, όσους σας κάλεσαν σαν έστειλαν και sms για να σας ενημερώσουν ότι επιλεχθήκατε;
Καλημέρα. Εμένα μου έστειλαν sms ναι, υποθέτω σε όλους.
shootmann1992
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 6

Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)

Δημοσίευση από shootmann1992 »

DIMITRA91 έγραψε: Τρί Νοέμ 07, 2023 10:50 am
shootmann1992 έγραψε: Τρί Νοέμ 07, 2023 10:18 am Παιδιά καλημέρα! Τις σελίδες που εκτυπώνουμε αοβτην προκήρυξη (95,96,97) τις συμπληρώνουμε όλες; Ρωτάω γιατί η σελ 96-97 είναι ίδιες! Η μπορούμε απλά να γράψουμε στην μια κάποια δικαιολογητικά και στην άλλη κάποια άλλα δικαιολογητικά; Ευχαριστώ
Καλημέρα! Όχι, οι σελίδες 96 και 97 δεν είναι οι ίδιες, η μία γραφή για συμπλήρωση δικαιολογητικών και η άλλη για αντικατάσταση. Αυτές δεν τις συμπληρώνεις ΕΚΤΟΣ αν έστειλες ήδη την αίτηση ταχυδρομικώς και έχεις να συμπληρώσεις ή να αντικαταστήσεις δικαιολογητικά έως την Παρασκευή. Δηλαδή αν εκ παραδρομής ξέχασες κάποιο δικαιολογητικό και πρέπει να ξαναταχυδρομησεις. Διαφορετικά στέλνεις μόνο την πρώτη.
Οπότε μόνο την σελίδα 95 συμπληρώνουμε και στέλνουμε;
DIMITRA91
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από DIMITRA91 »

shootmann1992 έγραψε: Τρί Νοέμ 07, 2023 11:00 am
DIMITRA91 έγραψε: Τρί Νοέμ 07, 2023 10:50 am
shootmann1992 έγραψε: Τρί Νοέμ 07, 2023 10:18 am Παιδιά καλημέρα! Τις σελίδες που εκτυπώνουμε αοβτην προκήρυξη (95,96,97) τις συμπληρώνουμε όλες; Ρωτάω γιατί η σελ 96-97 είναι ίδιες! Η μπορούμε απλά να γράψουμε στην μια κάποια δικαιολογητικά και στην άλλη κάποια άλλα δικαιολογητικά; Ευχαριστώ
Καλημέρα! Όχι, οι σελίδες 96 και 97 δεν είναι οι ίδιες, η μία γραφή για συμπλήρωση δικαιολογητικών και η άλλη για αντικατάσταση. Αυτές δεν τις συμπληρώνεις ΕΚΤΟΣ αν έστειλες ήδη την αίτηση ταχυδρομικώς και έχεις να συμπληρώσεις ή να αντικαταστήσεις δικαιολογητικά έως την Παρασκευή. Δηλαδή αν εκ παραδρομής ξέχασες κάποιο δικαιολογητικό και πρέπει να ξαναταχυδρομησεις. Διαφορετικά στέλνεις μόνο την πρώτη.
Οπότε μόνο την σελίδα 95 συμπληρώνουμε και στέλνουμε;
Ναι παιδιά, διαβάστε λίγο πιο προσεκτικά τι γράφει σε κάθε σελίδα η προκήρυξη. Οι σελ 96 και 97 είναι για όσους ξέχασαν να στείλουν κάποιο δικαιολογητικό εντός της προθεσμίας.
Μόνο την 95 κι αν θέλετε σκαναρετε την σε word να μείνει η πίσω όψη λευκή να συμπληρωσετε κι εκεί δικαιολογητικά αν δεν σας φτάνει η μπροστινή όψη.
Sol33
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Sol33 »

Παιδιά θα στείλουμε και απολυτήριο στρατού; Εγώ δεν έχω ούτε δεα, ούτε εδ, απλά τελείωσα στρατό, δεν στέλνω κάτι τέτοιο έτσι?
Greece

Δημοσίευση από Greece »

Αυτό θέλω να ρωτήσω και εγώ. Να τον βάλω ως εμπειρία; Πήγα ειδικές δυνάμεις
Surgeon
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Surgeon »

Οι υπηρετούντες σε πεζικό πχ, στέλνουμε ως εμπειρία την εννιαμηνη θητεία που κάναμε, γνωρίζει κανείς?
Player755

Δημοσίευση από Player755 »

Καλησπερα παιδια!
Οσοι εχετε το ΙΕΚ Στελεχος Ασφαλειας, βαλατε τη βεβαιωση πιστοποιησης που αναγραφει τον βαθμο που πηραμε στη πιστοποιηση και Διπλωμα επιπεδου 5, σωστα; Αυτα τα 2 χαρτια βαζουμε οσοι εχουμε ΙΕΚ!
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Ερώτηση. Υπάρχει περίπτωση από αυτούς που δεν καλέστηκαν για δικαιολογητικά να καλέστουν σε μετέπειτα φάση του διαγωνισμού λόγω πολλών άκυρων αιτήσεων ή αποτυχίας των αθλητικών διαδικασιών; Έχει ξαναγίνει σε άλλη προκυρηξη ξέρουμε; Εφόσον δεν είμαστε απορριφθεντες πάντα
Επισκέπτης

Ναι υπάρχει! Αυτό ρωτησα σήμερα στο υπουργείο που πήρα τηλ και ειπαν είναι όλα πιθανά κ να περιμένουμε. Θα δειξει
Magnum7
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Magnum7 »

7.000 άτομα κάλεσαν όποτε δύσκολο να μην καλυφθούν οι θέσεις…
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Diasostis31 »

7000 άτομα και οι μισοι έχουν δηλώσει προϋπηρεσία οικοδόμου και delivery.
Επίσης υπάρχουν άτομα ακόμα και με ΙΕΚ που έκαναν αίτηση χωρίς Β2, καλέστηκαν, και τώρα δε θα στείλουν καν φάκελο προφανώς.
Επισκέπτης

Διασώστη ευχαριστώ για την επιβεβαίωση (δεν το εκανες για μένα προφανώς) αλλά όταν λεω ότι έχω 720 μόρια κ δεν Είδα το μητρωο μου προφανώς και κάτι παίζει κ δεν ξέρω τι θα γίνει στο εξής.
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Νοέμ 07, 2023 4:57 pm Διασώστη ευχαριστώ για την επιβεβαίωση (δεν το εκανες για μένα προφανώς) αλλά όταν λεω ότι έχω 720 μόρια κ δεν Είδα το μητρωο μου προφανώς και κάτι παίζει κ δεν ξέρω τι θα γίνει στο εξής.
Μήπως τα υπολογίζεις λάθος;
Δε γίνεται με τόσα να μην καλέστηκες
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Νοέμ 07, 2023 4:57 pm Διασώστη ευχαριστώ για την επιβεβαίωση (δεν το εκανες για μένα προφανώς) αλλά όταν λεω ότι έχω 720 μόρια κ δεν Είδα το μητρωο μου προφανώς και κάτι παίζει κ δεν ξέρω τι θα γίνει στο εξής.
Μπορεί να είχες 720 με εμπειρία συνεπώς όσοι δηλωσαν ότι εμπειρία είχαν από ότι ειδικότητα είχαν δεν έφτασε η Λίστα μέχρι το 720 για να κληθούν. Ή αν είχες τόσα χωρίς εμπειρία τότε κάτι λάθος έγινε στην αίτηση σου.
Λοιπόν, χώρις να θέλω να δώσω ψεύτικες ελπίδες σε όσους δεν κλήθηκαν (μεσα κι εγώ) έκανα το κόπο να ρίξω μια ματιά στους πίνακες προσωρινούς και μετά οριστικούς της 9κ που ήταν πάνω κάτω στα πρότυπα της δικής μας εδώ. Με εξαίρεση ότι στην 9κ είχαν ΙΕΚ κύριο προσόν, α επικουρία τους αρχιφύλακες και β επικουρία τα λύκεια. Ο τελευταίος που διορίστηκε στην 9κ στα οριστικά ήταν από β επικουρία δηλαδή με απολυτηριο λυκείου με 520-550 μόρια δεν θυμάμαι ακριβώς κι αν κάποιος δεν το πιστεύει μπορεί να μπει στους πίνακες και να το επιβεβαιώσει. Μιλαμε για 416 θέσεις εκει με δύο επικουριες! Στα προσωρινά λοιπόν δεν υπήρχε κανένας αποκλεισμένος λόγω λίγων μορίων. Όσοι απορρίφθηκαν ήταν είτε είχαν λάθος αίτηση, είτε μη πληρωμένο παράβολο, είτε μεγάλη ηλικία, είτε είτε είτε... Κομμένα 2500 άτομα περίπου στα προσωρινά. Όσοι λοιπόν δεν κληθηκαμε αν δεν έχει γίνει λάθος στην αίτηση προφανώς και απλά είχαμε λιγοτερα μόρια συγκριτικά με όσα δηλώθηκαν, δεν θα δούμε το αμ μας στις απορριφθεισες αιτήσεις (όπως μέχρι χθες πίστευα και εγώ) αλλά καταταγμενους με αύξουσα σειρα μόριων απ' τον πρώτο στον τελευταίο! Δεν μιλάω για ατόμα με 300-400 μόρια αλλά θεωρώ πως όσοι έχουν 550+ έχουν λίγες ελπίδες να ελπίζουν. Πολύ λίγες μεν, αλλά έχουν! Πολλοί δε θα στείλουν καν φάκελο, πολλοί δεν θα πάνε για αθλήματα, πολλοί θα έχουν κάνει λάθος αιτήσεις. Ολα ανατρέπονται στα τελικά. Μην ακούτε όσους λένε ότι είμαστε απορριφθεντες. Απορρίφθηκαν μόνο οι λάθος αιτήσεις όχι αυτές με λιγότερα μόρια! Αν υπάρχει κάποιος από την 9Κ η από παλιότερη προκυρηξη που όντως δεν καλέστηκε αρχικά για χαρτιά και παρόλα αυτά μετέπειτα συμμετείχε ή αν γνωρίζετε κάποιον μπορείτε να τον ρωτήσετε. Σόρρυ για το σπαμ. Κάνεις δεν χάνεται η ζωή συνεχίζεται είτε με αυτή τη προκυρηξη είτε με άλλη είτε κάπου αλλού.
mrhabuya
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από mrhabuya »

Δηλωσε το καθε αμ εμπειρια σερβιτορου και ντελιβερι, γι αυτο και δεν καλεστηκαν πολλοι με αρκετα μορια. Γνωμη μου πως οταν ελεγχθουν τα δικαιολογητικα και δουν οτι πολλες εμπειριες δεν ειναι συναφεις, θα καλεστουν οσοι δεν καλεστηκαν
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: mikeangel και 11 επισκέπτες