Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Μπορει να απαντησει οποιος περασε γιατρους αν τιυς εξεταζουν γιατροι με τις ιδοκοτητες του πρωτου πινακα
Εε για να κοψαν κατι θα πηγαινε λαθος λυπαμαι. Και στα αθληματα ωστοσο θα κοπουν ατομα δεν θα ναι χαλαραΕπισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 02, 2023 1:58 pmκαι που ξερετε εσεις εγω τι ειμαι και τι δεν ειμαι; Η αληθεια αλλου δεν ξερω τι γινεται δεν εχω γνωστους αλλα αν ρωτησετε ατομα που εδωσαν Θεσ/νικη θα σας πουν
Όχι μόνο του δεύτερουAlekadim έγραψε: Πέμ Νοέμ 02, 2023 2:03 pm Μπορει να απαντησει οποιος περασε γιατρους αν τιυς εξεταζουν γιατροι με τις ιδοκοτητες του πρωτου πινακα
ναι αλλα μη γραφει ο καθενας οτι θελει οτι στα ψυχοτεχνικα δεν ειναι αυστηροιΕπισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 02, 2023 2:23 pmΕε για να κοψαν κατι θα πηγαινε λαθος λυπαμαι. Και στα αθληματα ωστοσο θα κοπουν ατομα δεν θα ναι χαλαρα
Αυστηροι δεν ειναι πουθενα. Κοβουν οποιον πρεπει να κοπει κανοντας την δουλεια τους αψογα
Προφανως δεν εχει. Εαν ολοι γινατε ειδικοι και διαφωνειτε με τα αποτελεσματα των επιτροπων κινηθειτε νομικα εχετε δικαιωμα. Αλλα εαν πιστευετε οτι θα περνουσαν κοσμο ετσι αβερτα τοτε λαθος αποψη ειχατε. Λογικα ειστε τα ιδια ατομα που θα ζητησετε επιεικια στα αθληματα. Καλα κανουν. Να ειναι σωστοι και να ελεγχουν απο ολες τις αποψεις τα αυριανα στελεγχη των ενοπλεων δυναμεων. Καλη συνεχεια!
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 30
- Ενδιαφέροντα: Ποδόσφαιρο
Γυμναστήριο
Σκάκι
Τώρα μάλλον όταν βγουν οι πίνακες επιτυχόντων επιλαχόντων θα σου έρθει ενημέρωση
Ενώ οι δοκιμασίες βλέπω να προχωράνε γρήγορα η κατάταξη μου φαίνεται θα γίνει το νέο έτος. Αν γνωρίζεται κάτι άλλο ενημερώστε και εμάς.
οπου θελουν ειναι επιεικεις και οπου θελουν δεν ειναι. Αυτο ειναι το θεμα. Και νομικα κανενας ποτε δε θα βγαλει ακρηΕπισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 02, 2023 3:38 pm Προφανως δεν εχει. Εαν ολοι γινατε ειδικοι και διαφωνειτε με τα αποτελεσματα των επιτροπων κινηθειτε νομικα εχετε δικαιωμα. Αλλα εαν πιστευετε οτι θα περνουσαν κοσμο ετσι αβερτα τοτε λαθος αποψη ειχατε. Λογικα ειστε τα ιδια ατομα που θα ζητησετε επιεικια στα αθληματα. Καλα κανουν. Να ειναι σωστοι και να ελεγχουν απο ολες τις αποψεις τα αυριανα στελεγχη των ενοπλεων δυναμεων. Καλη συνεχεια!
Καλά σήμερα στην Ευελπίδων έπεσε το βύσμα του βύσματος. Είναι ένας Χοντρός που έκανε το 100αρι πάνω από πίσω λεπτό και κόπηκε επιτόπου. Κατά τη διάρκεια των αθλημάτων πήρε δύο τηλέφωνα και στο τέλος πέρασε κανονικά. Τον έχουμε σταμπαρει από χθες στο 414 της Πεντέλης πού κόπηκε λόγω δείκτης μάζας σώματος καθώς είναι γύρω στο 1.85 αλλά είναι πάνω από 120 κιλα και πάνω από 25% λίπος... Αύριο είναι η Β φάση τών αθλημάτων είναι τόσο άχρηστος που δεν πρόκειται να περάσει ούτε το κολύμπι. Θα τον φτιάξουμε καλά όμως γιατί είναι πολύ μεγάλη π@@στια να στερείς θέση από κάποιον ενώ δεν την αξίζεις και να παίρνεις τηλέφωνο μπροστά στα μούτρα 100 ατόμων είναι σα να λες στα γράφω στα τριχωτά λιγδιασμενα π@π@ρι@ μου εγώ θα περάσω και εσείς τρέξτε σαν τους *****!
Λες και ολοι οι υπολοιποι που θα περασουν θα ειναι δικαια. Αντικειμενικα λιγοι ειναι εκεινοι που το αξιζουν πραγματικα.TomahawkofConnor έγραψε: Πέμ Νοέμ 02, 2023 5:30 pm Καλά σήμερα στην Ευελπίδων έπεσε το βύσμα του βύσματος. Είναι ένας Χοντρός που έκανε το 100αρι πάνω από πίσω λεπτό και κόπηκε επιτόπου. Κατά τη διάρκεια των αθλημάτων πήρε δύο τηλέφωνα και στο τέλος πέρασε κανονικά. Τον έχουμε σταμπαρει από χθες στο 414 της Πεντέλης πού κόπηκε λόγω δείκτης μάζας σώματος καθώς είναι γύρω στο 1.85 αλλά είναι πάνω από 120 κιλα και πάνω από 25% λίπος... Αύριο είναι η Β φάση τών αθλημάτων είναι τόσο άχρηστος που δεν πρόκειται να περάσει ούτε το κολύμπι. Θα τον φτιάξουμε καλά όμως γιατί είναι πολύ μεγάλη π@@στια να στερείς θέση από κάποιον ενώ δεν την αξίζεις και να παίρνεις τηλέφωνο μπροστά στα μούτρα 100 ατόμων είναι σα να λες στα γράφω στα τριχωτά λιγδιασμενα π@π@ρι@ μου εγώ θα περάσω και εσείς τρέξτε σαν τους *****!
Αν πουν να κοψουν για τα τατουαζ οι μισοι παιρνουν ποδι.
Καλά και εσύ, αυτή η εμετική λεπτομερής περιγραφή, ας έλειπε! Αηδιάσαμε, χαχα! Στο μίλι τί έκανε; Και αν τον έκοψαν στην Πεντέλη, πώς ήρθε στα αθλήματα;TomahawkofConnor έγραψε: Πέμ Νοέμ 02, 2023 5:30 pm Καλά σήμερα στην Ευελπίδων έπεσε το βύσμα του βύσματος. Είναι ένας Χοντρός που έκανε το 100αρι πάνω από πίσω λεπτό και κόπηκε επιτόπου. Κατά τη διάρκεια των αθλημάτων πήρε δύο τηλέφωνα και στο τέλος πέρασε κανονικά. Τον έχουμε σταμπαρει από χθες στο 414 της Πεντέλης πού κόπηκε λόγω δείκτης μάζας σώματος καθώς είναι γύρω στο 1.85 αλλά είναι πάνω από 120 κιλα και πάνω από 25% λίπος... Αύριο είναι η Β φάση τών αθλημάτων είναι τόσο άχρηστος που δεν πρόκειται να περάσει ούτε το κολύμπι. Θα τον φτιάξουμε καλά όμως γιατί είναι πολύ μεγάλη π@@στια να στερείς θέση από κάποιον ενώ δεν την αξίζεις και να παίρνεις τηλέφωνο μπροστά στα μούτρα 100 ατόμων είναι σα να λες στα γράφω στα τριχωτά λιγδιασμενα π@π@ρι@ μου εγώ θα περάσω και εσείς τρέξτε σαν τους *****!
Styga
Που να δεις πόσο αηδιασαμε εμείς που τον είχαμε στην ομάδα μας... Στην Πεντέλη κόπηκε εκεί πέρα που σε μετράνε με την μεζούρα όταν είσαι υπέρβαρος αλλά πήρε τηλέφωνο και πέρασε καπάκι. Μετά αφού ήταν μιλημενος τον έκρινε κατάλληλο Ι1 και η τελική επιτροπή οπότε ήρθε κανονικά στα αθλήματα σήμερα. Δεν έδωσε μίλι ούτε τα προηγούμενα, μόνο το 100αρι. Κάθισε κερκίδες πήρε τηλέφωνο και πέρασε στα αυριανα αθλήματα χωρίς να κάνει τίποτα. Δεν νομίζω να τερματίζει καν στο μίλι αυτός έτσι όπως είναι.
Γενικα σε ελξεις και τετοια ηταν αυστηροι; Θελουν πληρεις ή και μισες μας κανουν?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες