Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)
Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)
Τίποτα παιδιά ξεκινάτε Δευτέρα βαρατε τηλέφωνα στον ΑΣΕΠ και υπουργείο μπας και βγει άκρη και μάθουμε τίποτα δεν υπάρχει άλλος τρόπος το να καθόμαστε να κλαίμε τη μοίρα μας δεν δίνει λύση. Τηλέφωνα και ότι μάθουμε. Δεν θα πεθάνουμε κιόλας για μια προκυρηξη.
Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)
Λογικά έχουν περισσότερα μόρια δεν εξηγείτε αλλιώς και βασικά διδακτορικά όποιος είχε διδακτορικό έπαιρνε +400 μόρια. Από την άλλη ειδικές κατηγορίες και εντοπιότητα που και με λίγα μόρια από ότι λένε κάποιοι εδώ μέσα!
Για να λάβει κάποιος διδακτορικό θέλει τουλάχιστον 5 χρόνια να βγάλει τα μάτια του στο διάβασμα για να πάρει πρώτα μεταπτυχιακό κι έπειτα διδακτορικό. Προσωπικά αν είχα κάνει όλο αυτόν τον κόπο και τα έξοδα για διδακτορικό σιγά μη δήλωνα θέση για φύλαξη δικαστηρίων ή κλητήρας
Γαμιεται η αντιπολίτευση π ζήτησε να παρι το οριο στα 34 από 30 π ηταν. Οι @@@ και ο απόκληρος πασοκος φλωριδης που τους ακουσε. Μείωσε τα μορια του στρατου αύξησε και το όριο ηλικίας. Ου να χαθούν να χάνονται οι λεκέδες.
χαχαχα μην μου τα λες εμένα εγώ το ξέρω απλά δεν ήθελα να το πω! Με διδακτορικό διδάσκεις σε πανεπιστήμια όλη σου η καούρα θα ήταν να μπείς στην Δικαστική; Το διδακτορικό είναι η τελευταία αιτιολογία που μπορώ να σκεφτώ πως κάποιος να έχει περισσότερα μόρια από εσάς, αλλιώς δεν βγάινουν!DIMITRA91 έγραψε: Σάβ Νοέμ 04, 2023 7:43 pmΓια να λάβει κάποιος διδακτορικό θέλει τουλάχιστον 5 χρόνια να βγάλει τα μάτια του στο διάβασμα για να πάρει πρώτα μεταπτυχιακό κι έπειτα διδακτορικό. Προσωπικά αν είχα κάνει όλο αυτόν τον κόπο και τα έξοδα για διδακτορικό σιγά μη δήλωνα θέση για φύλαξη δικαστηρίων ή κλητήρας
Επίσης δες την προκήρυξη. Το αναφέρει ρητά ότι ο πρώτος πίνακα συντάσσεται ενιαία ανεξαρτήτως ειδικών κατηγοριών. Τώρα στους προσωρινούς πίνακες θα λάβουν υπόψιν τις ειδικές κατηγορίες.DIMITRA91 έγραψε: Σάβ Νοέμ 04, 2023 7:43 pmΓια να λάβει κάποιος διδακτορικό θέλει τουλάχιστον 5 χρόνια να βγάλει τα μάτια του στο διάβασμα για να πάρει πρώτα μεταπτυχιακό κι έπειτα διδακτορικό. Προσωπικά αν είχα κάνει όλο αυτόν τον κόπο και τα έξοδα για διδακτορικό σιγά μη δήλωνα θέση για φύλαξη δικαστηρίων ή κλητήρας
Παιδιά είμαι 32 χρονών, από τους μεγάλους ηλικιακά για αυτήν την προκήρυξη, έχω και τους 84 μήνες εμπειρίας και μαζεύω 1094 μόρια. Δηλαδή οι άλλοι τί είναι;35αρηδες με διδακτορικα; Ε δεν χωράει στη λογική μου.
Γνωρίζει κανείς αν θα υπάρξει πίνακας στους προσωρινούς ακόμα και για απορριπτέους με αιτιολογία δίπλα ;
Ένας με 17,5 απολυτήριο, φουλ προϋπηρεσία προφισενσι και ειδικές δυνάμεις, μαζεύει 1278 μόρια.
Άρα δεν είναι δύσκολο να πας πάνω από 1100 μόρια. Υπάρχουν πολλοί 32+ που έχουν φουλ προϋπηρεσία σεκιουριτι.
Άρα δεν είναι δύσκολο να πας πάνω από 1100 μόρια. Υπάρχουν πολλοί 32+ που έχουν φουλ προϋπηρεσία σεκιουριτι.
Ερωτηση στην Αιτηση Υποβολης δικαιολογητικων
Στο 4. Τι εννοείς εκει που λεει Υπευθηνη δηλωση οτι αποδεχομαι να αναγραφη η σωματικη μου ιακνοτητα στο πιστοποιητικο στρατολογικης καταστασης τύπου Α δηλαδη πρεπει να βαλω μια δικια μου υπευθηνη δήλωση και να γραψω οτι συμφωνώ η εχει μια τετοια η προκυρηξη
Στο 4. Τι εννοείς εκει που λεει Υπευθηνη δηλωση οτι αποδεχομαι να αναγραφη η σωματικη μου ιακνοτητα στο πιστοποιητικο στρατολογικης καταστασης τύπου Α δηλαδη πρεπει να βαλω μια δικια μου υπευθηνη δήλωση και να γραψω οτι συμφωνώ η εχει μια τετοια η προκυρηξη
Ερωτηση στην Αιτηση Υποβολης δικαιολογητικων
Venom και όσοι συμπάσχετε από δευτερα τηλέφωνα κ οποιος μάθει ας μας το γράψει εδώ παρακαλώ! Και εγώ το ίδιο θα κάνω. Είδα ένας άλλος είχε γράψει στο προηγούμενο νήμα ότι πήρε χθες ο δικηγόρος του κ του ειπαν ότι είναι μέσα όλοι. Δεν ξέρω αληθεια τι γίνεται. Ας πάρουμε τηλ τη δευτερα και οποιος μάθει το γράφει.
Εγω με απολυτηριο 15,7 και ειδικες δυναμεις (περα απο απαραιτηρα), ποσα βγαζω και δεν μπηκα για ΔΕ ουτε στους 7.000; Γιατι ενταξει τα υπολογισα με συντελεστη 60 και ξανα διαβαζοντας προκυρηξη δεν βλεπω κατι λαθος. Τι να πω
Καλά κρασιά.
Επί 30 είναι το απολυτήριο. Γι αυτό νομίζετε ότι έχετε πολλά μόρια μερικοί διότι πολλαπλασιαζεται επί 60 το απολυτήριο.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Kakarot και 15 επισκέπτες