Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Το μονο που τους ενδιεφερε τοσο καιρο ειναι να ρωταν σε φορουμ απο τον καναπε τους εαν θα υπαρχει ελαστικοτητα, εαν δειχναν και κανενα ενδιαφερον θα τα χαν βγαλει. Οχι καμια να μην υπαρχει να περασουν οσοι αξιζουν
Κάποιοι, που περνάνε το αξίζουν, ωστόσο υπάρχουν και άτομα, που περνάνε αλλιώς! Γνωστό το έργο. Ο καλύτερος συνδυασμός: Να το αξίζεις και να 'σπρωχτείς' κιόλας! Σίγουρη επιτυχία, για όποιον έχει την δυνατότητα, για κάτι τέτοιο.
Υπάρχει περίπτωση αν δε καλυφθούν οι θέσεις να καλέσουν ατομα τα οποια δεν έχουν κληθεί έως τρ;
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 30
Πάντα φωνάζουν παραπάνω, για να μην χρειαστεί να ξανακαλέσουν. Στην περίπτωση του Ναυτικού, θα μπορούσες να το πεις, γιατί και λίγοι δήλωσαν και δεν πατάνε για εξετάσεις. Όπως και να έχει, από τόσες χιλιάδες, λογικά θα τους βρουν.
Δεν θα ξανακαλεσουν ατομα. Οποιος κοπει, κοπηκε δεν τους πολυενδιαφερει αλλωστε γιατι το 24 θα βγει νεα προκυρηξη
Όπως έχω πει παλιότερα φαίνεται ο αθλητής απ'το μοσχάρι... Αλλά για τα δεδομένα του στρατού - ναυτικού είσαι υπέρβαρη βάση ΔΜΣ... Οπότε καλή τύχηEuaggelia123mcs έγραψε: Κυρ Νοέμ 05, 2023 2:05 pm Λέτε ότι κόβουν για το δμς. Εγώ είμαι αθλήτρια και είμαι 1,62 και βάρος 70. Αυτό το βάρος όμως είναι μυϊκή μάζα και πολύ λίγο ποσοστό λίπους. Θα με κόψουν.;
Αδερφέ εσύ νομίζεις ότι όλοι αυτοίν που πάνε είναι πέντε κιλά κάτω από το ύψος τους; Κόβουν υπέρβαρους αγυμναστους, όχι υπέρβαρα γυμνασμενα σώματαKapoios11 έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 7:58 amΌπως έχω πει παλιότερα φαίνεται ο αθλητής απ'το μοσχάρι... Αλλά για τα δεδομένα του στρατού - ναυτικού είσαι υπέρβαρη βάση ΔΜΣ... Οπότε καλή τύχηEuaggelia123mcs έγραψε: Κυρ Νοέμ 05, 2023 2:05 pm Λέτε ότι κόβουν για το δμς. Εγώ είμαι αθλήτρια και είμαι 1,62 και βάρος 70. Αυτό το βάρος όμως είναι μυϊκή μάζα και πολύ λίγο ποσοστό λίπους. Θα με κόψουν.;
Kapoios11 έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 7:58 amΌπως έχω πει παλιότερα φαίνεται ο αθλητής απ'το μοσχάρι... Αλλά για τα δεδομένα του στρατού - ναυτικού είσαι υπέρβαρη βάση ΔΜΣ... Οπότε καλή τύχηEuaggelia123mcs έγραψε: Κυρ Νοέμ 05, 2023 2:05 pm Λέτε ότι κόβουν για το δμς. Εγώ είμαι αθλήτρια και είμαι 1,62 και βάρος 70. Αυτό το βάρος όμως είναι μυϊκή μάζα και πολύ λίγο ποσοστό λίπους. Θα με κόψουν.;
Γνωρίζει κανείς αν αυτοίν που πάνε στο ΓΝΑ ξανά παίρνουν τις εξετάσεις του πίνακα Α;
Καλησπέρα να κάνω μια ερώτηση. Στην ειδικότητα οικονομικός-ταμειακός τι προϋπηρεσία χρειάζεται; Εγώ δήλωσα αυτήν την ειδικότητα και δεν μου μέτρησαν τα μορια της προϋπηρεσίας, έκανα ένσταση και μου ειπαν οτι δεν την μέτρησαν επειδή δεν είναι συναφή με την ειδικότητα. Δηλαδή θα έπρεπε να είχα προϋπηρεσία ως οικονομικός-ταμειακος και όχι ως υπάλληλος σε γραφείο στα οικονομικά. Ξέρεις κανείς τι ακριβώς είναι η προϋπηρεσία οικονομικός-ταμειακος;
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 11:07 am Καλησπέρα να κάνω μια ερώτηση. Στην ειδικότητα οικονομικός-ταμειακός τι προϋπηρεσία χρειάζεται; Εγώ δήλωσα αυτήν την ειδικότητα και δεν μου μέτρησαν τα μορια της προϋπηρεσίας, έκανα ένσταση και μου ειπαν οτι δεν την μέτρησαν επειδή δεν είναι συναφή με την ειδικότητα. Δηλαδή θα έπρεπε να είχα προϋπηρεσία ως οικονομικός-ταμειακος και όχι ως υπάλληλος σε γραφείο στα οικονομικά. Ξέρεις κανείς τι ακριβώς είναι η προϋπηρεσία οικονομικός-ταμειακος;
Η προθεσμια ενστασεων εληξε ωστοσο για να μην ελαβαν υποψην την ενσταση σου κατι θα ηξεραν παραπανω. Μηπως το φορουμ δεν ειναι ο καταλληλος χωρος για να λυσεις την απορια σου κι επρεπε να μιλησεις με την επιτροπη δικαιολογητικων;
Κανείς που να δίνει αθλήματα σήμερα πως πάνε τα πράγματα ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες