Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Το μονο που τους ενδιεφερε τοσο καιρο ειναι να ρωταν σε φορουμ απο τον καναπε τους εαν θα υπαρχει ελαστικοτητα, εαν δειχναν και κανενα ενδιαφερον θα τα χαν βγαλει. Οχι καμια να μην υπαρχει να περασουν οσοι αξιζουν
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από niasimas »

Κάποιοι, που περνάνε το αξίζουν, ωστόσο υπάρχουν και άτομα, που περνάνε αλλιώς! Γνωστό το έργο. Ο καλύτερος συνδυασμός: Να το αξίζεις και να 'σπρωχτείς' κιόλας! Σίγουρη επιτυχία, για όποιον έχει την δυνατότητα, για κάτι τέτοιο.
Anonymous88

Δημοσίευση από Anonymous88 »

Υπάρχει περίπτωση αν δε καλυφθούν οι θέσεις να καλέσουν ατομα τα οποια δεν έχουν κληθεί έως τρ;
Euaggelia123mcs
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Euaggelia123mcs »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Νοέμ 05, 2023 9:45 pm Γώ απορώ τα άτομα που αγχώνονται για το ΔΜΣ τους γιατί αγχώνοπνται μόνο για αυτό; ... Πχ αν είσαι υπέρβαρος κα ιαγύμναστος είνα ισχεδόν σίγουρο πως δε μπορείς να περάσεις στις κάμψεις και έλξεις...
Η σιγουριά θα σε φάει επισκέπτη
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από niasimas »

Anonymous88 έγραψε: Κυρ Νοέμ 05, 2023 10:54 pm Υπάρχει περίπτωση αν δε καλυφθούν οι θέσεις να καλέσουν ατομα τα οποια δεν έχουν κληθεί έως τρ;
Πάντα φωνάζουν παραπάνω, για να μην χρειαστεί να ξανακαλέσουν. Στην περίπτωση του Ναυτικού, θα μπορούσες να το πεις, γιατί και λίγοι δήλωσαν και δεν πατάνε για εξετάσεις. Όπως και να έχει, από τόσες χιλιάδες, λογικά θα τους βρουν.
Επισκέπτης

Δεν θα ξανακαλεσουν ατομα. Οποιος κοπει, κοπηκε δεν τους πολυενδιαφερει αλλωστε γιατι το 24 θα βγει νεα προκυρηξη
Kapoios11
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Kapoios11 »

Euaggelia123mcs έγραψε: Κυρ Νοέμ 05, 2023 2:05 pm Λέτε ότι κόβουν για το δμς. Εγώ είμαι αθλήτρια και είμαι 1,62 και βάρος 70. Αυτό το βάρος όμως είναι μυϊκή μάζα και πολύ λίγο ποσοστό λίπους. Θα με κόψουν.;
Όπως έχω πει παλιότερα φαίνεται ο αθλητής απ'το μοσχάρι... Αλλά για τα δεδομένα του στρατού - ναυτικού είσαι υπέρβαρη βάση ΔΜΣ... Οπότε καλή τύχη
Επισκέπτης

Kapoios11 έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 7:58 am
Euaggelia123mcs έγραψε: Κυρ Νοέμ 05, 2023 2:05 pm Λέτε ότι κόβουν για το δμς. Εγώ είμαι αθλήτρια και είμαι 1,62 και βάρος 70. Αυτό το βάρος όμως είναι μυϊκή μάζα και πολύ λίγο ποσοστό λίπους. Θα με κόψουν.;
Όπως έχω πει παλιότερα φαίνεται ο αθλητής απ'το μοσχάρι... Αλλά για τα δεδομένα του στρατού - ναυτικού είσαι υπέρβαρη βάση ΔΜΣ... Οπότε καλή τύχη
Αδερφέ εσύ νομίζεις ότι όλοι αυτοίν που πάνε είναι πέντε κιλά κάτω από το ύψος τους; Κόβουν υπέρβαρους αγυμναστους, όχι υπέρβαρα γυμνασμενα σώματα
Επισκέπτης

Πκε θεσσαλονίκη πόσες μέρες;
Επισκέπτης

Kapoios11 έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 7:58 am
Επισκέπτης

Γνωρίζει κανείς αν αυτοίν που πάνε στο ΓΝΑ ξανά παίρνουν τις εξετάσεις του πίνακα Α;
Επισκέπτης

Καλησπέρα να κάνω μια ερώτηση. Στην ειδικότητα οικονομικός-ταμειακός τι προϋπηρεσία χρειάζεται; Εγώ δήλωσα αυτήν την ειδικότητα και δεν μου μέτρησαν τα μορια της προϋπηρεσίας, έκανα ένσταση και μου ειπαν οτι δεν την μέτρησαν επειδή δεν είναι συναφή με την ειδικότητα. Δηλαδή θα έπρεπε να είχα προϋπηρεσία ως οικονομικός-ταμειακος και όχι ως υπάλληλος σε γραφείο στα οικονομικά. Ξέρεις κανείς τι ακριβώς είναι η προϋπηρεσία οικονομικός-ταμειακος;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 11:07 am Καλησπέρα να κάνω μια ερώτηση. Στην ειδικότητα οικονομικός-ταμειακός τι προϋπηρεσία χρειάζεται; Εγώ δήλωσα αυτήν την ειδικότητα και δεν μου μέτρησαν τα μορια της προϋπηρεσίας, έκανα ένσταση και μου ειπαν οτι δεν την μέτρησαν επειδή δεν είναι συναφή με την ειδικότητα. Δηλαδή θα έπρεπε να είχα προϋπηρεσία ως οικονομικός-ταμειακος και όχι ως υπάλληλος σε γραφείο στα οικονομικά. Ξέρεις κανείς τι ακριβώς είναι η προϋπηρεσία οικονομικός-ταμειακος;

Η προθεσμια ενστασεων εληξε ωστοσο για να μην ελαβαν υποψην την ενσταση σου κατι θα ηξεραν παραπανω. Μηπως το φορουμ δεν ειναι ο καταλληλος χωρος για να λυσεις την απορια σου κι επρεπε να μιλησεις με την επιτροπη δικαιολογητικων;
Επισκέπτης

Κανείς που να δίνει αθλήματα σήμερα πως πάνε τα πράγματα ;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 12:43 pm Κανείς που να δίνει αθλήματα σήμερα πως πάνε τα πράγματα ;
Ναι. Μαντεψε. Κοβουν οσους δεν πιανουν τα ορια, οσοι ειναι προετοιμασμενοι δεν κοβονται
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες