Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 1:19 pm Τα αθληματα τα έχω περάσει σε όλες, δυστυχώς δεν ήμουν τόσο τυχερός στα μόρια για λίγο. Ωστόσο σε αυτήν έχω κληθεί και εγώ για τα δικαιολογητικά και θα σου έλεγα τι θα φας στα αθληματα. Περιμένω να δω που θα υπογράφεις ότι κόπηκες άρρωστε.
Γιατί στην 9κ μπήκαν και με 480 μόρια... Άρα είσαι στόκος τελείως. Χαχαχα
Coyote
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 14
Ενδιαφέροντα: ΕΦ

Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)

Δημοσίευση από Coyote »

Player76 έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 1:27 pm
Coyote έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 1:21 pm
Player75 έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 1:16 pm

Ρε φιλε τι εννοεις με δικαιολογητικα; Εγω εκτυπωσα την ηλεκτρονικη αιτηση που καναμε και ειναι 4 σελιδες! Και στη 1η σελιδα γραφει κατασταση αιτησης: Υποβληθηκε χωρις δικαιολογητικα.
Πως να το αλλαξουμε και να λεει ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ;
Αφου εκτυπωση κανεις απο τη σελιδα του ασεπ!
Οταν πατας εκτύπωση σου λεει με δικαιολογητικα η χωρις δικαιολογητικα. Εσυ Πατα με δικαιολογητικα. Λογικα θα αναφέρεται στο τι εχεις δηλωσει (προυπηρεσια γλωσσες κλπ)

Παταω ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ, αλλα στην εκτυπωση παλι γραφει υποβληθηκε χωρις δικαιολογητικα εκει στην κατασταση αιτησης.
Ρε φιλε δε πιστευω οτι παιζει ρολο αυτο αφου οταν καναμ ετην ηλεκτρονικη χωρις δικαιολογητικα ηταν...
Και σε μενα το ιδιο λεει, αφου τα δικαιολογητικα θα τα προσκομίσεις εσυ. Εγω σου λεω τι εγραφε η ανακοινωση και εκανα εγω. Συρραψε τα και Βαλε υπογραφες κ εισαι ετοιμος.
πόλεμος πάντων μεν πατήρ εστι, πάντων δε βασιλεύς, και τους μεν θεούς έδειξε τους δε ανθρώπους
Player76

Δημοσίευση από Player76 »

Coyote έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 1:31 pm
Coyote έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 1:21 pm
Οταν πατας εκτύπωση σου λεει με δικαιολογητικα η χωρις δικαιολογητικα. Εσυ Πατα με δικαιολογητικα. Λογικα θα αναφέρεται στο τι εχεις δηλωσει (προυπηρεσια γλωσσες κλπ)

Παταω ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ, αλλα στην εκτυπωση παλι γραφει υποβληθηκε χωρις δικαιολογητικα εκει στην κατασταση αιτησης.
Ρε φιλε δε πιστευω οτι παιζει ρολο αυτο αφου οταν καναμ ετην ηλεκτρονικη χωρις δικαιολογητικα ηταν...
Και σε μενα το ιδιο λεει, αφου τα δικαιολογητικα θα τα προσκομίσεις εσυ. Εγω σου λεω τι εγραφε η ανακοινωση και εκανα εγω. Συρραψε τα και Βαλε υπογραφες κ εισαι ετοιμος.
Αρα και σενα τωρα που την εκτυπωσες εκει στην κατασταση αιτησης λεει ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ!
Ναι υπεγραψα σε καθε σελιδα!
Επισκέπτης

Ποιος σου είπε ότι είχα κάνει αίτηση για τις φυλακές ρε τιποτενιε; Ειδικους φρουρούς και πανεπιστημιακή. Είμαι ΠΕ. Και εδώ στους ΠΕ έχω κληθεί. Μπουχεσα Ε μπουχεσα. Θα φας καλά στα αθληματα άρρωστε. Σου εύχομαι να κοπεις αθληματα που είναι δεδομένο, αλλά δεν θα προλάβεις να φτάσεις εκεί θα σε δουν στα ψυχοτεχνικα άρρωστε. Τσιμπα τώρα
Coyote
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Coyote »

Player76 έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 1:51 pm

Αρα και σενα τωρα που την εκτυπωσες εκει στην κατασταση αιτησης λεει ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ!
Γνησιο υπογραφής στην Αιτηση υποβολής δικαιολογητικών αφου αναφερεις τι δικαιολογιτικα εχεις βαλει στο φακελο και εισαι ετοιμος.
πόλεμος πάντων μεν πατήρ εστι, πάντων δε βασιλεύς, και τους μεν θεούς έδειξε τους δε ανθρώπους
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 1:53 pm Ποιος σου είπε ότι είχα κάνει αίτηση για τις φυλακές ρε τιποτενιε; Ειδικους φρουρούς και πανεπιστημιακή. Είμαι ΠΕ. Και εδώ στους ΠΕ έχω κληθεί. Μπουχεσα Ε μπουχεσα. Θα φας καλά στα αθληματα άρρωστε. Σου εύχομαι να κοπεις αθληματα που είναι δεδομένο, αλλά δεν θα προλάβεις να φτάσεις εκεί θα σε δουν στα ψυχοτεχνικα άρρωστε. Τσιμπα τώρα
Εσύ είσαι ΠΕ ρε άχρηστε κομμένε. Φαντάζομαι μεγάλη επιτυχία με το πτυχίο που έχεις Ε; Χαχαχαχα. Κάτι τέτοιοι άχρηστοι σαν και εσένα περνάνε. Ευτυχώς εσύ πάλι θα κοπείς γιατί είσαι ότι χειρότερο. Και σε κάλεσαν σίγουρα γιατί έβαλες μέσα ότι ψεύτικος φαντάστηκες μόνο και μόνο για να σε φωνάξουν κάπου μια φορά. Καλή τύχη άχρηστε. Στον πάτο θα είσαι πάλι αλλά ευτυχώς έχεις συνηθίσει. Χαχαχαχα. Πάτος ρεεε
Player76

Δημοσίευση από Player76 »

Coyote έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 1:57 pm
Γνησιο υπογραφής στην Αιτηση υποβολής δικαιολογητικών αφου αναφερεις τι δικαιολογιτικα εχεις βαλει στο φακελο και εισαι ετοιμος.
ρε φιλε τα πτυχια αγγλικων που αναφερονται μες τη προκηρυξη, δε θελουν μεταφραση σωστα; Γιατι ο καθενας λεει οτι θελει.
Takistakis7

Δημοσίευση από Takistakis7 »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 1:53 pm Ποιος σου είπε ότι είχα κάνει αίτηση για τις φυλακές ρε τιποτενιε; Ειδικους φρουρούς και πανεπιστημιακή. Είμαι ΠΕ. Και εδώ στους ΠΕ έχω κληθεί. Μπουχεσα Ε μπουχεσα. Θα φας καλά στα αθληματα άρρωστε. Σου εύχομαι να κοπεις αθληματα που είναι δεδομένο, αλλά δεν θα προλάβεις να φτάσεις εκεί θα σε δουν στα ψυχοτεχνικα άρρωστε. Τσιμπα τώρα
Πως γινεται να εχεις πτυχιο πανεπιστημιου και να μη μπηκες ΟΠΠΙ ρε ψευτη; Αφου εδινε 1000 μορια!
Αφου μπηκαν και ατομα χωρις πτυχιο, αρα εσυ με +1000 μορια πτυχιου πως εμεινες εξω?
Coyote
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Coyote »

Player76 έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 2:04 pm
Coyote έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 1:57 pm

ρε φιλε τα πτυχια αγγλικων που αναφερονται μες τη προκηρυξη, δε θελουν μεταφραση σωστα; Γιατι ο καθενας λεει οτι θελει.
Οχι τα στελνεις ετσι εγω προσωπικα C2 αγγλικα και B2 Ιταλικα τα εστειλα ετσι! Δεν υπαρχει θεμα αλλα αν θες μεταφρασε τα...
Επισκέπτης

Coyote έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 12:53 pm Την αιτηση υποβολής δικαιολογητικών την εκτυπωνεις τη συμπληρώνεις και πας για γνησιο υπογραφής σε ΚΕΠ, οπως επισης πρεπει να εκτυπώσεις υπευθυνη δηλωση που να αναφερει οτι επιτρέπεις να δημοσιεύσουν την σωματική σου ικανότητα.
Τελος στην εκτυπωμένη αιτηση του ασεπ θελει σε καθε σελιδα υπογραφη.
Αυτα απο μενα ελπιζω να βοηθησα.
Επισης γνωριζω οτι οποιος εχει δωσει στο γραπτο διαγωνισμο ΑΣΕΠ και εκανε αιτηση για το ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ προσωπικο κοβεται απευθείας απο τον ιδιο τον ΑΣΕΠ.
Αυτα απο μενα καλη επιτυχια και οι αψιμαχίες δεν χωρανε εδω παιδια, θα υπάρξουν ξανα και αλλες ευκαιρειες συντομα για το εν λογω σωμα και το ηλικιακο ειναι ευνοϊκό για παρα πολλους απο εμας!
Εννοείς οτι ακυρώνεσαι αν κάνεις χαρτιά για πολιτικό αλλα ΚΑΙ αστυνομικό προσωπικό σωστά; Οχι οτι αν πήγες στον γραπτό 2Γ που έγινε μήνες πριν δεν μπορείς να κάνεις αίτηση τώρα για τον αστυνομικό τομέα της δικαστικής;
Coyote
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Coyote »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 2:27 pm
Coyote έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 12:53 pm Την αιτηση υποβολής δικαιολογητικών την εκτυπωνεις τη συμπληρώνεις και πας για γνησιο υπογραφής σε ΚΕΠ, οπως επισης πρεπει να εκτυπώσεις υπευθυνη δηλωση που να αναφερει οτι επιτρέπεις να δημοσιεύσουν την σωματική σου ικανότητα.
Επισης γνωριζω οτι οποιος εχει δωσει στο γραπτο διαγωνισμο ΑΣΕΠ και εκανε αιτηση για το ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ προσωπικο κοβεται απευθείας απο τον ιδιο τον ΑΣΕΠ.
Αυτα απο μενα καλη επιτυχια και οι αψιμαχίες δεν χωρανε εδω παιδια, θα υπάρξουν ξανα και αλλες ευκαιρειες συντομα για το εν λογω σωμα και το ηλικιακο ειναι ευνοϊκό για παρα πολλους απο εμας!
Εννοείς οτι ακυρώνεσαι αν κάνεις χαρτιά για πολιτικό αλλα ΚΑΙ αστυνομικό προσωπικό σωστά; Οχι οτι αν πήγες στον γραπτό 2Γ που έγινε μήνες πριν δεν μπορείς να κάνεις αίτηση τώρα για τον αστυνομικό τομέα της δικαστικής;
Εννοω οτι οποιος πηγε και εγραψε στον 2Γ και εκανε αιτηση για το αστυνομικο προσωπικο ακυρωσανε την αιτηση του. Με επιφυλαξη το λεω αλλα θα ξαναρωτησω να το επιβεβαιώσω.
ShtdiwkqkK12

Δημοσίευση από ShtdiwkqkK12 »

Coyote έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 2:33 pm
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 2:27 pm
Εννοω οτι οποιος πηγε και εγραψε στον 2Γ και εκανε αιτηση για το αστυνομικο προσωπικο ακυρωσανε την αιτηση του. Με επιφυλαξη το λεω αλλα θα ξαναρωτησω να το επιβεβαιώσω.
Δεν ισχύει αυτό διότι εγώ ήμουν στον 2Γ και έκανα κανονικά την αίτηση μου και δεν ακυρώθηκε
MAJOR

Δημοσίευση από MAJOR »

Αν έχετε βάλει στην αρχική αιτηση παραπανω δικαιολογητικά απο οτι έχετε δεν σας ακυρωνουν τέλειος απλα δεν θα προσμετράται
petr

Δημοσίευση από petr »

Αριθμός στρατολογικού μητρώου είναι για αυτούς που δήλωσαν ειδικές δυνάμεις; Επίσης την υπεύθυνη δήλωση για το πιστοποιητικό τύπου Α την κάνουν πάλι τα ίδια άτομα εννοώ ειδικές δυνάμεις κτλ; Ευχαριστώ
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 17 επισκέπτες