Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2023)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2023)
Κανείς που να δηλώσει την ειδικότητα του κοινωνικού λειτουργού ;
Καλησπέρα φίλε μου πως ήταν η επιτροπή εκεί στην σμήναρχια; Να μας δώσεις μια ιδέα αν φυσικά μπορείςΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Οκτ 23, 2023 5:32 pmΕγώ έχω βάλει πρώτη επιλογή ναυτικό κι με έστειλαν για ψυχοτεχνικά 31/10, στο 128 Σμηναρχία Εκπαίδευσης Τηλεπικοινωνιών - Ηλεκτρονικών (128ΣΕΤΗ) (Λητούς και Ακτής 1, Καβούρι Βουλιαγμένης Τ. Κ.16671).Euaggelia123mcs έγραψε: Δευ Οκτ 23, 2023 5:30 pmΓια ποια ερώτηση θες ακριβώς απάντηση μήπως μπορώ να σε βοηθήσω
Γιατί; Ενώ είμαι πιο κοντά στον Πειραιά σε σχέση με το καβούρι πλζζζ πείτε μου
Και γω το δηλωσα. Ποσα μορια εχεις και επισης γνωριζεις αν ειναι ειδικοτητα καραβησια ή στεριας?Vasilis777 έγραψε: Σάβ Νοέμ 04, 2023 1:48 pmΝαι φίλε εγώ. Ουσιαστικά είσαι συντηρητής και χειριστής των πυροβόλων του πλοίου. Είτε αυτά είναι τα Oto melara, είτε τα πολυβόλα τύπου ΜG-3, κλπ.Bulldawg έγραψε: Παρ Νοέμ 03, 2023 10:44 pm Έχει δηλώσει κανεις τεχνικός όπλων πυροβόλων; Και αν έχει κανεις περισσότερες πληροφορίες για την ειδικότητα αυτή.
Έχουμε καμία εικόνα με τις αιτήσεις ναυτικό και γενικά αυτοί που έδωσαν αν είχε συμμετοχή στο ναυτικό;
Ο αριθμός των αιτήσεων ανά Σώμα:Bulldawg έγραψε: Κυρ Νοέμ 05, 2023 6:14 pm Έχουμε καμία εικόνα με τις αιτήσεις ναυτικό και γενικά αυτοί που έδωσαν αν είχε συμμετοχή στο ναυτικό;
Στρατός Ξηράς:6809 αιτήσεις για 964 θέσεις.
– Πολεμικό Ναυτικό:2081 αιτήσεις για 430 θέσεις.
– Πολεμική Αεροπορία:5641 αιτήσεις για 298 θέσεις.
Ωστόσο, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, υπάρχουν πολλοί που δεν παρουσιάσθηκαν.
Styga
Για το Π. Ν ξέρετε αν έχουμε τατουαζ στο χέρι αν κόβουν; Γιατί δεν είδα στη προκήρυξη για το Π. Ν να λέει για τατουαζ. Στο στρατό ξηράς διαβασα
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Νβαυτικό (2023)
Σε εμάς τα άτομα με τατουάζ σημειωνόταν σε ένα χαρτί. Δεν γνωρίζω αν κόπηκε κάποιος γι'αυτό όμως.
Γνωρίζει κανείς αν αυτοίν που πάνε στο ΓΝΑ ξανά παίρνουν τις εξετάσεις του πίνακα Α;
Ναι, ασφαλώς και τις παίρνουν μαζί τους, διότι στο ΓΝΑ θα τις ελέγξουν οι γιατροί. Στα ψυχοτεχνικά, δεν ασχολούνται με τις ιατρικές εξετάσεις.
Styga
Εγώ τις έχω κάνει τις εξετάσεις του πίνακα Α και γνωριζω όταν περνάς επιτροπή περνάς μόνο του Β πίνακα πως και στο γνα σε βάζουν να κάνεις ξανά τον πίνακα Α?Eleonora έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 12:06 pmΝαι, ασφαλώς και τις παίρνουν μαζί τους, διότι στο ΓΝΑ θα τις ελέγξουν οι γιατροί. Στα ψυχοτεχνικά, δεν ασχολούνται με τις ιατρικές εξετάσεις.
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 12:21 pmΕγώ τις έχω κάνει τις εξετάσεις του πίνακα Α και γνωριζω όταν περνάς επιτροπή περνάς μόνο του Β πίνακα πως και στο γνα σε βάζουν να κάνεις ξανά τον πίνακα Α;Eleonora έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 12:06 pmΝαι, ασφαλώς και τις παίρνουν μαζί τους, διότι στο ΓΝΑ θα τις ελέγξουν οι γιατροί. Στα ψυχοτεχνικά, δεν ασχολούνται με τις ιατρικές εξετάσεις.
Ειλικρινα ειπε κατι τετοιο η κυρια Ελεονωρα; Αλλα κακως απανταμε κιολας αν διαβαζατε κανενα φεκ θα τα γνωριζατε
Βρε δεν καταλάβατε την απάντησή μου. Δεν είπα ότι ξανακάνεις τις εξετάσεις του πίνακα Α, άλλωστε και η ερώτηση ήταν "αν τις ξαναπαίρνει μαζί του", όχι αν τις ξανακάνει. Στο ΓΝΑ θα κάνει τις εξετάσεις του Πίνακα Β, και οι γιατροί θα εκτιμήσουν τις εξετάσεις του Πίνακα Α.Επισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 12:44 pmΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 12:21 pmΕγώ τις έχω κάνει τις εξετάσεις του πίνακα Α και γνωριζω όταν περνάς επιτροπή περνάς μόνο του Β πίνακα πως και στο γνα σε βάζουν να κάνεις ξανά τον πίνακα Α;Eleonora έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 12:06 pm
Ναι, ασφαλώς και τις παίρνουν μαζί τους, διότι στο ΓΝΑ θα τις ελέγξουν οι γιατροί. Στα ψυχοτεχνικά, δεν ασχολούνται με τις ιατρικές εξετάσεις.
Ειλικρινα ειπε κατι τετοιο η κυρια Ελεονωρα; Αλλα κακως απανταμε κιολας αν διαβαζατε κανενα φεκ θα τα γνωριζατε
Styga
Υπάρχην και περιπτώσεις όμως που τους έβαλαν να κάνουν και το πίνακα Α ξανά για αυτό ρώτησα,Eleonora έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 2:00 pmΒρε δεν καταλάβατε την απάντησή μου. Δεν είπα ότι ξανακάνεις τις εξετάσεις του πίνακα Α, άλλωστε και η ερώτηση ήταν "αν τις ξαναπαίρνει μαζί του", όχι αν τις ξανακάνει. Στο ΓΝΑ θα κάνει τις εξετάσεις του Πίνακα Β, και οι γιατροί θα εκτιμήσουν τις εξετάσεις του Πίνακα Α.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες