Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Πήρα τηλ στο υπουργείο κ ειπαν ότι την λίστα την έβγαλε ο ΑΣΕΠ μέσα κ εχει και απορριπτέους μέσα! Κ απλά την προώθησαν και στο υπουργείο να την αναρτήσει. Είναι μέσα στην λιστα και απορριπτέοι και αυτοί που δήλωσαν ψευδή στοιχεία κ θα απορριφθούν στην πορεία εκ νέου. Αυτά από νέα
takistaski

Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)

Δημοσίευση από takistaski »

Και οι υπολοιποι 5000 που δεν ειναι στη λιστα γιατι κοπηκαν; Λογω μοριων?
Επισκέπτης

Μου είπε χαρακτηριστικά : Πάρτε τηλ στο τηλ κέντρο του ΑΣΕΠ για περαιτέρω πληροφορίες δεν γνωρίζω! Ίσως κλήθηκαν οι μισοί! Επι λέξει ! Δεν είχε κάτι άλλο να μου απαντήσει ο άνθρωπος δυστυχώς. Λέει με έχουν πάρει από το πρωί για το ίδιο θέμα
Venom94
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Venom94 »

Οι υπολοιποι 5000 ειναι σαν να μην εκαναν ποτε την αιτηση δεν υπαρχουν πουθενα!:lol:
Venom94
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Venom94 »

Ναι κι εγω που μιλησα το πρωι μου ειπαν δεν εχουν σχεση απο το υπουργειο να επικοινωνησουμε με τον ΑΣΕΠ. Στον ΑΣΕΠ απ το πρωι δεν βγαζεις γραμμη για αυτο ρωτησα μηπως καποιος τα καταφερε!
Danah2

Δημοσίευση από Danah2 »

Ποιες είναι οι περιπτώσεις να μετατεθεί ένας δικαστικος φρουρός; Μένει μόνιμα στο τόπο επιλογής του μέχρι τη σύνταξη;
Επισκέπτης

Giannis7898 έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 9:39 am Τι θέμα να έχει μωρέ; Άμα ήταν θα του έκοβε την αίτηση ο ασεπ επειδή υπηρετεί.
Όχι φίλε δεν θα του έκοβε τώρα την αίτηση γιατί δεν έστειλε δικαοολογιτηκα. Και μπορούσες να κάνεις με στρατιωτική ταυτότητα που λένε κάποιοι γιατί αναφέρει μέχρι 5 χρόνια απορρίπτεται κάποιος. Και αυτός που έχει 6 χρόνια υπηρεσία στρατιωτική ταυτότητα έχει.
Επισκέπτης

mixalis27 έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 10:04 am Μερικά παλικάρια όχι για προκηρύξεις ούτε για κομπάρσοι σε ταινία δε κάνετε…σου λένε ρε άνθρωπε στην αίτηση έγραψα και τον αριθμό της ταυτότητας μου ελληνικά μιλάμε και σε επικοινωνία που είχα με τον ΑΣΕΠ μου είπε δεν υπάρχει θέμα, εκτός και αν είσαι κομμένος και ψάχνεις συμπαράσταση, τέλος πάντων αποχωρώ ο καθένας εδώ μέσα λέει ότι θέλει χωρίς καμία γνώση και είμαι σίγουρος 1000+ αιτήσεις θα βγουν άκυρες επειδή έχετε δηλώσει ότι νάνε ακόμα και στην προϋπηρεσία παίζει να βάλατε οτιδήποτε σας κολλούσε ένσημα και να τα μετρήσατε
Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία σε όσους το αξίζουν
Χαχαχαχα. Ρε φίλε δεν ξέρετε να διαβάζετε. Κάτσε εποπ και να λες και ευχαριστώ. Ρε χαζε αφού σου λέει πάνω από 5 χρόνια μπορείς να κάνεις αίτηση και ας είσαι στον στρατό μόνιμος. Άρα με το ταυτότητα θα έκανε αυτός; Πω ρε φίλε εδβ μέσα. Ναι κομμένος είμαι. Χαχαχαχα
mixalis27
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από mixalis27 »

Ρε κομμένε μόλις μίλησα με την επιτροπή δικαιολογητικών και μου είπαν δεν υπάρχει κανένα θέμα…Πάρε τηλεφωνο και ξεστραβώσου γιατί εσυ ακόμα ψάχνεις τον λόγο που δεν έγινε δεκτή η αίτηση σου γιωτά
Επισκέπτης

mixalis27 έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 12:20 pm Ρε κομμένε μόλις μίλησα με την επιτροπή δικαιολογητικών και μου είπαν δεν υπάρχει κανένα θέμα…Πάρε τηλεφωνο και ξεστραβώσου γιατί εσυ ακόμα ψάχνεις τον λόγο που δεν έγινε δεκτή η αίτηση σου γιωτά
Καλά καλά περίμενε και θα δεις. Και να ξέρεις στα μόρια σε κόβω σαν χαρτάκι. Αλλά περίμενε λίγο γιοτομπαλο και θα δεις.
mixalis27
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από mixalis27 »

Χαχα σίγουρα με κόβεις φίλε ειδικές, οβα, Εποπ 30 μήνες προϋπηρεσία, προφισιενσι διπλώματα και εντοπιότητα εκεί που εβαλα. Πάνε να δουλέψεις αρχικά γιατί από ότι καταλαβαίνω άνεργος είσαι και μη λες πολλά! Και άσε εμένα προς το παρών να αράζω και να πληρώνομαι. ΓΙΩΤΑ!
Ektelestis777

Δημοσίευση από Ektelestis777 »

Φιλε εσυ που εισαι τοσο μαγκας ελα να κοψεις και μενα που εχω πιστοποιηση ΙΕΚ κυριο προσον με 17 βαθμο,55 μηνες εμπειριας, ειδικες δυναμεις και προφισενσι!
Venom94
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Venom94 »

Παλικάρια να σας πω κάτι χωρίς παρεξηγηση; Δεν μας νοιάζει εδώ μέσα ποιος την έχει μεγαλύτερη αν θέλετε να τσακωθείτε κάντε το σε μηνύματα για άλλο σκοπό είναι το φόρουμ! Συνέλθετε ορισμένοι
Επισκέπτης

Ektelestis777 έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 12:26 pm Φιλε εσυ που εισαι τοσο μαγκας ελα να κοψεις και μενα που εχω πιστοποιηση ΙΕΚ κυριο προσον με 17 βαθμο,55 μηνες εμπειριας, ειδικες δυναμεις και προφισενσι!
Εσύ θα κοπείς στα αθλήματα... Χαχαχσ
Επισκέπτης

mixalis27 έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 12:24 pm Χαχα σίγουρα με κόβεις φίλε ειδικές, οβα, Εποπ 30 μήνες προϋπηρεσία, προφισιενσι διπλώματα και εντοπιότητα εκεί που εβαλα. Πάνε να δουλέψεις αρχικά γιατί από ότι καταλαβαίνω άνεργος είσαι και μη λες πολλά! Και άσε εμένα προς το παρών να αράζω και να πληρώνομαι. ΓΙΩΤΑ!
Κοίτα εσύ άρχισες τις μαγκιές σε κάτι που απάντησα πολύ ευγενικά και είπα την γνώμη μου. Και με αυτά που έχεις πάλι σε κόβω. Καλή επιτυχία
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες