Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Μπορεί επίσης να κάλεσαν τώρα τους πρώτους 7000 κ να μείνουν οι σωστοί όσοι δηλαδή συνάδουν τα δικαιολογητικά τους με την αίτηση και μετά να στείλουν και οι επόμενοι 7.000 και να βγουν κ από εκεί οι σωστοί. Παιδιά δε ξέρω σκέφτομαι διαφορα κ τα γραφω. Ένα παλικαράκι με περισσότερα μόρια από μένα 900 περίπου μου είχε πει ότι είχε κ όντως είχε εμπειρία κτλ δεν ήταν μέσα!
Άβαταρ μέλους
svetlana
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 18

Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)

Δημοσίευση από svetlana »

Ελπίζω να μην παιχτούν τιποτα “βρωμιές” και προχειρότητες…
Selefkis

Δημοσίευση από Selefkis »

Ουτε εγω καλέστηκα με 1030 μορια. Μάλλον η βάση είναι στο Θεό. Ας μας πείτε λίγο στους ΠΕ με τι μορια περάσατε για να έχουμε ένα μπούσουλα. Πέρασε κάποιος με μορια κάτω από 1030;
Επισκέπτης

Έχει παιχτεί ήδη βρωμια με το να μην έχουν στήλη στο εξελ με τα μόρια! Επίσης αν ήταν βάση μορίων θα ήταν μπερδεμένα τα μητρώα κ όχι κατα αύξοντα αριθμό! Παιδιά πήραν όντως τις πρώτες 7000 αιτήσεις
Άβαταρ μέλους
svetlana

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Νοέμ 04, 2023 7:19 pm Έχει παιχτεί ήδη βρωμια με το να μην έχουν στήλη στο εξελ με τα μόρια! Επίσης αν ήταν βάση μορίων θα ήταν μπερδεμένα τα μητρώα κ όχι κατα αύξοντα αριθμό! Παιδιά πήραν όντως τις πρώτες 7000 αιτήσεις
Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται, πραγματικά…
Επισκέπτης

Και ρε σεις μερικοί μη μας το παίζεται κάμποσοι! Σας λέμε μα την Παναγία έχουμε καλούς βαθμούς και όλα τα έξτρα προσόντα και πάλι δεν είδαμε το ονομα μας! Δηλαδή πως θα το παίρνατε εσείς χαλαρά;
Venom94
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Venom94 »

Υπάρχει κάποιος ΔΕ που να καλέστηκε με λιγότερα από 650-600 μόρια;
Άβαταρ μέλους
svetlana

Venom94 έγραψε: Σάβ Νοέμ 04, 2023 7:21 pm Υπάρχει κάποιος ΔΕ που να καλέστηκε με λιγότερα από 650-600 μόρια;
Εγω με 2 μόρια κάτω από 650.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Νοέμ 04, 2023 7:19 pm Έχει παιχτεί ήδη βρωμια με το να μην έχουν στήλη στο εξελ με τα μόρια! Επίσης αν ήταν βάση μορίων θα ήταν μπερδεμένα τα μητρώα κ όχι κατα αύξοντα αριθμό! Παιδιά πήραν όντως τις πρώτες 7000 αιτήσεις
Όπως έχει παιχτεί βρωμιά με το να μην αναγράφονται το ονοματεπώνυμο του κάθε συμμετέχοντα πέρα από τα μόρια στο excel γιατί ''Διευκρινίζεται ότι, σύμφωνα με σχετική σύσταση του υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.''
Όποιος κατάλαβε κατάλαβε...
Venom94
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Venom94 »

svetlana έγραψε: Σάβ Νοέμ 04, 2023 7:23 pm
Venom94 έγραψε: Σάβ Νοέμ 04, 2023 7:21 pm Υπάρχει κάποιος ΔΕ που να καλέστηκε με λιγότερα από 650-600 μόρια;
648 ΔΕ και εγώ. Ευχαριστώ 😂
Venom94
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Venom94 »

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Νοέμ 04, 2023 7:17 pm Μπορεί επίσης να κάλεσαν τώρα τους πρώτους 7000 κ να μείνουν οι σωστοί όσοι δηλαδή συνάδουν τα δικαιολογητικά τους με την αίτηση και μετά να στείλουν και οι επόμενοι 7.000 και να βγουν κ από εκεί οι σωστοί. Παιδιά δε ξέρω σκέφτομαι διαφορα κ τα γραφω. Ένα παλικαράκι με περισσότερα μόρια από μένα 900 περίπου μου είχε πει ότι είχε κ όντως είχε εμπειρία κτλ δεν ήταν μέσα!
Δεν υπάρχει περίπτωση μέσα σε 7000 αιτήσεις να μη βρεθούν ατόμα με σωστες για να καλύψουν 400-500 θέσεις.
Άβαταρ μέλους
svetlana

Venom94 έγραψε: Σάβ Νοέμ 04, 2023 7:25 pm
svetlana έγραψε: Σάβ Νοέμ 04, 2023 7:23 pm
648 ΔΕ και εγώ. Ευχαριστώ 😂

Χαχαχαχ έλα ρε τι λες τωρα🤣
Επισκέπτης

Venom94 έγραψε: Σάβ Νοέμ 04, 2023 7:27 pm
Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Νοέμ 04, 2023 7:17 pm Μπορεί επίσης να κάλεσαν τώρα τους πρώτους 7000 κ να μείνουν οι σωστοί όσοι δηλαδή συνάδουν τα δικαιολογητικά τους με την αίτηση και μετά να στείλουν και οι επόμενοι 7.000 και να βγουν κ από εκεί οι σωστοί. Παιδιά δε ξέρω σκέφτομαι διαφορα κ τα γραφω. Ένα παλικαράκι με περισσότερα μόρια από μένα 900 περίπου μου είχε πει ότι είχε κ όντως είχε εμπειρία κτλ δεν ήταν μέσα!
Δεν υπάρχει περίπτωση μέσα σε 7000 αιτήσεις να μη βρεθούν ατόμα με σωστες για να καλύψουν 400-500 θέσεις.
Αυτό που λες να φωνάξουν και άλλους δεν παίζει με την καμία. Πρώτον στάνταρ θα βρεθούν άτομα που όντως θα τα έχουν όλα και μπράβο τους. Δεύτερον από την στιγμή που δεν στέλνεις δικαιολογητικά είσαι απευθείας απορριπτέος ακόμα και αν σε φώναξαν και δεν τα έστειλες κατάλαβες;
Selefkis

Δημοσίευση από Selefkis »

Μπορεί κάποιος Ν μου εξηγήσει με λογική πως με 1030 μορια να μην είμαι καν στους 1100

Πτυχίο μεταπτυχιακο ΔΕΑ αγγλικα c2 γαλλικα B2 24 μήνες προυπηρεσια και όλα τα απαιτούμενα προφανως;
DIMITRA91
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από DIMITRA91 »

Selefkis έγραψε: Σάβ Νοέμ 04, 2023 7:18 pm Ουτε εγω καλέστηκα με 1030 μορια. Μάλλον η βάση είναι στο Θεό. Ας μας πείτε λίγο στους ΠΕ με τι μορια περάσατε για να έχουμε ένα μπούσουλα. Πέρασε κάποιος με μορια κάτω από 1030;
Εγώ επακριβώς έχω 1094 μόρια. Είμαι απόφοιτος του τμήματος δημόσιας διοίκησης και ήμουν μόνιμη δημόσιος υπάλληλος σε δημαρχείο για 8 χρόνια οπότε έβαλα το σύνολο εμπειρίας 84 μήνες, συν proficiency συν βαθμό πτυχίου επί 60.
Κλήθηκα για δικαιολογητικά αλλά πίστευα με τόσα μόρια θα ήμουν από τους πρώτους, τώρα διαβάζω για σας που έχετε ελάχιστα λιγότερα από μένα και δεν κληθηκατε και μάλλον θα είμαι στους τελευταίους.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Kakarot και 16 επισκέπτες