Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Ektelestis777

Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)

Δημοσίευση από Ektelestis777 »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 12:46 pm
Ektelestis777 έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 12:26 pm Φιλε εσυ που εισαι τοσο μαγκας ελα να κοψεις και μενα που εχω πιστοποιηση ΙΕΚ κυριο προσον με 17 βαθμο,55 μηνες εμπειριας, ειδικες δυναμεις και προφισενσι!
Εσύ θα κοπείς στα αθλήματα... Χαχαχσ
Να κοπω στα αθληματα ειναι λιγο δυσκολο, ειναι γελοια τα ορια και εχω περασει 3 φορες αθληματα για προκηρυξεις!
Ελα να κατσεις διπλα μου στο 1000 να κανεις εμετο. Βεβαια θες σκουτερ για να σταθεις διπλα μου!
Επισκέπτης

Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Ektelestis777 έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 12:26 pm Φιλε εσυ που εισαι τοσο μαγκας ελα να κοψεις και μενα που εχω πιστοποιηση ΙΕΚ κυριο προσον με 17 βαθμο,55 μηνες εμπειριας, ειδικες δυναμεις και προφισενσι!
Λοιπόν φίλε επειδή δεν έχεις μόνο εσύ ιεκ άκου τώρα. Έχω το ιεκ από το 2012. Δευτερον 84 μήνες προϋπηρεσία μετά την κτήση του πτυχίου, δόκιμος ειδικές δυνάμεις,proficiency. Καληνύχτα. Υ. Γ δεν έχω συμμετάσχει ποτέ σε προκυρηξη γιατί ήμουνα στα καράβια ένοπλος φρουρός. Καληνύχτα
Coyote
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 14
Ενδιαφέροντα: ΕΦ

Δημοσίευση από Coyote »

Την αιτηση υποβολής δικαιολογητικών την εκτυπωνεις τη συμπληρώνεις και πας για γνησιο υπογραφής σε ΚΕΠ, οπως επισης πρεπει να εκτυπώσεις υπευθυνη δηλωση που να αναφερει οτι επιτρέπεις να δημοσιεύσουν την σωματική σου ικανότητα.
Τελος στην εκτυπωμένη αιτηση του ασεπ θελει σε καθε σελιδα υπογραφη.
Αυτα απο μενα ελπιζω να βοηθησα.
Επισης γνωριζω οτι οποιος εχει δωσει στο γραπτο διαγωνισμο ΑΣΕΠ και εκανε αιτηση για το ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ προσωπικο κοβεται απευθείας απο τον ιδιο τον ΑΣΕΠ.
Αυτα απο μενα καλη επιτυχια και οι αψιμαχίες δεν χωρανε εδω παιδια, θα υπάρξουν ξανα και αλλες ευκαιρειες συντομα για το εν λογω σωμα και το ηλικιακο ειναι ευνοϊκό για παρα πολλους απο εμας!
πόλεμος πάντων μεν πατήρ εστι, πάντων δε βασιλεύς, και τους μεν θεούς έδειξε τους δε ανθρώπους
Ektelestis777

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 12:50 pm
Λοιπόν φίλε επειδή δεν έχεις μόνο εσύ ιεκ άκου τώρα. Έχω το ιεκ από το 2012. Δευτερον 84 μήνες προϋπηρεσία μετά την κτήση του πτυχίου, δόκιμος ειδικές δυνάμεις,proficiency. Καληνύχτα. Υ. Γ δεν έχω συμμετάσχει ποτέ σε προκυρηξη γιατί ήμουνα στα καράβια ένοπλος φρουρός. Καληνύχτα
Γιατι δε μας λες και το βαθμο του πτυχιου; Ειναι μικρος ε; Δε πειραζει! Καληνυχτα για ποιο πραγμα, και γω μεσα θα ειμαι!
Player76

Δημοσίευση από Player76 »

Coyote έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 12:53 pm Την αιτηση υποβολής δικαιολογητικών την εκτυπωνεις τη συμπληρώνεις και πας για γνησιο υπογραφής σε ΚΕΠ, οπως επισης πρεπει να εκτυπώσεις υπευθυνη δηλωση που να αναφερει οτι επιτρέπεις να δημοσιεύσουν την σωματική σου ικανότητα.
Επισης γνωριζω οτι οποιος εχει δωσει στο γραπτο διαγωνισμο ΑΣΕΠ και εκανε αιτηση για το ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ προσωπικο κοβεται απευθείας απο τον ιδιο τον ΑΣΕΠ.
Αυτα απο μενα καλη επιτυχια και οι αψιμαχίες δεν χωρανε εδω παιδια, θα υπάρξουν ξανα και αλλες ευκαιρειες συντομα για το εν λογω σωμα και το ηλικιακο ειναι ευνοϊκό για παρα πολλους απο εμας!
Αδερφε στην ηλεκτρονικη αιτηση σιγουρα πρεπει να υπογραψουμε σε καθε σελιδα; Μονο στη τελευταια κατω δεξια δε πρεπει; Στο ειπαν απο ΑΣΕΠ?
shootmann1992
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από shootmann1992 »

Coyote έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 12:53 pm Την αιτηση υποβολής δικαιολογητικών την εκτυπωνεις τη συμπληρώνεις και πας για γνησιο υπογραφής σε ΚΕΠ, οπως επισης πρεπει να εκτυπώσεις υπευθυνη δηλωση που να αναφερει οτι επιτρέπεις να δημοσιεύσουν την σωματική σου ικανότητα.

Οπότε φίλε μου μπαίνουμε πάλι στην αίτηση του ΑΣΕΠ που κάναμε και είναι κρατημένη και την κάνουμε εκτύπωση; Αν πατήσουμε εν τω μεταξύ εκτύπωση γράφει: Με δικαιολογητικά η χωρίς δικαιολογητικά;
Επισκέπτης

Εσείς που κοκορεύεστε στα αθληματα είστε οι χειρότεροι λαπάδες. Κάτι μπούληδες που κόβεστε στο μήκος ή κάτι άλλοι που ενώ τρέχετε τα 100μ κοιτάτε τον ουρανό! Χαχαχα σας κάνουμε γούστο κάθε φορά στις προκηρυξεις.
Ektelestis777

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 1:03 pm Εσείς που κοκορεύεστε στα αθληματα είστε οι χειρότεροι λαπάδες. Κάτι μπούληδες που κόβεστε στο μήκος ή κάτι άλλοι που ενώ τρέχετε τα 100μ κοιτάτε τον ουρανό! Χαχαχα σας κάνουμε γούστο κάθε φορά στις προκηρυξεις.

Εσυ αρχισες να κοκορευεσαι! Τα αθληματα ειναι το πιο ευκολο σημειο της προκηρυξης για εμενα! Το θεμα ειναι να μπουμε απο μορια. Αλλα με ΙΕΚ ειμαστε σιγουρα μεσα!
Coyote
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Coyote »

Εγω την εστειλα σύρραμενη την αιτηση Γιατι βγαινει καπου 4 σελιδες και σε καθε σελιδα εβαλα υπογραφη (για παν ενδεχομενο κακο δεν ειναι) ακυρη δε θα στην παρουν ουρως η αλλως!
Ναι φιλε θα πας και θα την εκτυπώσεις ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ. Το αναφερει και στην ανακοινωση στη σελιδα του υπουργειου οτι πρεπει να εκτυπωθεί με δικαιολογητικα.
πόλεμος πάντων μεν πατήρ εστι, πάντων δε βασιλεύς, και τους μεν θεούς έδειξε τους δε ανθρώπους
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 1:03 pm Εσείς που κοκορεύεστε στα αθληματα είστε οι χειρότεροι λαπάδες. Κάτι μπούληδες που κόβεστε στο μήκος ή κάτι άλλοι που ενώ τρέχετε τα 100μ κοιτάτε τον ουρανό! Χαχαχα σας κάνουμε γούστο κάθε φορά στις προκηρυξεις.
Έχεις κοπεί σε πολλές και ξέρεις κουραδα;
Player75

Δημοσίευση από Player75 »

Coyote έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 1:09 pm Εγω την εστειλα σύρραμενη την αιτηση Γιατι βγαινει καπου 4 σελιδες και σε καθε σελιδα εβαλα υπογραφη (για παν ενδεχομενο κακο δεν ειναι) ακυρη δε θα στην παρουν ουρως η αλλως!
Ναι φιλε θα πας και θα την εκτυπώσεις ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ. Το αναφερει και στην ανακοινωση στη σελιδα του υπουργειου οτι πρεπει να εκτυπωθεί με δικαιολογητικα.
Ρε φιλε τι εννοεις με δικαιολογητικα; Εγω εκτυπωσα την ηλεκτρονικη αιτηση που καναμε και ειναι 4 σελιδες! Και στη 1η σελιδα γραφει κατασταση αιτησης: Υποβληθηκε χωρις δικαιολογητικα.
Πως να το αλλαξουμε και να λεει ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ;
Αφου εκτυπωση κανεις απο τη σελιδα του ασεπ!
Επισκέπτης

Τα αθληματα τα έχω περάσει σε όλες, δυστυχώς δεν ήμουν τόσο τυχερός στα μόρια για λίγο. Ωστόσο σε αυτήν έχω κληθεί και εγώ για τα δικαιολογητικά και θα σου έλεγα τι θα φας στα αθληματα. Περιμένω να δω που θα υπογράφεις ότι κόπηκες άρρωστε.
Coyote
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Coyote »

Player75 έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 1:16 pm
Coyote έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 1:09 pm Εγω την εστειλα σύρραμενη την αιτηση Γιατι βγαινει καπου 4 σελιδες και σε καθε σελιδα εβαλα υπογραφη (για παν ενδεχομενο κακο δεν ειναι) ακυρη δε θα στην παρουν ουρως η αλλως!
Ρε φιλε τι εννοεις με δικαιολογητικα; Εγω εκτυπωσα την ηλεκτρονικη αιτηση που καναμε και ειναι 4 σελιδες! Και στη 1η σελιδα γραφει κατασταση αιτησης: Υποβληθηκε χωρις δικαιολογητικα.
Οταν πατας εκτύπωση σου λεει με δικαιολογητικα η χωρις δικαιολογητικα. Εσυ Πατα με δικαιολογητικα. Λογικα θα αναφέρεται στο τι εχεις δηλωσει (προυπηρεσια γλωσσες κλπ)
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 1:19 pm Τα αθληματα τα έχω περάσει σε όλες, δυστυχώς δεν ήμουν τόσο τυχερός στα μόρια για λίγο. Ωστόσο σε αυτήν έχω κληθεί και εγώ για τα δικαιολογητικά και θα σου έλεγα τι θα φας στα αθληματα. Περιμένω να δω που θα υπογράφεις ότι κόπηκες άρρωστε.
Χαχαχαχαχα. Εγώ δεν θα μιλήσω εδώ. Θα κάνω αυτό που πρέπει γιωτομπαλο. Κοίτα να μαζέψεις κανένα μόριο γιατί πάλι τουρίστας θα είσαι. Χαδαχα
Player76

Δημοσίευση από Player76 »

Coyote έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 1:21 pm
Player75 έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 1:16 pm
Οταν πατας εκτύπωση σου λεει με δικαιολογητικα η χωρις δικαιολογητικα. Εσυ Πατα με δικαιολογητικα. Λογικα θα αναφέρεται στο τι εχεις δηλωσει (προυπηρεσια γλωσσες κλπ)

Παταω ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ, αλλα στην εκτυπωση παλι γραφει υποβληθηκε χωρις δικαιολογητικα εκει στην κατασταση αιτησης.
Ρε φιλε δε πιστευω οτι παιζει ρολο αυτο αφου οταν καναμ ετην ηλεκτρονικη χωρις δικαιολογητικα ηταν...
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες