Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)
Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)
Μπορεί επίσης να κάλεσαν τώρα τους πρώτους 7000 κ να μείνουν οι σωστοί όσοι δηλαδή συνάδουν τα δικαιολογητικά τους με την αίτηση και μετά να στείλουν και οι επόμενοι 7.000 και να βγουν κ από εκεί οι σωστοί. Παιδιά δε ξέρω σκέφτομαι διαφορα κ τα γραφω. Ένα παλικαράκι με περισσότερα μόρια από μένα 900 περίπου μου είχε πει ότι είχε κ όντως είχε εμπειρία κτλ δεν ήταν μέσα!
- svetlana
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 18
Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)
Ελπίζω να μην παιχτούν τιποτα “βρωμιές” και προχειρότητες…
Ουτε εγω καλέστηκα με 1030 μορια. Μάλλον η βάση είναι στο Θεό. Ας μας πείτε λίγο στους ΠΕ με τι μορια περάσατε για να έχουμε ένα μπούσουλα. Πέρασε κάποιος με μορια κάτω από 1030;
Έχει παιχτεί ήδη βρωμια με το να μην έχουν στήλη στο εξελ με τα μόρια! Επίσης αν ήταν βάση μορίων θα ήταν μπερδεμένα τα μητρώα κ όχι κατα αύξοντα αριθμό! Παιδιά πήραν όντως τις πρώτες 7000 αιτήσεις
Και ρε σεις μερικοί μη μας το παίζεται κάμποσοι! Σας λέμε μα την Παναγία έχουμε καλούς βαθμούς και όλα τα έξτρα προσόντα και πάλι δεν είδαμε το ονομα μας! Δηλαδή πως θα το παίρνατε εσείς χαλαρά;
Υπάρχει κάποιος ΔΕ που να καλέστηκε με λιγότερα από 650-600 μόρια;
- svetlana
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 18
Εγω με 2 μόρια κάτω από 650.Venom94 έγραψε: Σάβ Νοέμ 04, 2023 7:21 pm Υπάρχει κάποιος ΔΕ που να καλέστηκε με λιγότερα από 650-600 μόρια;
Όπως έχει παιχτεί βρωμιά με το να μην αναγράφονται το ονοματεπώνυμο του κάθε συμμετέχοντα πέρα από τα μόρια στο excel γιατί ''Διευκρινίζεται ότι, σύμφωνα με σχετική σύσταση του υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.''
Όποιος κατάλαβε κατάλαβε...
Δεν υπάρχει περίπτωση μέσα σε 7000 αιτήσεις να μη βρεθούν ατόμα με σωστες για να καλύψουν 400-500 θέσεις.Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Νοέμ 04, 2023 7:17 pm Μπορεί επίσης να κάλεσαν τώρα τους πρώτους 7000 κ να μείνουν οι σωστοί όσοι δηλαδή συνάδουν τα δικαιολογητικά τους με την αίτηση και μετά να στείλουν και οι επόμενοι 7.000 και να βγουν κ από εκεί οι σωστοί. Παιδιά δε ξέρω σκέφτομαι διαφορα κ τα γραφω. Ένα παλικαράκι με περισσότερα μόρια από μένα 900 περίπου μου είχε πει ότι είχε κ όντως είχε εμπειρία κτλ δεν ήταν μέσα!
Αυτό που λες να φωνάξουν και άλλους δεν παίζει με την καμία. Πρώτον στάνταρ θα βρεθούν άτομα που όντως θα τα έχουν όλα και μπράβο τους. Δεύτερον από την στιγμή που δεν στέλνεις δικαιολογητικά είσαι απευθείας απορριπτέος ακόμα και αν σε φώναξαν και δεν τα έστειλες κατάλαβες;Venom94 έγραψε: Σάβ Νοέμ 04, 2023 7:27 pmΔεν υπάρχει περίπτωση μέσα σε 7000 αιτήσεις να μη βρεθούν ατόμα με σωστες για να καλύψουν 400-500 θέσεις.Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Νοέμ 04, 2023 7:17 pm Μπορεί επίσης να κάλεσαν τώρα τους πρώτους 7000 κ να μείνουν οι σωστοί όσοι δηλαδή συνάδουν τα δικαιολογητικά τους με την αίτηση και μετά να στείλουν και οι επόμενοι 7.000 και να βγουν κ από εκεί οι σωστοί. Παιδιά δε ξέρω σκέφτομαι διαφορα κ τα γραφω. Ένα παλικαράκι με περισσότερα μόρια από μένα 900 περίπου μου είχε πει ότι είχε κ όντως είχε εμπειρία κτλ δεν ήταν μέσα!
Μπορεί κάποιος Ν μου εξηγήσει με λογική πως με 1030 μορια να μην είμαι καν στους 1100
Πτυχίο μεταπτυχιακο ΔΕΑ αγγλικα c2 γαλλικα B2 24 μήνες προυπηρεσια και όλα τα απαιτούμενα προφανως;
Πτυχίο μεταπτυχιακο ΔΕΑ αγγλικα c2 γαλλικα B2 24 μήνες προυπηρεσια και όλα τα απαιτούμενα προφανως;
Εγώ επακριβώς έχω 1094 μόρια. Είμαι απόφοιτος του τμήματος δημόσιας διοίκησης και ήμουν μόνιμη δημόσιος υπάλληλος σε δημαρχείο για 8 χρόνια οπότε έβαλα το σύνολο εμπειρίας 84 μήνες, συν proficiency συν βαθμό πτυχίου επί 60.
Κλήθηκα για δικαιολογητικά αλλά πίστευα με τόσα μόρια θα ήμουν από τους πρώτους, τώρα διαβάζω για σας που έχετε ελάχιστα λιγότερα από μένα και δεν κληθηκατε και μάλλον θα είμαι στους τελευταίους.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 15 επισκέπτες