Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Σελίδα τις οππι είναι εδώ; Η τις δικαστικής αστυνομίας;
Thanasis777

Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)

Δημοσίευση από Thanasis777 »

Καλησπερα παιδια, οσοι συμμετεχουμε με ΙΕΚ κυριο προσον προφανως δε χρειαζεται να καταθεσουμε και το απολυτηριο λυκειου ετσι; Αφου στην αιτηση μονο τον κωδικο 103 κυριος τιτλος βαλαμε.
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από niasimas »

Thanasis777 έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 7:22 pm Καλησπερα παιδια, οσοι συμμετεχουμε με ΙΕΚ κυριο προσον προφανως δε χρειαζεται να καταθεσουμε και το απολυτηριο λυκειου ετσι; Αφου στην αιτηση μονο τον κωδικο 103 κυριος τιτλος βαλαμε.
Προφανώς!
Coyote
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 14
Ενδιαφέροντα: ΕΦ

Δημοσίευση από Coyote »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 6:16 pm Βρείτε άλλον Μαλακα να σας πει που ακριβώς ήταν στην κατάταξη. Εδώ δεν… εσείς δεν εισασταν πουθενα ; Περιμένατε την δικαστική κ την δημοτική; Εγώ τουλάχιστον έχω δώσει κ τα ΠΚΕ δυο φορες σε δυο προκηρυξεις κ ξέρω τι μου γίνεται ως ικανός. Εσείς είστε ανίκανοι! Γιαυτο σου λεω θα σας πάμε γ…όντας τώρα που καλέστηκα κ εδώ και έχω μόρια! Ανώτερος σας θα ειμαι ως πε οποτε βουλώστε το νακια
Μαγκα μου καταλαβαινεις τι λες; Εχεις δωσει έκταση σε ενα θεμα και το τραβας απο τα βυζια εδω και ποσες σελιδες στο νημα! Και σαν κερασακι στην τουρτα λες οτι αν περασεις (που το απεύχομαι) θα πας "κατώτερους" γαμιοντας. Συνελθε και Εχε αντίληψη το που γραφεις και το που προκειτε να πας Γιατι με τετοια συμπεριφορα εχεις φυγει απο την πρωτη ωρα απο το σωμα! Δεν πας στην Ζ ΜΑΚ να κανεις καψώνια ενας δημόσιος υπαλληλος θασαι ΔΥΣΤΗΧΩΣ που θα εχεις οπλο. Οποτε καλμαρε δε θα σε πανε λοχαγο στα ΟΥΚ.
πόλεμος πάντων μεν πατήρ εστι, πάντων δε βασιλεύς, και τους μεν θεούς έδειξε τους δε ανθρώπους
Visitor

Δημοσίευση από Visitor »

Coyote έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 7:43 pm
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 6:16 pm Βρείτε άλλον Μαλακα να σας πει που ακριβώς ήταν στην κατάταξη. Εδώ δεν… εσείς δεν εισασταν πουθενα ; Περιμένατε την δικαστική κ την δημοτική; Εγώ τουλάχιστον έχω δώσει κ τα ΠΚΕ δυο φορες σε δυο προκηρυξεις κ ξέρω τι μου γίνεται ως ικανός. Εσείς είστε ανίκανοι! Γιαυτο σου λεω θα σας πάμε γ…όντας τώρα που καλέστηκα κ εδώ και έχω μόρια! Ανώτερος σας θα ειμαι ως πε οποτε βουλώστε το νακια
Μαγκα μου καταλαβαινεις τι λες; Εχεις δωσει έκταση σε ενα θεμα και το τραβας απο τα βυζια εδω και ποσες σελιδες στο νημα! Και σαν κερασακι στην τουρτα λες οτι αν περασεις (που το απεύχομαι) θα πας "κατώτερους" γαμιοντας. Συνελθε και Εχε αντίληψη το που γραφεις και το που προκειτε να πας Γιατι με τετοια συμπεριφορα εχεις φυγει απο την πρωτη ωρα απο το σωμα! Δεν πας στην Ζ ΜΑΚ να κανεις καψώνια ενας δημόσιος υπαλληλος θασαι ΔΥΣΤΗΧΩΣ που θα εχεις οπλο. Οποτε καλμαρε δε θα σε πανε λοχαγο στα ΟΥΚ.
Πραγματικά εύχομαι η επιτροπή να πράξει τα δέοντα και πόσο μάλλον και στα ψυχοτεχνικα! Ας προσέξουν σε τι ατομα θα δώσουν να κρατάνε όπλο, διότι εκτός επαγγελματισμού, τίθεται και θέμα ασφάλειας των μελλοντικών συναδέλφων!
unknown23
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από unknown23 »

Καλησπερα σε ολους/ες. Καταρχας καλη επιτυχια σε οσους μας ζητηθηκαν να στειλουμε δικαιολογητικα, καλη δυναμη για τη συνεχεια στην επομενη φαση! Να κανω μια δυο ερωτησεις θελω. Οποιος θελει και μπορει, να βοηθησει. Επειδη πρωτη φορα ασχολουμαι με μια προκηρυξη μεσω ασεπ κλπ και νιωθω οτι δεν πολυ καταλαβαινω.1ον, ο κωδικος ηλεκτρονικης αιτησης που υποβληθηκε στον ΑΣΕΠ, ειναι ο αριθμος πρωτοκολλου; Αυτο πρεπει να συμπληρωσουμε ολοκληρο μαζι με ημερομηνια;
2ον, πως θα χωρεσουν ολα τα δικαιολογητικα για να τα γραψουμε; Γιατι τα θελει και λεπτομερως λεει να τα γραψουμε.
Και τριτον, να φανταστω πως θελει φωτοτυπιες απο ολα αυτα κι οχι τα γνησια ετσι;
Προκαταβολικα ευχαριστω και συγνωμη αν φανηκαν ηλιθιες οι ερωτησεις.
Coyote
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Coyote »

unknown23 έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 9:08 pm Καλησπερα σε ολους/ες. Καταρχας καλη επιτυχια σε οσους μας ζητηθηκαν να στειλουμε δικαιολογητικα, καλη δυναμη για τη συνεχεια στην επομενη φαση! Να κανω μια δυο ερωτησεις θελω. Οποιος θελει και μπορει, να βοηθησει. Επειδη πρωτη φορα ασχολουμαι με μια προκηρυξη μεσω ασεπ κλπ και νιωθω οτι δεν πολυ καταλαβαινω.1ον, ο κωδικος ηλεκτρονικης αιτησης που υποβληθηκε στον ΑΣΕΠ, ειναι ο αριθμος πρωτοκολλου; Αυτο πρεπει να συμπληρωσουμε ολοκληρο μαζι με ημερομηνια;
2ον, πως θα χωρεσουν ολα τα δικαιολογητικα για να τα γραψουμε; Γιατι τα θελει και λεπτομερως λεει να τα γραψουμε.
Και τριτον, να φανταστω πως θελει φωτοτυπιες απο ολα αυτα κι οχι τα γνησια ετσι;
Στο πρωτο πανω στο κουτακι γραψε το τετραψήφιο ΑΜ αιτησης και απο κατω απο το κουτακι τον αριθμο πρωτοκόλλου
Στο δευτερο γραψτα το ενα διπλα απο το αλλο, με πιο μικρα γραμματα και στριμωξε τα δε θα γινει κατι αν τα γραψεις το ενα διπλα απο το αλλο (σου λεω τι εκανα εγω)
πόλεμος πάντων μεν πατήρ εστι, πάντων δε βασιλεύς, και τους μεν θεούς έδειξε τους δε ανθρώπους
unknown23
Λοχίας
Λοχίας

Η βλακεια ειναι οτι παρολο που τα στριμωξα και τα εγραψα κολλητα τωρα πατησανε πανω στο γνησιο υπογραφης απο ΚΕΠ και φοβαμαι οτι θα χρειαστω να βγαλω αλλη αιτηση και φτου απτην αρχη ρε γαμωτο παλι αυριο.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Το ίδιο έπαθα και εγώ Μάο το είπα στην υπάλληλο πρόσεχε που θα υπογράψεις λες και τις είπα βάλτο εκεί που έγραψα. Φτου και από την αρχή άσε που χάλασα 4 αιτήσεις μεχρι να το πετύχω
Coyote
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Coyote »

unknown23 έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 9:17 pm Η βλακεια ειναι οτι παρολο που τα στριμωξα και τα εγραψα κολλητα τωρα πατησανε πανω στο γνησιο υπογραφης απο ΚΕΠ και φοβαμαι οτι θα χρειαστω να βγαλω αλλη αιτηση και φτου απτην αρχη ρε γαμωτο παλι αυριο.
Αν ειναι ευδιάκριτα δε χρειαζεται να τρεχεις καθε μερα για γνησια υπογραφής και να βγαζεις φωτοτυπιες... Θα γνωριζουν οι της επιτροπής οτι δε θα ειναι ολα καθαρογραμμένα δε φτανει ο χωρος.
unknown23
Λοχίας
Λοχίας

Καλα καταλαβα μαλλον τα ιδια θα κανω κι εγωω! 🤣 Αντι να αγχωθουμε στα αθληματα που θα μας βγει η ψυχη και θα φυγουμε παραπατωντας απο εκει μεσα μας αγχωνουν οι αιτησεις. Πηγα ΚΕΠ νωριτερα κι ετρεμα σαν παιδι που το μαλωνει ο πατερας του! Μεχρι και η υπαλληλος γελουσε🤣 Με ταττουυ τι παιζεται; Ξερω οτι κοβουν βεβαια το γραφει η προκυρηξη ρητα (θα τη βλεπω και στον υπνο μου τοσο που την εχω διαβασει) αλλα ποια ειναι η αποψη σας στο να καλυφθει; Το εχει σκεφτει ή χρησιμοποιησει κανεις αυτο?
mixalis27
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από mixalis27 »

Για τα τατου η κάθε προκήρυξη που βγαίνει λέει και καλά πως απαγορεύονται αλλά ειναη στο θέμα της κάθε επιτροπής. Για παράδειγμα έχω γνωστούς ΟΠΠΙ και ειδικούς φρουρούς με μανίκι και στον λαιμό, επίσης εγώ είμαι Εποπ κ έχω στο χέρι σε εμφανή σημείο επίσης έχω γνωστό συνάδελφο που μπήκε πέρυσι με 2 μανίκια και τατου στο λαιμό.
Είναι στο θέμα της κάθε επιτροπής αρκεί βέβαια να μη γράφει και κάτι ρατσιστικό ή κάτι για το κράτος κτλπ
unknown23
Λοχίας
Λοχίας

Σε περιπτωση ομως που καποιος το καλυψει για την εξεταση μετα τι γινεται; Υπαρχει καποιο προβλημα εννοω; Γιατι ειναι κριμα να κοπεις για αυτο (εφοσον δεν προκαλει κιολας) ενω μπορεις και να το καλυψεις (tattoo cover make up)
Okd

Δημοσίευση από Okd »

Παιδιά καλησπέρα. Μαζί με τα δικαιολογητικά, στέλνουμε και απόδειξη από το παράβολο;
Panos089

Δημοσίευση από Panos089 »

Coyote έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 9:13 pm
unknown23 έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 9:08 pm Καλησπερα σε ολους/ες. Καταρχας καλη επιτυχια σε οσους μας ζητηθηκαν να στειλουμε δικαιολογητικα, καλη δυναμη για τη συνεχεια στην επομενη φαση! Να κανω μια δυο ερωτησεις θελω. Οποιος θελει και μπορει, να βοηθησει. Επειδη πρωτη φορα ασχολουμαι με μια προκηρυξη μεσω ασεπ κλπ και νιωθω οτι δεν πολυ καταλαβαινω.1ον, ο κωδικος ηλεκτρονικης αιτησης που υποβληθηκε στον ΑΣΕΠ, ειναι ο αριθμος πρωτοκολλου; Αυτο πρεπει να συμπληρωσουμε ολοκληρο μαζι με ημερομηνια;
Στο πρωτο πανω στο κουτακι γραψε το τετραψήφιο ΑΜ αιτησης και απο κατω απο το κουτακι τον αριθμο πρωτοκόλλου
Στο δευτερο γραψτα το ενα διπλα απο το αλλο, με πιο μικρα γραμματα και στριμωξε τα δε θα γινει κατι αν τα γραψεις το ενα διπλα απο το αλλο (σου λεω τι εκανα εγω)

Ποοομ 4ψηφιο λες ρε κογιότ;
Το αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης βάζουμε στο κουτάκι πάνω αριστερά στην αίτηση.
Τι 4ψηφιο είναι αυτό που λες; Μόνο τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης βάζεις.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες