Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2023)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Episkepths

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2023)

Δημοσίευση από Episkepths »

Κανείς που να δηλώσει την ειδικότητα του κοινωνικού λειτουργού ;
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Οκτ 23, 2023 5:32 pm
Euaggelia123mcs έγραψε: Δευ Οκτ 23, 2023 5:30 pm
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Οκτ 23, 2023 5:28 pm Πείτε μου παρακαλώ
Για ποια ερώτηση θες ακριβώς απάντηση μήπως μπορώ να σε βοηθήσω
Εγώ έχω βάλει πρώτη επιλογή ναυτικό κι με έστειλαν για ψυχοτεχνικά 31/10, στο 128 Σμηναρχία Εκπαίδευσης Τηλεπικοινωνιών - Ηλεκτρονικών (128ΣΕΤΗ) (Λητούς και Ακτής 1, Καβούρι Βουλιαγμένης Τ. Κ.16671).
Γιατί; Ενώ είμαι πιο κοντά στον Πειραιά σε σχέση με το καβούρι πλζζζ πείτε μου
Καλησπέρα φίλε μου πως ήταν η επιτροπή εκεί στην σμήναρχια; Να μας δώσεις μια ιδέα αν φυσικά μπορείς
Επισκέπτης

Τι ειδικότητα δήλωσες;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Νοέμ 04, 2023 9:19 pm Τι ειδικότητα δήλωσες;
Χειριστής ραντάρ
Επισκέπτης

Vasilis777 έγραψε: Σάβ Νοέμ 04, 2023 1:48 pm
Bulldawg έγραψε: Παρ Νοέμ 03, 2023 10:44 pm Έχει δηλώσει κανεις τεχνικός όπλων πυροβόλων; Και αν έχει κανεις περισσότερες πληροφορίες για την ειδικότητα αυτή.
Ναι φίλε εγώ. Ουσιαστικά είσαι συντηρητής και χειριστής των πυροβόλων του πλοίου. Είτε αυτά είναι τα Oto melara, είτε τα πολυβόλα τύπου ΜG-3, κλπ.
Και γω το δηλωσα. Ποσα μορια εχεις και επισης γνωριζεις αν ειναι ειδικοτητα καραβησια ή στεριας?
Bulldawg
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Bulldawg »

Έχουμε καμία εικόνα με τις αιτήσεις ναυτικό και γενικά αυτοί που έδωσαν αν είχε συμμετοχή στο ναυτικό;
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από Eleonora »

Bulldawg έγραψε: Κυρ Νοέμ 05, 2023 6:14 pm Έχουμε καμία εικόνα με τις αιτήσεις ναυτικό και γενικά αυτοί που έδωσαν αν είχε συμμετοχή στο ναυτικό;
Ο αριθμός των αιτήσεων ανά Σώμα:
Στρατός Ξηράς:6809 αιτήσεις για 964 θέσεις.

– Πολεμικό Ναυτικό:2081 αιτήσεις για 430 θέσεις.

– Πολεμική Αεροπορία:5641 αιτήσεις για 298 θέσεις.
Ωστόσο, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, υπάρχουν πολλοί που δεν παρουσιάσθηκαν.
Styga
Magdalini

Δημοσίευση από Magdalini »

Για το Π. Ν ξέρετε αν έχουμε τατουαζ στο χέρι αν κόβουν; Γιατί δεν είδα στη προκήρυξη για το Π. Ν να λέει για τατουαζ. Στο στρατό ξηράς διαβασα
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Νβαυτικό (2023)

Σε εμάς τα άτομα με τατουάζ σημειωνόταν σε ένα χαρτί. Δεν γνωρίζω αν κόπηκε κάποιος γι'αυτό όμως.
Επισκέπτης

Γνωρίζει κανείς αν αυτοίν που πάνε στο ΓΝΑ ξανά παίρνουν τις εξετάσεις του πίνακα Α;
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 10:21 am Γνωρίζει κανείς αν αυτοίν που πάνε στο ΓΝΑ ξανά παίρνουν τις εξετάσεις του πίνακα Α;
Ναι, ασφαλώς και τις παίρνουν μαζί τους, διότι στο ΓΝΑ θα τις ελέγξουν οι γιατροί. Στα ψυχοτεχνικά, δεν ασχολούνται με τις ιατρικές εξετάσεις.
Styga
Επισκέπτης

Eleonora έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 12:06 pm
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 10:21 am Γνωρίζει κανείς αν αυτοίν που πάνε στο ΓΝΑ ξανά παίρνουν τις εξετάσεις του πίνακα Α;
Ναι, ασφαλώς και τις παίρνουν μαζί τους, διότι στο ΓΝΑ θα τις ελέγξουν οι γιατροί. Στα ψυχοτεχνικά, δεν ασχολούνται με τις ιατρικές εξετάσεις.
Εγώ τις έχω κάνει τις εξετάσεις του πίνακα Α και γνωριζω όταν περνάς επιτροπή περνάς μόνο του Β πίνακα πως και στο γνα σε βάζουν να κάνεις ξανά τον πίνακα Α?
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 12:21 pm
Εγώ τις έχω κάνει τις εξετάσεις του πίνακα Α και γνωριζω όταν περνάς επιτροπή περνάς μόνο του Β πίνακα πως και στο γνα σε βάζουν να κάνεις ξανά τον πίνακα Α;

Ειλικρινα ειπε κατι τετοιο η κυρια Ελεονωρα; Αλλα κακως απανταμε κιολας αν διαβαζατε κανενα φεκ θα τα γνωριζατε
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 12:44 pm

Εγώ τις έχω κάνει τις εξετάσεις του πίνακα Α και γνωριζω όταν περνάς επιτροπή περνάς μόνο του Β πίνακα πως και στο γνα σε βάζουν να κάνεις ξανά τον πίνακα Α;

Ειλικρινα ειπε κατι τετοιο η κυρια Ελεονωρα; Αλλα κακως απανταμε κιολας αν διαβαζατε κανενα φεκ θα τα γνωριζατε
Βρε δεν καταλάβατε την απάντησή μου. Δεν είπα ότι ξανακάνεις τις εξετάσεις του πίνακα Α, άλλωστε και η ερώτηση ήταν "αν τις ξαναπαίρνει μαζί του", όχι αν τις ξανακάνει. Στο ΓΝΑ θα κάνει τις εξετάσεις του Πίνακα Β, και οι γιατροί θα εκτιμήσουν τις εξετάσεις του Πίνακα Α.
Styga
Επισκέπτης

Eleonora έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 2:00 pm
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 12:44 pm

Βρε δεν καταλάβατε την απάντησή μου. Δεν είπα ότι ξανακάνεις τις εξετάσεις του πίνακα Α, άλλωστε και η ερώτηση ήταν "αν τις ξαναπαίρνει μαζί του", όχι αν τις ξανακάνει. Στο ΓΝΑ θα κάνει τις εξετάσεις του Πίνακα Β, και οι γιατροί θα εκτιμήσουν τις εξετάσεις του Πίνακα Α.
Υπάρχην και περιπτώσεις όμως που τους έβαλαν να κάνουν και το πίνακα Α ξανά για αυτό ρώτησα,
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες