Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Kapoios11
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)

Δημοσίευση από Kapoios11 »

TomahawkofConnor έγραψε: Πέμ Νοέμ 02, 2023 5:30 pm Καλά σήμερα στην Ευελπίδων έπεσε το βύσμα του βύσματος. Είναι ένας Χοντρός που έκανε το 100αρι πάνω από πίσω λεπτό και κόπηκε επιτόπου. Κατά τη διάρκεια των αθλημάτων πήρε δύο τηλέφωνα και στο τέλος πέρασε κανονικά. Τον έχουμε σταμπαρει από χθες στο 414 της Πεντέλης πού κόπηκε λόγω δείκτης μάζας σώματος καθώς είναι γύρω στο 1.85 αλλά είναι πάνω από 120 κιλα και πάνω από 25% λίπος... Αύριο είναι η Β φάση τών αθλημάτων είναι τόσο άχρηστος που δεν πρόκειται να περάσει ούτε το κολύμπι. Θα τον φτιάξουμε καλά όμως γιατί είναι πολύ μεγάλη π@@στια να στερείς θέση από κάποιον ενώ δεν την αξίζεις και να παίρνεις τηλέφωνο μπροστά στα μούτρα 100 ατόμων είναι σα να λες στα γράφω στα τριχωτά λιγδιασμενα π@π@ρι@ μου εγώ θα περάσω και εσείς τρέξτε σαν τους *****!
καλά κάνει ο χοντρός. Έχει πιάσει το νόημα. Κινεί τα νήματα από νωρίς! Ο καθένας κοιτάζει την πάρτι του. Το δίκαιο δεν υπάρχει μάγκες... Πάρτε το χαμπάρι. Αφού μπορεί το κάνει ... Όλοι αν μπορούσαμε θα το κάναμε κι εμείς! Μην κατηγορείτε τον υπέρβαρο σε κάτι που σαν Έλληνες αν είχαμε το βύσμα και ήμασταν 200 κιλά αηδία θα κάναμε το ίδιο
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από niasimas »

Ο χοντρός, στην τελική, θα μπει και θα πάει όπου θέλει! Βέβαια, αυτό ήταν κανονισμένο, από πιο πριν, πριν καν ξεκινήσουν οι αιτήσεις. Δεν ξύπνησε ένα πρωί και είπε πάω ΕΠΟΠ. Ήξερε τι ειδικότητα θα πάρει και που θα πάει. Αυτά, δυστυχώς, υπάρχουν και θα υπάρχουν, όσο και άδικο να είναι, για κάποιον που ξεσκίζεται στην προπόνηση, για μήνες. Έτσι είναι ο στρατός και γενικώς οι προσλήψεις, τετοιου είδους. Και υπάρχουν και χειρότερα! Άλλοι δεν εμφανίζονται καν και τους βλέπεις στην ορκωμοσία!
AlexS3
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από AlexS3 »

Παντως αθλήματα Θεσσαλονίκη κόπηκαν αρκετοί και ειδικά στο μίλι που έκοβαν και για 2-3 δευτερόλεπτα επίσης ένας εποπ που ήταν εκεί σαν επιτηρητής με είπε ότι φέτος είναι πολύ πιο αυστηρά σε σχέση με περσυ σε άλλες περιοχές δν ξέρω αν ισχύει το ίδιο πάντως κάτι παιδιά και κάτι κοπελίτσες που έβλεπα ότι κοβοντουσαν για πολύ λίγο πραγματικά κρίμα
Papaflessas1821
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Papaflessas1821 »

Καλημέρα παιδιά. Σήμερα δώσαμε τη 1η φάση των αθλημάτων στην Ευελπίδων. Για μένα δε πήγε καλά, έκανα κακή αρχή και έκανα το 100αρι σε 18" με αποτέλεσμα να με κόψουν επί τόπου. Ο συνταγματάρχης που έχουν εκεί είναι ο Πετράκης (Τεθωρας). Είναι ο ίδιος που ήταν και πέρσι απ' όσο έμαθα είναι ιδιαίτερα αυστηρός! Έκοβε αβερτα κόσμο, ενώ όλοι ήθελαν να μας περάσουν. Θα μου έγραφαν άλλο χρόνο απ' αυτό που έκανα, αλλά ήταν από πάνω τους και τους έλεγε να με κόψουν. Και αυτό θα έκαναν και σε άλλους απ' όσο μιλήσαμε. Μετά ήταν το μήκος, ύψος και σφαίρα. Εκεί έδωσε φουλ ευκαιρίες, αλλά μετά στο μίλι έκοψε κι άλλους. Γύρω στα 10-12 άτομα κοπηκαμε σήμερα.
Στο τέλος μίλησε σε όλους μας, και αφού μας χλέυαζε και μας ειρωνευόταν εμάς που δε περάσαμε (σωστός κύριος πάντως), είπε ότι τη Δευτέρα θα δει ποιοι άλλοι θα κοπούν. Νομίζω πως μεγαλύτερο ριπάπα απ' αυτόν στον στρατό, δε παίζει να υπάρχει.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Papaflessas1821 έγραψε: Παρ Νοέμ 03, 2023 12:04 pm Καλημέρα παιδιά. Σήμερα δώσαμε τη 1η φάση των αθλημάτων στην Ευελπίδων. Για μένα δε πήγε καλά, έκανα κακή αρχή και έκανα το 100αρι σε 18" με αποτέλεσμα να με κόψουν επί τόπου. Ο συνταγματάρχης που έχουν εκεί είναι ο Πετράκης (Τεθωρας). Είναι ο ίδιος που ήταν και πέρσι απ' όσο έμαθα είναι ιδιαίτερα αυστηρός! Έκοβε αβερτα κόσμο, ενώ όλοι ήθελαν να μας περάσουν. Θα μου έγραφαν άλλο χρόνο απ' αυτό που έκανα, αλλά ήταν από πάνω τους και τους έλεγε να με κόψουν. Και αυτό θα έκαναν και σε άλλους απ' όσο μιλήσαμε. Μετά ήταν το μήκος, ύψος και σφαίρα. Εκεί έδωσε φουλ ευκαιρίες, αλλά μετά στο μίλι έκοψε κι άλλους. Γύρω στα 10-12 άτομα κοπηκαμε σήμερα.
Στο τέλος μίλησε σε όλους μας, και αφού μας χλέυαζε και μας ειρωνευόταν εμάς που δε περάσαμε (σωστός κύριος πάντως), είπε ότι τη Δευτέρα θα δει ποιοι άλλοι θα κοπούν. Νομίζω πως μεγαλύτερο ριπάπα απ' αυτόν στον στρατό, δε παίζει να υπάρχει.

Εφοσων κοπηκατε κι ειστε εκτος οριων τι ζητατε τωρα;
Loi

Δημοσίευση από Loi »

Θεσσαλονίκη κόβουν μιλι αβέρτα έλξεις κάμψεις δεν κόβουν και καμιά να μην μπορείς να κάνεις απλά προσπάθησε
Επισκέπτης

Αεροπορία στρατού
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Νοέμ 03, 2023 1:15 pm Αεροπορία στρατού
Πόσα μόρια αν επιτρέπεται;
Επισκέπτης

340. Χλωμο το βλέπω. Εσυ
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Νοέμ 03, 2023 1:18 pm 340. Χλωμο το βλέπω. Εσυ
570, σου εύχομαι καλή επιτυχία φίλε μου
Επισκέπτης

Επίσης φίλε. Ειδικοτητα;
Επισκέπτης

[quote=Επισκέπτης post_id=526325 time=1699010521]
Επίσης φίλε. Ειδικοτητα;
[/quote]

Εσύ δεν είσαι αυτός που ρώτησε για μυχανοσυνθετης; Την ίδια έχουμε αλλά εγώ στο τεχνικό
Επισκέπτης

Ναι αυτός.
Επισκέπτης

Θα δούμε τι θα γίνει.
Επισκέπτης

Κάποιος που ξέρει για αεροπορια στρατού;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες