Υποβολή αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Υποβολή αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία (2023)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Steliosjo έγραψε: Πέμ Νοέμ 02, 2023 8:29 pm Καλησπέρα κανείς ΠΕ εδώ ειδική κατηγορία υπάρχει
Εγώ είμαι ΠΕ αλλά όχι ειδική κατηγορία. Πόσα μόρια υπολογίζεις να έχεις πάνω κάτω φιλαράκι;
Hraklis88

Δημοσίευση από Hraklis88 »

Καλησπέρα παιδιά.
Είμαι 35 ετών και είμαι Υπολοχαγός στις Ενοπλες δυνάμεις και έχω κάνει αίτηση για ΔΕ;
Πω τη βλέπετε τη βάση?
Επισκέπτης

Hraklis88 έγραψε: Πέμ Νοέμ 02, 2023 10:51 pm Καλησπέρα παιδιά.
Είμαι 35 ετών και είμαι Υπολοχαγός στις Ενοπλες δυνάμεις και έχω κάνει αίτηση για ΔΕ;
Πω τη βλέπετε τη βάση;
Από 1000 και πάνω. Αλλά εσύ που είσαι υπολοχαγός θα πέσεις στα 700 ευρώ μισθό και θα γίνεις ο τελευταίος τροχός της αμαξης; Το να πω; Καλή τύχη
Harklis88

Δημοσίευση από Harklis88 »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 02, 2023 10:55 pm
Πω τη βλέπετε τη βάση;
Από 1000 και πάνω. Αλλά εσύ που είσαι υπολοχαγός θα πέσεις στα 700 ευρώ μισθό και θα γίνεις ο τελευταίος τροχός της αμαξης; Το να πω; Καλή τύχη
Δε θα παίρνω 700ε, θα μου αναγνωριστεί η προϋπηρεσία στο Δημόσιο και θα ανέβω αρκετά μισθολογκα κλιμάκια. Απλά δε θα γίνει αμέσως ίσως μετά από κάνα χρόνο.
Επισκέπτης

Harklis88 έγραψε: Πέμ Νοέμ 02, 2023 11:01 pm
Πω τη βλέπετε τη βάση;
Δε θα παίρνω 700ε, θα μου αναγνωριστεί η προϋπηρεσία στο Δημόσιο και θα ανέβω αρκετά μισθολογκα κλιμάκια. Απλά δε θα γίνει αμέσως ίσως μετά από κάνα χρόνο.
Δεν το νομίζω να γίνεται αυτό. Ψάξε καλά πριν παρατήσεις την καριέρα σου. Αλλά οκ ο καθένας κάνει αυτό που νομίζει. Καλή επιτυχία.
Hraklis88

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 02, 2023 11:05 pm

Δεν το νομίζω να γίνεται αυτό. Ψάξε καλά πριν παρατήσεις την καριέρα σου. Αλλά οκ ο καθένας κάνει αυτό που νομίζει. Καλή επιτυχία.
Εννοείται πως γίνεται.
Σε όλο το δημόσιο ισχύει αυτό όπου και αν μπεις. Οποίος έχει προϋπηρεσία στο δημόσιο του αναγνωρίζεται μισθολογκα. Ενώ η προϋπηρεσία στον ιδιωτικό τομέα αναγνωρίζεται μονο στη σύνταξη στα ένσημα. Αυτά είναι γνωστά.
Επισκέπτης

Hraklis88 έγραψε: Πέμ Νοέμ 02, 2023 11:08 pm
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 02, 2023 11:05 pm

Εννοείται πως γίνεται.
Σε όλο το δημόσιο ισχύει αυτό όπου και αν μπεις. Οποίος έχει προϋπηρεσία στο δημόσιο του αναγνωρίζεται μισθολογκα. Ενώ η προϋπηρεσία στον ιδιωτικό τομέα αναγνωρίζεται μονο στη σύνταξη στα ένσημα. Αυτά είναι γνωστά.
Εάν το έχεις ψάξει κομπλέ. Καλή επιτυχία σου εύχομαι. Όσο για την βάση στα 1000 και πάνω θα παίξει για Δε και ότι θέσεις θα μείνουν από τα ιεκ προφανώς. Εσύ πόσα μόρια έχεις αν επιτρέπεται φυσικά.
FF24
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από FF24 »

Καλησπέρα! Εννοείται ισχύουν τα μισθολογικά κλιμάκια. Πόσο πιστεύετε θα είναι η βάση για ΔΕ με εμπειρία σε ειδική κατηγορία με άτομο στο οικογενειακό περιβάλλον που έχει 67% αναπηρία και πάνω; Ζητάει 21 άτομα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος FF24 την Πέμ Νοέμ 02, 2023 11:22 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Hraklis88

18,7 απολυτήριο.
Φουλ προϋπηρεσία, μέχρι 84 μήνες το μέγιστο.
Προφισενσι Αγγλικα
Β2 Ιταλικα
Και τα κλασικά προαπαιτουμενα!
Επισκέπτης

Hraklis88 έγραψε: Πέμ Νοέμ 02, 2023 11:19 pm 18,7 απολυτήριο.
Φουλ προϋπηρεσία, μέχρι 84 μήνες το μέγιστο.
Προφισενσι Αγγλικα
Β2 Ιταλικα
Και τα κλασικά προαπαιτουμενα!
Άρα είσαι πολύ καλά... Οτι θέσεις μείνουν από ιεκ και ανάλογα πόσες περιοχές έχεις δηλώσει νομίζω είσαι πολύ πάνω.
Hraklis88

1279 μόρια τα βγάζω.
Ελπιζω να πιάσω μια θέση στην Αθήνα. Δε πιστεύω όλα τα Ιεκ να είναι Αθηναίοι.
Επισκέπτης

Καλησπέρα.

Έχει κανείς κάποια επιπλέον πληροφόρηση ποιες θα είναι οι αρμοδιότητες της κατηγορίας ΠΕ του ένστολου προσωπικού;
Επισκέπτης

Hraklis88 έγραψε: Πέμ Νοέμ 02, 2023 11:24 pm 1279 μόρια τα βγάζω.
Ελπιζω να πιάσω μια θέση στην Αθήνα. Δε πιστεύω όλα τα Ιεκ να είναι Αθηναίοι.
Ναι τοσο είσαι. Δεν νομίζω. Εγώ είμαι στα 1333 και εγώ Αθήνα. Θα φανεί. Καλή επιτυχία.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 02, 2023 11:29 pm Καλησπέρα.

Έχει κανείς κάποια επιπλέον πληροφόρηση ποιες θα είναι οι αρμοδιότητες της κατηγορίας ΠΕ του ένστολου προσωπικού;
Πάνω κάτω πιστεύω θα είναι ίδιες με ΔΕ δεν γνωρίζω βέβαια με σιγουριά. Μισθολογικά ίσως να υπάρχει κάποια διαφορά, επίσης στο υπουργείο λέει ότι οι ΠΕ θα φέρουν βαθμό Υπαρχιφύλακα ενώ οι ΔΕ φρουρός και όσοι είναι με διδακτορικό βαθμό Αρχιφύλακα. Τώρα στην περίπτωση των ατόμων που δήλωσαν ΠΕ και έχουν βγάλει νομική μπορεί να έχουν κάποια πιο εξειδικευμένη ειδικότητα. Αλλά όλα αυτά είναι εικασίες για τώρα.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 02, 2023 11:36 pm
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 02, 2023 11:29 pm Καλησπέρα.

Πάνω κάτω πιστεύω θα είναι ίδιες με ΔΕ δεν γνωρίζω βέβαια με σιγουριά. Μισθολογικά ίσως να υπάρχει κάποια διαφορά, επίσης στο υπουργείο λέει ότι οι ΠΕ θα φέρουν βαθμό Υπαρχιφύλακα ενώ οι ΔΕ φρουρός και όσοι είναι με διδακτορικό βαθμό Αρχιφύλακα. Τώρα στην περίπτωση των ατόμων που δήλωσαν ΠΕ και έχουν βγάλει νομική μπορεί να έχουν κάποια πιο εξειδικευμένη ειδικότητα. Αλλά όλα αυτά είναι εικασίες για τώρα.
Μισθολογικά σίγουρα θα υπάρχει διαφορά όπως και στον δημόσιο τομέα υπάρχει μισθολογική διαφορά μεταξύ πε, τε και δε.

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν θα υπάρχει διαφορά και στις αρμοδιότητες όπως για παράδειγμα αν οι ΠΕ θα κάνουν φύλαξη ή αν θα κάνουν περισσότερο γραφειοκρατική δουλειά.

Γνωρίζει κανείς εκ των έσω κάτι σχετικό;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες